До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

я тепер бігаю щоранку в парку і роблю вправи на свіжому повітрі.
    а вечірня програма - прес і вправи для ніг і талії на коврику+не їм хліба і не харчуюся після 18. витримала вже 2 тижні:radist:

• Подобається Подобається x 10
  2. mayscream

mayscream Well-Known Member

В мене нове захоплення - стріп-аеробіка з Кармен Електрою.На диску є тренування на гнучкість та розтяжки,безпосередньо ази стріпу,кардіотренування,тренування на верхню та нижню частину тіла...Суппер!!!Але стегна болять з усіх боків поки що))

• Подобається Подобається x 6
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

то є десь на дисках, чи в неті?

4. mayscream

Я замовляла собі диск в неті,прислали DVD-R з повним збірником її дисків,якість нормальна))В нас не бачила на розкладках...

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

а, скажіть, будь ласка, де замовляли і яка варість замовлення...

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Якщо дозволяє швидкість, можу дати лінк на цей диск (всього там щось чотири частини, перша доступна навіть для такого м"яко кажучи "непрофесіонала", як я :) )

• Подобається Подобається x 5
  7. mayscream

Замовляла на www_serials.com.ua здається,ще навесні, заплатила 25грн.
    Там п"ять частин:перша -простенька розминка та одна звязка,друга-кардіотренування,нижня та верхня частина тіла(суто спорт),третя - стріп з елементами роздягання,четверта - тренування в стилі хіп-хоп аеробіки, пята - хіп-хоповий танок.
    Якщо буваєте в центрі,то можу вам переписати;-)

• Подобається Подобається x 4
  8. Ірена

Ірена Well-Known Member

я в Тернополі живу:)
    але програмка мене ду-уже зацікавила;)

швидкість на робочому компі ніби нормальна...

• Подобається Подобається x 2
  9. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Тоді загляньте сюди.
    Всі п"ять частин.

• Подобається Подобається x 1
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

дякую дуже;)

11. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Тутуко,величезне ВАм ДЯКУЮ за лінка!!!вже сидю качаю:) буду робити з себе фіґурову дамочку:)

• Подобається Подобається x 5
  12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

На здоров"я!
    Ех, якби натхнення і час до тої фізкультури було так само легко знайти, як те навчальне відео... Я би вже як балярина була!
    А так, якщо на мене находять нечасті моменти бажання займатись, то вдразу виникають дві інші проблеми: та, що чотирирічна, відразу починає задавати купу дурних питань, а 30-річна - по-дурному гиготати...

• Подобається Подобається x 13
  13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вреднючі ж вони, онті 30-ти літні проблеми...:aggressive:

• Подобається Подобається x 10
  14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Єво, пiшли балакати про це на вiдповiдну гiлку, бо тут з нашими теревенями нас "попросять"

Додано через 7 хвилин
    Я хлiба взагалi майже не їм, а тим бiльше бiлого. Макарони, картопля iтд по вєлiкiм празднiкам. Дуже рiдко що смажу, якщо щось готую то в основному печу.
    Моя проблема в тому що я НЕМАЮ часу готувати дома i їсти нормальну домашню їжу. Я он вже бiдну нянiчку голодом морю (хоча вона тоже каже що хоче похудати) Я їм поза домом, в столовцi на роботi, кафе, ресторан. А там нiхто не каже що i скiльки вони додають...
    Якщо я посижу на дiєтi то я скидаю 5кг за мiсяць, що мене цiлком влаштовує - 5кг вже скинула, ще 5 треба скинути чим швидше!

Цi правила i способи i методи я все дуже добре знаю, тiльки насправдi це тяжко такого дотриматись, треба ввiйти в ритм, настроїтись (чи перестроїтись) психологiчно. Отак взяти i не їсти то то то i ще то i плюс на треть зменшити свою порцiю - не получицця. Треба все поступово. Я, особисто тепер дозрiла до того що можу з'їсти 50г сиру на ранок, перекусити фруктом до обiду, в обiд ци суп чи салатик якийсь нещасний, потiм знов чай, фрукт i на вечiр стакан молока (i деколи печенько) А спитайте що я їла 2 мiсяцi назад... i скiльки (тiльки без хлiба i без мучних виробiв)

• Подобається Подобається x 4
  15. Х11

Х11 миється в бані

Я колись хоила в цей зал, поки вони не відкрили ще один на Сихові. Тренера там хороші, а зал дійсно трішки затісний

16. Маруся-мама

А он я хочу свого чоловіка стукнути сильно... Він вчора зважився і при рості 172см важить 62 кільо (143 фунти). Це при тому що він їсть нормально: багато хліба, салати різні, зупи... Правда он він печива ніякого не їсть і молочних продуктів також. І кожен день рано і ввечір випиває склянку запареного льону. Каже що дуже добре очищає організм.

