До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

В мене та сама проблема, як тільки післа на сидячу роботу, все.....запливаєм......

• Подобається Подобається x 1
  2. Мія

Мія Well-Known Member

Про медовий масаж я писала в темі про целюліт починаючи з 36 допису http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=292934&postcount=36

• Подобається Подобається x 5
  3. Лідочка

Сьогодні йду по мед, а на живіт можна робити??? А при вагітності??? Є якісь протипокази???

4. Мія

Мія Well-Known Member

До противопоказать відноситься верикоз, та схильність до нього. При вагітності робити на живіт не можна. І перші 2 місяці після пологів.
    Відразу попереджаю, що синяки та біль не минучі...

Додано через 44 хвилини
    Можливо Ви вивчали... я на практиці перевірила...їла рис кожен деть з кубіками голанського сиру, смачно калорійно і ніде не відкладалося...
    Гречка має цілий набір мінералів, яких немає наприклад в картоплі ...
    Свинину їла також і досить жирну, масло, сметану магазинну. А от фрукти... тільки цитрусові, і ківі. Ні яблук ні бананів не їла.

• Подобається Подобається x 2
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Про дієти можна сперечатись, кожному типу людей підходить щось інше. Один і на хлібі худне, а інший і від води поправляється, я на кавунах на 5 кілограм схудла і на гречці худну.
    От дехто при годуванні грудьми худне, а я тільки росту вшир і ніц тут не вдієш.

• Подобається Подобається x 8
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я якраз на грудному годуванні була як струночка... А потім все назад пішло і дуже швидко.

Хліб і каші - це моє вбивство на них ніколи не схудну і кавуни пашімуто відкладаються. Цитрусові мені також не добре, окрім цитрин і ґрейфрутів. Помараньчі і мандарини - вбивство.

Я в молоді літа сиділа на дієті рижовій, і фіґу з маком схудла.

Так що пані Мія, що підходить вам на мені має протилежний результат.

• Подобається Подобається x 4
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А я завжди дивуюсь, як тi япошки i китайцi i решта вузькоглазих їдять тiльки рис i такi худi шо нам i не снилось? Чи вони його по рiсочцi мусолять то поки з'їдять миску то вже й спати треба? От менi б їхнi секрети.
    Деякi кажуть що сушi-дiєта дiє. Видно хтось багатий. Попробуй накупляйся сушi кожен день.

Додано через 1 хвилину
    Я вчора ввечерi поїла трошка салату з морської капусти. А вночi мене так тошнило i йодом вiддавало, що я думала капєц буде.

• Подобається Подобається x 8
  8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ну йо-майо, та їсти не ложков тра, а паличками. Та я як тими паличками їла, то через пару хвилин вже їсти не хотілось (поки тотими паличками кавалок мнєса вхопиш - то всю себе підливов обляпаєш, а про рис взагалі мовчу і нич не кажу). А ви кажете - худі. І ви бисте схудли, якби палочками їли.

P.S. Все собі згадую кавалок якоїсь реклами, де диктор каже трагічним голосом "Вам набридло сидіти на виснажливих дієтах...", а показують женсчину, котора сидит над здоровою мискою з рижом і величезною ложкою його загрібає. :D :D :D

• Подобається Подобається x 9
  9. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

а то спочатку тре ті палочки добре ще підточити, щоби мясо насилялось:radist: :radist:

• Подобається Подобається x 6
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо когось дуже цікавить підрахувати свою ідеальну вагу, то в середньому рахується так:
    (Ріст - 100) - (ріст -100/20)
    Приклад (155-100)-((155-100)/20) = 52.500

Отже в середньому при рості 155 ідеальна вага буде 52 з половиною кілограми.

Але ще все залежатиме від складу тіла або як в нас казали, чи кобіта грубої кості... Тоді додається кільо/два або віднімається.

В кінцевому результаті при рості 154 вага повинна бути не менше 48кг і не більше 54кг

Так кніга мудра пише.

ПС: Так шо Лілька, кніга пише що найменше можеш важити 52 а найбільше 57. Середина золота 54.:p

11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

У мене рiст 164 а по пiдрахункам виходить що маю важити 60.8? Менi так не подобається. Я вважаю що моя iдеальна вага 56 кг.
    А Лiля, ти хiба 154см маєш? Я думала що ми одного росту.

• Подобається Подобається x 3
  12. Мих

Мих Well-Known Member

Марусю, а я от скориставсі вашою формулою, але навпаки... тобто

який я маю мати ріст при даній вазі? І шо я отримав? поза три метри.... і шо я маю робити? як відкорегувати ріст?

• Подобається Подобається x 9
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я маю 161 см зросту.
    Мені Маруся рано порахувала, що моя ідеальна вага 57 кг. Але от для мого самопочуття ідеальна вага 52-53 кг.

14. Лідочка

В мене ріст 165, ідеальна вага 61,75:scare: , то неможливо, я зараз поправилася важу 58,5, то я як той слон, аж тяжко ходити, мені найкомфортніше при 52-54:)

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

людоньки! то я взагалі ні в які рамки не вписуюся!!!!
    важу 58 кілограм при зрості 162 см., а взимку, то взагалі поза 60... тра голодувати!!!

16. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Я вже спробувала голодувати перед весіллям, бо хвилювалась, щоб в сукню влізтись:) Налягла на цитрусові. Результат- не схудла, зате обсипало з ніг до голови. Алергія...:sad:

• Подобається Подобається x 6
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

А в мене те саме, 164. Я важу 50-52 кг. Ото би я була при 60,8 кг СЛОНЬ?????

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

лю=юди! то я слонь? згляньтеся!

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ви НЕ СЛОНЬ!!! В кожного своя статура і на знимках ВИ дуже файно виглядаєте!!!!!!!
    Мені дехто каже, що я захуда, наприклад, але мені пасує. Просто я вигядаю, ще худішою, ніж 52 кг, видно кості важкі.
    Ну і діточокя ше не маю, думаю по вагітності теж зміню вагу.

20. Лідочка

Люди, та то все залежить ще від складу, як то кажуть від костей.....то не мона так катігорічєскі:)

Додано через 58 секунд
    І я виглядаю худішою ніж є настравді