До чого доводить недоїдання, голодування

Discussion in 'Смачний тарільчик' started by Liliyah Romanova, Mar 18, 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Нині мяска ні паложено - П*ЯНИЦЯ!!!

А я б перевернула твоє їдження навпаки. Я б їла вдень салатики а он в вечір лишень то-тей шейк з шклянки ну і шейк в ліжку (се тобі фізична наґрузка:D)

• Подобається Подобається x 3
  2. Мія

Мія Well-Known Member

незнаю чи тут говорили про це...дієти ефективні для розшлакування організму, але схуднути можливо тільки не вживаючи простих вуглеводів, ті що в хлібобулочних, кондитерських виробах, картоплі (це взагалі один вуглевод:)) макаронах, йогуртах, цукрі... при поступовому вилученні хоча б картоплі з раціону з заміною її на гречку рис вага починає втрачатися, а голове не повертається потім... в мене був період поришився гармональний фон то я з 52 до 69 поправилася за 4 місяці.. пробувала схуднути по різному, нічого не виходило... коли перестала їсти вуглеводи і натискала на голанський сир (він їх взагалі немає але має кальцій який засвоюється і сприяе схудненню) то за пів року схудла до 58... не швидко це правда, але швидке худання в мому варіанті тоді, смерть для шкіри...

• Подобається Подобається x 8
  3. Маруся-мама

Якщо вже і порівнювати вуглеводи то в гречці їх більше ніж в картоплі... це так до слова. Якщо подивитесь на таблицю Аткінса то він категорично проти рижу і гречки.

Я вважаю що потрібно їсти все! Маленькими порціями і часто. І найголовніше на ніч не їсти - шлунок повинен в ночі відпочивати. Я від коли перестала їсти після шостої краще себе почуваю. А коли щось навіть маленьке з*їм потім на ранок живіт болить.

Доречі Нінулька-козулька, мудра книжка пише що не можна БАЦ і переставати їсти, треба все міняти поступово. Тай що тобі там схуднути кілька кільо... Падумаєш... Йогурти солодкі викинь, їш лише органічний і натуральний без цукру.

А доречі яка в тебе група крові? Я он переконалась що дієта по-групі крові найефективніша. Там просто виключаєш з раціону найбільш погані продукти для тебе конкретно.

• Подобається Подобається x 5
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А шоб я знала

Додано через 4 хвилини
    Ой дiвчата, та я ж не одразу, я вже мiсяць "вiдлучаю" себе вiд їди. Оце тiльки минулого тижня осилила сир чи мюслi зранку i на обiд йогурт з мюслями. А шейки то таке, тiко сьогоднi, бо йогурта не було.
    А як ввечерi не їсти? Муж хоче чогось похрумати, а я з ним за компанiю. А пiсля 6ї не їсти, то ж треба свiй шлунок привчити, а поки шо хiба би з'їла цiлу свиню рiвно в 6 вечора, то вже би не хтiла їсти пiзнiше. Я думаю що за тиждень чи шо, привчуся не їсти на вечiр, i далi все пiде легше.
    А екзерсайс я iтак роблю. 4-5 днiв на тиждень у спортзалi. 30 хв на елiптiкал (не знаю як по-українськи) i 10-15 хв пiлатес на живiт i дупу. I то вже мiсяць так.
    А про хлiб я взагалi мовчу! Картопю я i не пам'ятаю коли останнiй раз їла, макарони теж не їм, деколи тiстечка, шоколад (але то не є моя пристрасть).
    Я думаю що у мене скоро все получиться. Менi б так до 55кг дотягнути до серпня, i все буде кльово.

Додано через 6 хвилин
    О, i гормональнi контрацептиви я не приймаю...

• Подобається Подобається x 5
  5. Мія

Мія Well-Known Member

Вони є у всіх крупах, але навідміну від картоплі вони складні а не прості, тому не відкладаються так ефективно...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Та ти їж, але візьми щось інше. Горішки, родзинки... Я грейпфрути їм. Чаю випити чи води і вже менше їсти хочеться.
    А якщо хочеться солодкого - то родзинки. Їх з'їсти трохи, то вже ніякого солодкого не хочеться.

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

О, я теж грейпфрути їм, і на роботі родзинки, щоб не казати "ну що йдем чаю попєм"(а чай як відомо пється з печивом якимось або шоколадом), то я ліпше родзинок а тоді можна чайом запити, просто я ше й до того "чайоманка":)

• Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

Ну ви дєвушка так кажете ніби й не народжували. :radist:

А мій також завжди виходить з дому в 9:30 вечора а перед тим хоче файно попоїсти тай ще аби не сам, а я йому подала. А я не те що вредна, але такво трошка, то роблю собі чаю і п*ю гіркий чай заким він об*їдається. Хоча мушу сказати що він їсть у мене прафільно кашку з салаткою або легеньку канапочку з чаєм. Правда він любитель хліба попоїсти і мене цим спокушує але я собі так кажу, або один кусочок хліба з маслом або мяско з салаткою.

Додано через 5 хвилин
    Хочу погодитись але не можу. Надто багато вивчала це питання.
    Вуглеводи вони по-всякому вуглеводи. Вони при розкладанні перетворюються в цукор а цуков в свою чергу при неспалюванні в жир.