Може це мені попробувати? Але як гляну на онтой крохмаль що він п*є то мені зле робиться. :o

Додано через 3 хвилини
    А се просто від сидячого способу житія... Ну подумай, може в тебе інакше, але в мене власне так - зранку встала по-хаті походила пів години і сіла в машину доїхати до автобусної. Сіла в автобус і їду годину. Далі перейшлась 15 хвилин і знову сиджу, сиджу, сиджу... 8 годин гарантовано, а часами і 12 (так як вчора сталось). Далі знову сідаю на автобус їду домів, а як до хати доберусь то вже така змучена що лиш подушку і шукаю. Не завжди вдається, правда.

• Подобається Подобається x 7
  17. Єва

Єва Well-Known Member

Треба просто не думати про їжу чи про сам процес худнення - інакше нічого не вийде і рано чи пізно можна зірватись (себто обжертись забороненою їжею).
    Я, наприклад, загрузила себе роботою по повній, почала більше заробляти і витрачати на себе (на класний одяг наприклад).
    Час, який я колись використовувала на перекушування між основними прийомами їжі (якась цукерка, яблуко чи канапка) також заповнила роботою. Після роботи - шейпінг. Зараз закинула заняття. але зовсім не поправилась, бо не жеру. В мене доходило навіть до того, що вже ввечері ловила себе на думці, що за день випила тільки сочок і зїла один глазурований сирок. Але якось ні голод не відчувався, ні бажання щось перекусити.

18. Koza-Dereza

Ну так у вас так само не систематична дiєта - а "не жеру". Але ви це не вважаєте "мукаму" бо привикли, отак i я привикну та й всьо.
    Та й в мене так. Пробувала ходити в спортзал на роботi, але з дiєтою зовсiм немає енергiї нiчим займатись. Хоча попробую сьогоднi пiти всеодно. Оце як я сидiла дома з малою, то не було часу нi на що, от я i похудала, i всi менi дивувались. А тепер, я панi в офiсi, дупа зручно сидить в м'якому крiслi... от i маю. Але нiчо, я вже 5кг тойво... ще 5кг тойвово i буде всьо кльово! :)
    Шота чи ваша вага не правильна чи переводи, по моїм переводам
    62 kilogram = 136.686 602 55 lb, lbs
    or
    143 lb, lbs = 64.863 708 91 kilogram
    бо я себе тiшу думкою що мої 135 фунтiв то є:
    135 lb, lbs = 61.234 969 95 kilogram
    http://www.onlineconversion.com/

Додано через 3 хвилини
    пiд очищенням мається на увазi засiдання в "палатi роздумiв"? Або в "читальнi"? :)
    Якщо так... то кхм... ми вже раз таке пробували, colonics чи що... очищення кишкiвника. Мама рiдна... що з нами всiма було (це ще як я дома жила) добре що хоч не в один день то вирiшили робити. А дали нашим дрзям того добра очиститись, так вони нас на наступний день проклинали по телефону, бо ледве не подохли за нiч так їх крутило. :D:D:D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  19. Маруся-мама

Від льону не крутить. Крутить від сени і ще там якоїсь трави, що в тих колоніксах присутня. Доречі ти не звернула уваги, на всіх тих колоніксах пише що не можна їх вживати більше як місяць-два, чи тиждень-два. Це від вмісту в них сени, а сена спонукає залежність.

Он в Лільки спитайсі, вона льон хрумає(ла?). Льон так само працює як зернистий хліб, що просто регулярно опорожнення проходить.

Ой то ти мене втішила, то він не такий вже й худий. Скажу ней ше худає. :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Koza-Dereza

Менi одного, чи може двох, разiв хватило :D:D:D:D:D:D:D

Додано через 1 хвилину
    Та ну, а за шо хапатись в моменти екстазу? За кости?
    Хоча, я пам'ятаю ти казала що любиш худих, то може най худає :)

Додано через 2 хвилини
    Лiлька, ти льон їж/п'єш? I як тобi?
    А про опорожнення... я вже писала... я БАГАТО п'ю. I мою "хронiчну" проблему цим вирiшила... хоча думаю що "очищення" раз на раз не пошкодить. :)

• Подобається Подобається x 3