До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Олька

Олька Well-Known Member

Відповідь: Худнемо РАЗОМ за системою -60!!!

Ромко! Тяжко, але так не можна!!!Я також часто так "харчуюсь", але так не можна! Коли мій Тьома лежав з апендицитом, з ним в палаті лежав такий Женя, який так само "харчувався" і в нього були купа операцій, йому кишечник збирали як пазли, я його стан НІКОЛИ не забуду!!!!!!!!!! Тому не треба з тим жартувати!!!! Бо в Вас і так проблем багато, а Вам треба бути сильним і здоровим!!!! Подумайте про Зорянку!!!!! Ви мусите бути ЗДОРОВИМ!!!!

• Подобається Подобається x 9
  2. Romko

Romko Black Member

Та бадали...
    Всьо як в двайцятилітнього...за винятком NIERVICY...
    Але то з іншої опери...

• Подобається Подобається x 2
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

:lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 5
  4. irrka13

irrka13 Well-Known Member

Romko, та замість того, щоб так бездумно витрачати каву, краще б зробили коханій скраб!:y: побачите, наскільки урізноманітниться після того ваше меню!
    мій знайомий, після подібної дієти, на своєму весіллі їв вівсянку, запивав негазованою мінералкою :girl_sad:

• Подобається Подобається x 8
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Перенесла "кавово-димний" оффтоп сюди, бо то не дієта, а якесь засушування... :girl_haha:

6. Martuha

Martuha New Member

Хочеться мені скинути 15 кг, але при цьому не втратити контроль

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Про що йдеться, коли кажете "не втратити контроль"?

• Подобається Подобається x 1
  8. tani4ka

tani4ka Member

Відповідь: Я поправилася і мені байдуже!

Девушки я весила 60кг,все моя диета заключается в том что после 6-ти не кушаю.Не ем жирную пищу.За месяц похудела на 6кг.Чуствую себя отлично.Попробуйте и я думаю что Ваше мнение о весе изменится кардинально.

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

А мене мій "заяць" малий на дієту посадив. З тою "дзигою" малою не маю толком коли поїсти, от і за менш, ніж рік після пологів схудла, влізаю у весь одяг, дещо навіть велике. А ще для мене літо було суцільним "розвантажувальним днем" - я дуже люблю фрукти і влітку здебільшого їх і їм.

10. Lady X

Lady X Well-Known Member

Я щодня роблю Не важкі А може як для кого Мені подобається

В мене зараз 61 при168. Не можу сказати, що поправилась під час вагітності. Після пологів теж не було ніякого жирку на ногах, бедрах. Ну, хіба, що трохи післяродовий живіт баламкався. А от як малому виповнилось 6-7 місяців -почалось........ Малий спати-а у мами година задоволення. Велика таріляка всякої всячини і балдєти біля телевізора. Та й поки їсти звариш і все попробуєш чи солоне, чи сире і т.д, а потім чоловік з роботи- треба ж разом повечеряти, бо пообідати сім'єю не виходить, а потім чай ввечері і обов'язково з солоденьким... А ПОТІМ ЛИШНІХ 5 КГ. А тепер сиджу і думаю, щоб це з'їсти, чи не їсти, щоб їх скинути

Я теж 60 кг при 168 Всі кажуть що гарно Ну я підтянута Нічого не висть не стирчить Але почуваю себе не файно Ну не звикла Мені б моїх 55

Вже що не робила І не їм після 18 І спорт І солодке і мучне не їм(багато) стараюсь 1-2 рази в неділю дозволяти собі А вага на місці((( Ну що ще спробувати?

Останнє редагування модератором: 30 Жовтень 2009
  11. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

Можливо худання за системою -60 вам допоможе?

12. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

це скільки?
    якщо сможите відмовитись взагалі,результат повинен вас потішити:girl_claping:

13. Lady X

Lady X Well-Known Member

2 цукерки в день 2-3 раза в неділю не можу без солодкого Вмру

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата,а мене цікавить, чи можна позбутись животика просто мсидячи на дієті, але не роблячи фізичних вправ?

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ні, прес качати нижній особливо, верхній і боковий, тоді животик зникне і проблем не буде. Ну принаймі в мене так

16. Mazerati

Грильяжко, то може ще підкажеш, як себе заставити його качати:girl_cray:

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

можна, схуднувши наніц, але тоді не буде ні животика, ні попи, ні грудей, ніц не буде :girl_devil:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

поставити собі мету-позбутись живота, мене особистио надихає передача Танцюю для тебе, може я вар"ятка, але раз в тиждень подивлюсь на струнких підтягнутих дівчат і качаю прес з таким натхненням аж гай гуде

19. Mazerati

О!!! файна ідея!!! дякую!!! зараз собі ще на робочий стіл поставлю якісь фотки з фігуровими дівками. Буде мені візуалізація!

20. Skrynya

Skrynya Member

Одназначно НІ! Буде так як в маленьких діток, як вони понямають то в них одразу з'являється "пузік" бо м'язи живота слабенькі! В мене теж така проблема постала після пологів живіт ніби без "сала",але такий мягенький... Хоча раніше в мене був класний прес. Стимул -- хочеться бути гарною і підтягнутою!
    Я кожен ранок піднімаю ноги до гори - качаю прес і моя Мала (1.3) піднімає одну ножку, отакі ми спорцменки :)