До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

О власні... я люблю аби дупа була. А дупа у нього сі лишила як волове очко.

Він не за власним бажанням худне, а хуроба йго жере.

Я власне вчера під то важині добре по-писку дістала від Анни. Ходят дітиска коло ваги питаються хто скільки важить... ну тато зважився, тоді мама, тоді дітиска... і моя Анна заявляє
    - Тато в нас худий, а мама груба.
    А я так, ПЕРЕПРОШУЮ? А мала,
    - Мама не журись, ти но трошки груба але всеодно файна.:cowboy:

І май нині діти. :sad:

• Подобається Подобається x 23
  2. Маруся-мама

Спішу оповістити громаду що вчера випила з чоловіком на пару склянку запареного льону. І нічо. Жию... Кишки не крутись, до пана Едзя не викликає.

• Подобається Подобається x 17
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Смакує.
    Я його їм. Не запарюю.
    І в хліб додаю.

• Подобається Подобається x 3
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

а я просто випиваю ложку - як ліки.
    а також запарюю, як не забуваю...

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

ложку? Мене вчера цілу шклянку заставили випити.:ninja:

• Подобається Подобається x 4
  6. Оля

Оля Well-Known Member

А без того, що в хліб, як, просто сухий льон, ложкою?

О! Дівчєта, ше і я ту зі свойом "Бабушком" влізу з порадов. :)

Значить, вичитала таке. Взяти порівну ( по неповній склянці) сухої несмаженої (зеленуватої на колір) перетертої гречки, квіткового меду і мелених грецьких горіхів. Все перемішати, зложити в баночку і їсти по ложці цілий день в п"ятницю. Більше ніц не їсти, тільки то. І пити воду. Прийом раз в тиждень ( в п"ятницю) тої суміші врегульовує обмін речовин в організмі, сприяє похуданню і додає сили, енергії, що пурхаєш, як пташка. :radist:
    Я минулої п"ятниці зробила то, але гречку дала звичайну, цілу, то так мусіла її сиру розхрумувати, шо аж чути було. :) Цього разу вже купила таку, як треба. Так що нині п"ятниця, буду їсти вже за правильним рецептом.

п.с. Ну, ще худниннє не обзервувала-м, али літала-м по хаті в перейшу пєтницю, як зварйована! То навіт діти зауважИли, шо то шось сталосі з мамов! :DТакой ПРАЦЮЄ!

п.п.с. До речі, жування сирої гречки добре тоді, коли печія (жога). Перевірено.

• Подобається Подобається x 16
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

О, люкс, Олю!
    я теж таке випробую.
    тим паче, що їм тепер мало, то тра чимось енергію наганяти...

8. Оля

Оля Well-Known Member

Худнете таким способом? ;) А я тепер собі дала спокій зі всякими дієтами. Їм все, що мені смакує, ні в чому собі не відмовляю. Стараюся тільки не їсти ввечері після роботи. Бо я помітила, що після кожної дієти все діє за принципом йо-йо: схудла-набрала-схудла-набрала. Тільки перестаєш бути на дієті - все вертається. Нездорово то все.

• Подобається Подобається x 11
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

та не те, щоб схуднути...є
    просто зауважила скілкьи всього зайвого в себе людина пхає...
    по ідеї нам не так багато їжі й потрібно. а їмо...

• Подобається Подобається x 10
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Сухий льон ложкою. По трошки.

Додано через 2 хвилини
    Хі-хі. Пахлава майже виходить. Хіба ні?

• Подобається Подобається x 5
  11. Nata

Nata Well-Known Member

А у Львові десь можна купити ту гречку? Просто ніколи не бачила (не цікавилась).
    Ех, гречка-гречка... Я собі звечора запарювала і їла весь день з кефіром. А тепер не знаю чи можна.
    Під час годування дитини можна гречані дні робити?

12. Оля

Оля Well-Known Member

Як собі уявлю сухі.... маленькі.... насінинки.... льону .....прилипають до піднебіння..... язика...... залізають поміж зуби..... попід коронки... :scare::scare::scare::scare:Нє! Я таких тортур не витерплю! :) Я краще водичкою хоч якою заллю, щоби намочити їх. Бо знаю, що льон корисний. :)

Додано через 2 хвилини
    У нас в натуральних магазинах у всіх є. Може і у Львові теж.

Пахлава, чи баклава? ;) Хіба ні! Виходить густе і досить смачне до їдзення, Лілю. :) І дуже ситне. Цілий день тримає. Тільки воду попиваєш.

• Подобається Подобається x 7
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

та нігде воно не прилипає.....
    сама маю таку структуру зубів, що якщо є насіння, то обов"язкоко знайде де прилепитися...
    а льон - нє!