Тому коли треба скинути якихось нещасних 5 кільо, можна від круп і не відмовлятись. А в інших випадках не ракомандують. Риж, гречку і решту злакових а також кукурудзу кажуть виключати з раціону. Плюс навіть обмежити кавуни (вони повні вуглеводів і нічого корисного не приносять) і помідори (які мають великий вміст цукру. Особливо помідочики чері.) А також банани - просто крохмал такий самий як і в картоплі.
    А з мяса треба відмовитись від качок, гусок і свинини.

Додано через 6 хвилин
    Також такою роблюсь. Сьогодні вдень випила собі банячок кави, то так мені тиск підскочив думала викінчусь.

Все, від нині каві зась!!!

• Подобається Подобається x 4
  9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

в нас аналогічно...а ше так важко варити їсти для чоловіка і доцьки...попробую на сіль і вже так хочеться погамати...а ше мене постійно спокушає піца...як я її обжнюю...ох, ті дієти!!!![​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  10. Liliyah Romanova

Нарешті, хоч хтось мене розуміє!
    Кому не скажу, всі кривляться, як я то їм...
    І я також чайоманка. Обожнюю білий, зелений, жасминовий...
    Пішла я собі чай робити...

Додано через 8 хвилин
    А що тоді їсти? :8:

А я від хліба цілковито не відмовляюся, тільки від білого.

• Подобається Подобається x 8
  11. Лідочка

Ви бачте!!!!! І з мене теж кривляться, як я то їм, а ше можу інколи фреш зробити собі грейпфутовий - то взагалі всі плюються, я і лимони можу так собі дольками поїсти:) , хоча останнім часом вже не так.
    А чаї.......то взагалі, обожнюю зелений при чому і чистий і з різними ягодами і жасмином, особливо "мате" а чорний також люблю, особливо з бергамотом. Благо, пю чай вже 8 років без цукру і такий він мені добрий.
    Один час я взагалі могла собі робити в ліровій банці чай і багато лимона і тако біля телевізора за годинку випивала. Правда потім не могла заснути, то тепер перестала так налягати на чай ввечері, але дві кружечки чаю ввечері то зараз для мене норма, і 3-4 вдень:)
    Може трохи забагато але так його люблю....

І хліб я теж їм тільки чорний, а білого ні-ні, особливо добре мені смакує салатик з свіжих овочів(капуста, помідорки, огірки, чи салата) і скибка чорного хлібчика, а ще ліпше Бородінського, або щось схоже до нього, а ше дуже люблю чорний з родзинками "Духмяний" називається

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

День матерi, день народження баби... перес...мою дiєту, я де сiла там i зiйшла...

• Подобається Подобається x 7
  13. Liliyah Romanova

Лимони я не можу, а от грейпфрут... Якщо ввечері грейпфрута не з"їм, рано настрій до нічого...
    Те саме. Але чорного не вживаю практично. Хіба чистий, без домішків.
    А без цукру то так. Чоловік привчив колись. У нас вдома всі п"ють чай із 2-3 ложками цукру (на маленьке горнятко). Коли з чоловіком познайомилася, побачила, що він завжди лише третину ложечки кидає. На велике горня. От я почала зменшувати кількість цукру поступово. Тепер ніц з цукром пити не можу, ні чай, ні каву.
    Бідні мої гості вічно питають, чи є у мене цукор. [​IMG]

О, мені аж сльози на очі виступили... Додому хочу! І чорного хлібчика такого хочу!!! [​IMG]
    Тут хіба з висівками із зернятками льону люблю...

Додано через 3 хвилини
    Нінуся, та все ок. Мені вчора теж коробку улюблених цукерок принесли. Ну, з"їла одну. Але я від шоколаду й так ніколи не відмовляюся. Трошки можна, бо інакше від офісної роботи депресняк находить.
    То все дурниця. Знаєш, мені допомогло посидіти тиждень на овочах і фруктах. Тільки не знаю, чи ти так можеш, якщо годуєш ще...

14. Мія

Мія Well-Known Member

хочу поділитися радощами. Після пологів був в мене файний 44 розмір, спеціально купляла нові штани, 44 в обліпку... через місяць замовила в ОТТО більш спортивні, думаю поки прийдуть, схудну то замовила 42... штани прийшли і на 2 розміра завеликі... тобто 3 розміра мінус за не повні 4 місяці... радію як дурна, хоч і новим штанам прийдеться лежати в шафі:)

• Подобається Подобається x 9
  15. Liliyah Romanova

Міє, а як ці розміри перевести в гамериканську систему?
    Бо я вже наші зовсім забула.

• Подобається Подобається x 1
  16. Лідочка

Аналогічно:D

17. Liliyah Romanova

Добре, що в офісі нема нікого, бо всі на обід пішли. Сиджу й регочу...
    Не одна я така. У мене кілограм цукру може й за рік не скінчитися. [​IMG]

18. Мія

Мія Well-Known Member

38 розмір в мене зараз, по американській системі це 12, а був 44-18...

• Подобається Подобається x 1
  19. Liliyah Romanova

Так, то щось не зовсім та система, яку я знаю. Бо у мене розмір десь 2-4. Але за якою це системою? Бо то щось дуже мало виходить, якщо в європейську переводити... Коротше, я вже заплуталася з тим усім.

20. Ірена

Ірена Well-Known Member

і в мене 38 - джинсовий...
    а звичайний - 34 чи що?

а в мене чоловік з кавою жльокає. багато цукру... ой, багато