До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

олію призначали?

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

ні мені призначали якусь там сіль (карловарську) з водою теплою , янле я не памятаю, лягати на бік на грілку. і потім виходили ті всі шлаки. але напрвду було давно.
    тобто думаю, з олією то якась подібна процедура.

жовток+рапа - а рапа то що?

3. odree

odree Well-Known Member

рапа то і є концентрований сольовий розчин
    я свого часу пройшла багато таких процедур
    а зараз вже ховчного не маю, видалили під час вагітності

• Подобається Подобається x 1
  4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

При санаторіях продають таке добро - це ніби концентрат насиченої лікувальної води.

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

А чому видалили.? Було якесь загострення?

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

о то в мене точно значить якась сіль була.:xaxa:

7. odree

odree Well-Known Member

ага. до вагітності робила всі обстеження. все було добре. на 3 місяці почалися приступи. коли приступи почастішала звернулась до лікарів, виявили купу каміння в жовчному, і до того ж малесенького, яке могло вийти і закупорити протоку підшлункової(протока жовчного міхура і підшлункової впадають в одну протоку) і тоді гострий панкреатит. я трималася ще пару місяців, аж поки приступи не були по пару разів на день. думала дочекаю і народжу, не вийшло. і на 22 тижні прооперували. слава богу все добре

• Подобається Подобається x 8
  8. Єва

Єва Well-Known Member

Ну, не знаю, дівчата. Написала все, що знала і перевірила на собі. Мені допомогло. Результат тримається. Вам бажаю добитися потрібних результатів у цій нелегкій боротьбі з кілограмами і собою. Методи і способи - вибирати вам. Але перед тим задумайтесь, чи справді вам це потрібно і чи справді ці зайві кілограми - це не витвір вашої уяви? А головне - любіть себе :)

• Подобається Подобається x 6
  9. Megan

Megan Well-Known Member

Я просто не уявляю як можна 4 дні голодувати:confused:

10. Єва

Єва Well-Known Member

Я тепер також не уявляю. В мене ще був такий період, коли я начиталася Поля Брегга. Памятаю - від неділі до четверга нічого не їла, пила воду з лимонним соком. В четвер зїла півяблука. Було таке враження, що обжерлася від пуза. Їсти справді хотілося тільки в перший день голодування, а потім якось голод вже не відчувається.
    Але таке різке голодування дуже шкідливе і сильний стрес для організму. Потрібно поступово переходити: відмовитись ві мяса, наступний день від молочних продуктів, лише варені овочі, потім сирі овочі і фрукти, далі сочок, голодування, а потім вихід з голодування, в зворотньому напрямку - сочок, овочі і т.д.
    А те очищення олією і лимонним соком, про яке я писала - то треба себе морально налаштувати. Дуже важко психологічно і фізично, але, якщо все зробити правильно - результат суттєвий. Кілограмів три гарантовано.

11. natka75

natka75 Well-Known Member

12. kristina

kristina Well-Known Member

У мене мама ще в свої 26-27 років також пила тиждень дистильовану воду і все більш нічого. До діети і після ,так само як писала Єва , сочки і т. п.Казала що голоду на 3-день не відчувається. Скинула 5 кіло. і не набирала десь роки 3. Потім знову попробувала ,але вже не витримала, то і голова крутитись почала. То таки й радикальним метод, не всім підійде.
    Але в принципі за тиждень- два нормального харчування і при діеті, кг не зменшуютьбся а тільки виводяться шлаки з огранізму, потім вже поч. худати

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я таке робила:).Місяць зранку натощака з"їдала стакан вареного рису без нічого....Рис готувався певним способом - - замочувався, коротше довго писати ,мало бути 5 банок, які в певній послідовності чергувались. Ну що сказати...Результат з"явився дес ьчерез 2 місяці (але про це попереджалось), це швидше очищення організму, ніж дієта. Не знаю, що конкретно помого, але 2-3 кг я точно позбулась. Надіюсь, що назавжди:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

я мала колись інший варіант. берете стільки ст. ложок рису скільки маєте років. заливаєте водою, більше ніж рису на см 5. зранку зливаєте воду. ложку рису варите не до готовності, щоб досить твердий був. а решат рису знову заливаєте водою.
    і так що ранку. на голодний шлунок.

про результати - чесно скажу, я не памятаю, бо як то робила мала років 20-21, і робила за компанію з коліжанкою, так як тоді не перемалася вагою той не памятаю чи схудла після такої процедури.
    але думаю, кишечник воно чистить.

15. kati

kati Well-Known Member

ну моя мама наприклад полюбляє собі влаштувати " рисові дні"....то вона просто а заливає рис окропоп, накриває кришкою і все.... на другий день їсть сам рис....без солі і спецій....можна тільки соєвим соусом полити....
    аналогічно мама харчується гречкеою.....ой вона в мене взагалі любітєль різних так би мовити дієт.....плюс постійно попиває чайочки якісь

• Подобається Подобається x 4
  16. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Дівчатка, це все залежить від організму людини!!!
    От наприклад всі говорять, що від солодкого поправляються, а я наприклад одного літала їдячи майже самі яблука просто обжералася солодким, сухариками, чіпсами... і 6 кг за два тиждні зчезло !!! І цей результат зберігся до вагітності !!!:):):)

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

та ясно, якщо ви їли самі вуглеводи то це нормально такий результат...

• Подобається Подобається x 3
  18. natka75

natka75 Well-Known Member

kati? a це треба тоді їсти весь день сам рис чи ще щось можна& цікавить не так дієта як очищення організму...можна детальніше і по порядку що за чим, щоб не нашкодити собі:)

19. Хомуся

Хомуся Well-Known Member

А в мене трішки інша проблема. Я навпаки скільки себе памятаю хотіла поправитись.:sad::sad::sad: При рості 158см 45 кг. Я собі подобалась на 3 місяці ГВ,... :confused: І що робити?

20. Siania

Siania Love Life

Хомко, вам мабуть в тему як набрати вагу:)
    Хочу поділитись радістю. Важу 53,5 кг з 60! На два розміри менші штанці купила вже!!!:radist::radist::radist: Почуваюсь чудово, їсти абсолютно не тягне! За свята не поправилась, радості повні штани!
    А як справи в решти худаючих?

• Подобається Подобається x 5