До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Повністю погоджуюсь. Як на мене, краще пересилити себе, і позбутись звички (нехай поступово) їсти на ніч, і худнути на кілограм за місяць, ніж сісти на дієту, скинути купу кілограмів на раз, і вже після перших найближчих свят знову її нагнати. Минулого року після місяця майже щоденних розборок з нашою міськрадою і райадміністрацією я скинула відразу 7 кг. Якщо думаєте, що то сильно добре, то помиляєтесь - потім ще півроку від"їдалась вітамінами, бо волосся лізло жменями, лице обсипало прищами, почались різні проблеми із здоров"ям.
    І ще я звернула увагу, ми з чоловіком почали на пару поправлятись, коли після народження малої почались безсонні ночі, але у нашому випадку це і не дивно: чомусь на кухню найбільше тягне після 12 ночі. А тут ще й така сама особливість, як у Марусі-мами, "розпухати", коли на душі погано, можливо, через те, що все тримаєш в собі. Чи не тому серед повних людей так багато неконфліктних?

• Подобається Подобається x 6
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я після занять спортзалом поважчала, хоча всі кажуть, що схудла... :8:
    Вже кілька разів помічала, що після спортзалу на 200-300 грам важча. І що з тим робити?

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Бо співвідношення жирової тканини і мязової змінилось. Мязи важчі ніж жир. Тому кілограми а самопочуття і форма не завжди співпадають.:radist:

Головне аби ти себе добре почувала а кілограми на вазі це таке.

• Подобається Подобається x 7
  4. Liliyah Romanova

Так тепер невідомо на що орієнтуватись.
    Але я зрозуміла нарешті свою вагу. Коли я важу 56 кг, то каже, що я здорова, а як 55 і менше - то каже, що хвора і underfat. [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Вчора чоловік побачив оголошення в ґазеті - Допоможу схуднути без особливих зусиль з вашого боку.
    Он він мене і питається, а то як? А я йому і кажу - косметична хірургія. Правда он користі з того? А скільки коштує :p

6. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А в мене чарiвнi шорти! :)
    Але поки що в них я не влажу :sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. Капітан

Капітан Well-Known Member

Сорри что влез... Просто смутил меня один вопрос. Сегодня ехал в машине со своим коллегой, зашел разговор о лишнем весе. Оказалось что весит он 92 кг. Роста мы одинакового, комплекция практически идентичная. Я вешу 74 кг. Если посмотреть сбоку, то я немного даже крупнее. Самую малость. Я офигел.

8. Мія

Мія Well-Known Member

Кості різні...

• Подобається Подобається x 3
  9. Koza-Dereza

Ой, я пiшла "в сад"... :D:D:D:D:D:D:D:D
    кiсть - bone

10. bora

bora Well-Known Member

Дієти - додають зайвої ваги. Таку статейку знайшла сьогодні і вирішила запостити, ну бо дуже схоже до моїх спостережень за оточуючими дівчатами.

11. Natalia

Natalia Well-Known Member

Вora, 100% погоджуюсь з вами і зі змістом цієї статті. Всі мої подруги (правда в свої 26 - 27 років :) ) мають стабільну вагу без лишніх кг і НІХТО з них дієтами не захоплюється і не захоплювався. Але не тому, що в них така відмінна генетика, а тому, що - спорт, непереїдання, обмежена кількість жиру в раціоні. Я не знаю жодної людини, яка б сиділа на дієті і після тривалого часу залишалась в тій же ж формі, чи хоча б мала тривалий час вагу меншу ніж до дієти.
    Ще я переконалась, що після 18 год їсти небажано, але просто таким методом схуднути не доведеться, - все залежить скільки ви з"їдаєте за день!!!
    А ще, за моїми спостереженнями, надзвичайно ефективним методом cхуднення є ходьба (біля 2 год в день). Один недолік - потрібно мати на це час!

Я за собою таке ж спостерігала. Це нормальний процес. Головне які у вас об"єми, а не вага!

• Подобається Подобається x 2
  12. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Все нормально. Коли людина худне від дієти, недоїдаючи - худнуть саме м'язові тканини. Жирові організм не віддає (як стратегічний запас) до останнього. А при фізичному навантаженні м'язові клітини нарощуються за рахунок жировх клітин, себто тієї енергії, яка з них вивільняється. М'язова тканина значно важча за жирову. І тому моя улюблена Деніс Остін (аеробіка) завжди каже: приготуйтеся до того, що після занятть Ви можете поважчати. Але зате потім відчуєте результат - адже м'язова тканина потребує дуже багато енергії для підтримання (навіть під час сну). Тому після набуття м'язів їжа буде спалюватися значно швидше і "від одного тістечка" зайві кілограми не чіплятимуться одразу.
    До речі, саме через те що у мужчин м'язової тканини більше (від народження) аніж у жінок - вони не так хутко поправляються при тому ж навантаженні і кількості їжі як жінки. Вони навіть у сні спалюють те все швидше.
    Отакий баланс м'язи- жирова тканина.

• Подобається Подобається x 5
  13. Ірена

Ірена Well-Known Member

о! то я хотіла сказати!

14. Koza-Dereza

ЯК МЕНI НЕ ХОЧЕТЬСЯ СЬОГОДНI IТИ В СПОРТЗАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  15. Nata

Nata Well-Known Member

То може не треба на мус? Я б швидко закинула справу, якою займаюся з примусу. Це не означає, що треба закидати фізичні вправи, просто може більше користі сьогодні принесе прогулянка з дитиною?

16. Маруся-мама

Козулька є альтернатива! Інтенсивний і такий від якого в голові паморочиться, СЕКС!!! :D:D:D:D:radist: :radist: :radist:

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

+100!!!

18. Маруся-мама

bora, та це вже давно всім відомо, що коли ти стискаєш пружину то вона стискається до певного моменту а тоді як вистрілить і збільшується в два рази. Не спа?
    Те саме і з організмом, коли його мучити то він в один момент здасться і людина зривається, закидає любу дієту і вся вага з надлишком повертається.
    Я он читаю мудру книгу, і там написано що люди без надлишкової ваги вміють контролювати свій апетит. Бо важливо їсти все, маленькими порціями, часто і включати в раціон всі необхідні вітаміни.

А... і якщо таки вирішив собою займатись то треба починати поступово відбирати в себе улюблений непотріб, а не зразу кидатись на дієту.

19. Liliyah Romanova

Я теж не йду, коли не хочеться.
    Але тоді вдома часто роблю якісь вправи або з малим у парк іду.

20. Nata

Nata Well-Known Member

А я взагалі не йду, бо поки що не маю можливості (нема де мншого подіти). Зате почала дома займатися каланетикою. І з хлопцями щодня маю добру фізкультуру.

• Подобається Подобається x 4