• Подобається Подобається x 2
  14. mayscream

mayscream Well-Known Member

Вирушаю за спортивною формою та килимком,хочу ще на фітболи подивитися,бачила в Антошці,але щось вони там задорогі як для китайського виробництва)))Малеча вже на мячику не вміщяється,тому хочу великого для себе і для неї щоб вже було)))Між іншим,вона страшенно любить,коли я "спортую".Соромно визнавати,але деякі вправи в неї вдаються краще ніж в мами)))

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Довго думала, як посати свою розповідь...
    Це було в ті часи коли я важила 45 кг при рості 158 см,(то десь років 7- м тому) на той час я жила і працювала в славетному місті Львові. На роботі всі показились, вирішили бути стрункими, тому найшли чудо спосіб щоб "очистити організм від шлаків", так говорили мої колеги, вони в аптеці купували якусь травку, її запарювали, з чимось її калапуцькали, і потім ту жижу їли ложками...і називалась та травка "Сено". Тиждень вони то їли...ефект був колосальний, проносило їх конкретно, в туалет треба було займати чергу, бо 10 красунь, понажирались якогось сєна, і їм було зле, уявляєте, вони ще і мене хотіли присадити на нього, я ж то важила, як добрий горобчик. Цю історію я розповіла мамі, вона як медик посміялась: 1) та трава не називається Сєно, а СЕННА якщо я не помиляюсь, бо давно це було. 2) такі речі потрібно робити тільки після консультації з лікарем, тому що разом з "шлаками" з організму вимиваються і корисні речовини...таким чином можна заробити виразку шлунку.
    Сама я зараз на 6-му місяці вагітності, давно не важу вже 45 кг ( і повірте не шкодую за тими часами), а всі 60, тільки не подумайте, що я 15 кг набрала за вагітність, Господь з вами.
    ИТОГ (рос. мова) ДІВЧАТА ВИ МАЄТЕ БУТИ ТАКИМИ, ЯКИМИ ВАС СТВОРИЛА ПРИРОДА...ОДНІ ПОВНІ, ІНШІ ХУДІ. ВИ МАЄТЕ ВИГЛЯДАТИ ТАК, ЩОБ НА ВАС ЗАГЛЯДАЛИСЬ ЧОЛОВІКИ, А НЕ ТАК ЯК КАЖЕ МОЯ СЕСТРА: ДИТТЯ ГОЛОДОМОРУ ПІШЛО! Бажаю вам всім бути здоровими, і красивими

• Подобається Подобається x 7
  17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

моя одна знайома ( сама струнка не від природи а від своєї теорії) має лише одну дієту ,вона називається "рот зашей,а жопу расшей":D:D на ній і сидить вже надцять років,фігура так нічого,а от здоровя-бідолаха і така жовтенька:no:

Додано через 4 хвилини
    ну чоловіки заглядають майже на все і їхні смаки цілкрм різноманітні...
    а от себе полюбити будь-якою треба вміти...
    на рахунок дієти-її не повинно бути,повина бути,на мою думку,міра в їжі і пристрастях до окремого продукту,і все-таки відмова від фастфудів та гмо-продуктів.здорова людина-приваблива людина,всеодно скільки кг вона має(хоча сама так ше пару років тому не вважала і також намагалася схуднути,вдалося за рік скинути 15 кг)

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

а що ви для того робили?

19. mayscream

mayscream Well-Known Member

Має бути не дієта,а певний спосіб життя,який включає в себе повноцінне здорове харчування/без екстремальних відмов від улюблених продуктів,що вганяють організм у стрес/,помірне фізичне навантаження/чи то гуляння,чи то тренування,кому що пасує/,повноцінний сон і,що найважливіше,душевний позитив.Тоді,мені здається,все буде гаразд і з тілом і з душею;-)А масажики,кремчики,травки та інші штучки,то вже як допоміжне,для задоволення нашої жіночої душі))

• Подобається Подобається x 4
  20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

просто відмовлялася від вечері,перестала пити соки з магазину і мінералку газовану(пила лише просту воду або негазовану з цитриною,свіжевижатий апельсиновий) ,звела до мінімуму солодке і жири,і багато танцю!!!! дискотеки,прогулянки,вдома навіть танцювати любила.але думаю скорше всього ефект був від того,що остання трапеза була в мене година 16-17 і все.за пару місяців вже був досить відчутний результат,організм перебудувався і результат залишився.просто виробляється іншій спосіб харчування.то подіяла взагалі австрія на мене,там люди живуть до 80 років і залишаються спортивними і здоровими( не всі)-їх секрет в їхньому харчуванні-побільше всього свіжого,і все готувати на олії,ніяких жирних страв,а якщо вже і їдять шось жирне-то завжди витискають зверху лимон,щоб розчепив ті жири.перехід на таку систему дає і гарну форму і здоровя і довголіття та молодість! бажаю вам усім і того!

• Подобається Подобається x 11