До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Я не уявляю, що я би сіла на дієту з голодуванням... най би груба була чи що. Хоча я в школі мріяла поправитись і робила купу всього заради того, тепер ніби не потребую того, бо при моєму зрості - моя вага для мене нормальна (кості легенькі напевно) :) Єдине чим себе заспокоїла - це спортом трохи - підкачала м"язи і вже не шкіра і кості :):) Хоча місцями я би ще воліла поправитись, ну хоч трішечки - це у ногах і у руках :) А то так важко знайти собі чоботи... вже як знайду - то купую за любі гроші

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой про чоботи, я вже 5 рокiв клянусь собi що куплю чоботи, i кожної зими мене жаба давить. Але цiєї зими знов собi пообiцяла що куплю чоботи, побачим. У нас їх до кольору до вибору. Якi хочеш, лиш би грошики! :D
    Менi теж важко чоботи знайти - литки худi. Але я думаю що якщо пiти в дизайнерськi бутiки, Gucci, Louis Vuitton, iтд, то там напевно знайдеш що треба, але ж тi чобiточки напевно найменше коштують $1200-$1500, а то i бiльше. Або Manolo Blahnik аххх :) я пiшла мрiяти :D

3. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Загублений

І я тепер боюся кожного кілограму,що би міг полізти нагору, бо дуже швидко можу поправитися, але от схуднути - треба більше зусиль докладати.:p Cправа в тому, що я люблю усе смачненьке і годі встояти, щоб відмовитися від тих делікатесів.:sad: Так от, колись давно мені вдалося схуднути на 15!! кг всього за півроку. Сама навіть дивувалася, як це вдалося. А просто - якраз була літня пора, тож вдома надто не засидишся, а оскільки я люблю дуже пішу туристику (ну, замки, фортеці там різні, природа чеська дуже гарна:) :) ), то я так ходила по вихідних та під час відпустки постійно, рухалася, на велосипеді їздила (люблю кататися на велосипеді - треба буде вже витягати помаленьку свого як щойно потепліє:) ), ну а до вечора я втомлювалася так, що забувала за вечерю. I от, після того як я побачила, що це таки дало свій результат, я перестала вечеряти: їм максимально до 18:00, але якщо вже дуже зголоднію, то лише якісь яблучка-грушки, чи то помaранч-мандаринки, банан-ананас тощо.. Або морквочку дуже люблю сиру похрумати.:) :) Ну, і здається, проблем вже з надвагою не маю. Але я не хочу бути надто худою, бо багато чула від мужчин, що їм надто худенькі не подобаються..;) :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я зараз їм багато овочів - продаються на Добробуті морожені, різні набори. Їх трошки потушити - смакота!!!!!! І смачно і користно! Морожені овочі в супермаркетах якісь не такі смачні, а ці "місцевого фасування" зато набагато смачніші. Думаю, моя дитинка теж буде любити все корисне й поживне, раз мама таке їсть....

• Подобається Подобається x 1
  5. Koza-Dereza

6. Тетянка

О Боже!!!!!! Волосся дибки стає! Це ж треба себе так довести! Частіше б такі фото показували, може молоді дівчата задумались б, що роблять....

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Сама здивувалася, але багато цікавого про їду, переїдання і ласунство я прочитала у цій книзі "Піст і трапеза" Назар Заторський

По-новому подивилася на своє харчування!

8. mamba

mamba Member

Згадаймо жінок Рембранта :) - ідеальна жінка епохи Відродження була нічогенько собі - десь 80-90 кг.
    В середньовіччі - це жінка з дуже білою шкірою (для цього жінки пили оцет..) худою талією (початок впровадження корсетів) та широкими бедрами (для цього під спідницями жінки носили спеціальні широкі конструкціх для візуального збільшення бедер). Далі був час багаточисельних воєн та хвороб - ранні смерті (люди майже не доживали до 35-40), тоді була манія на народження дітей - вагітною бути було дуже модно. Тому жінки підкладати подушки на живіт.
    Сучасні тенденції моди диктують образ худорлявої жінки унісекс. Все почалося з 70-их - модель Твіггі, яка була худенькою вузькобедрою дівчиною, перевернула бачення ідеальних форм у жінок. Таке бачення залишилось і по сьогодні.
    Зараз в період, коли жінка отримала статус рівний з чоловіком стає модно бути схожим на чоловіка. Але ж у чоловіків на 40% менше жирових клітин в організмі - по природі жінка просто не може бути худіша за чоловіка. Ось і сучасні жінки зараз мають пунктик щодо зайвої ваги.

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

Якими аргументами переконати ГАРНУ кобіту, аби вона перестала мучити себе дієтою? :sad:

10. Полковник

Полковник миється в бані

11. mamba

mamba Member

найкращий аргумент - це кохання чоловіка! Який кохає її такою, яка вона є!

12. Тетянка

О так! Згідна! А ще крім того під час любощів спалюється багато калорій....Особливо якщо хоча б 3 рази на день.....Перевірено мною:).
    P.S. На жаль, чоловік від такого методу схуд наніц...Одні очі світились....Хе-хе....

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

так ця кобіта якраз собі і вирішила, що коханого нема через те, що вона має 200 грам зайвих! :sad:

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мені не допомагає. Мій чоловік зі мною часом свариться, аби я їла нормально. От зараз працюю від 16 до 22. Виходжу з хати о 15. Після тої години - тільки 2 банани або йогурт, ну, і вода. :D

15. Liliyah Romanova

Ну, то вже гірше. Але зайві грами точно не причина. А дівчина віруюча? Можу сказати, які слова мого духівника колись помогли. Коханий знайшовся через 2 місяці, я навіть не помітила. :D :D :D

16. Koza-Dereza

Я колись важила 52кг. Мене мiй чоловiк (ми тодi щойно почали зустрiчатись) збирався кидати бо казав що не може зi мною ... бо я виглядаю як дитина. :eek: :eek: :eek:
    Набрала 3кг...

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

так, віруюча!
    Кажіть!!! :)

18. Liliyah Romanova

Казав мені тако:
    "Ніц то від Тебе не залежить більше, ніж Ти вже зробила. Молися Богові про доброго чоловіка".
    Ну, я й вимолила. І вже через кілька місяців по вуха закохалася (сама того не помітивши) у свого майбутнього чоловіка. В 17 свого знайшла. Аж страшно! :D:D:D
    Ви їй, може, скажіть, аби за доброго хлопця молитися починала, а потім поволі переходила на "за доброго чоловіка" (якщо вона ще замолоденька до подружжя). :):D:D:D

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

На голодний шлунок і в нервах від дієти я вже не знаю чи мої поради адекватно будуть сприйняті :sad:
    А стосовно молитви за доброго хлопця, то хоч тут і не та гілка, але наше подружжя теж з того почалося ;)

20. Koza-Dereza

Я помiтила коли перестаєш шукати то тебе обов'язково знайдуть. А ще коли починаєш себе любити, тобто теж вважати що ти приваблива, маєш самовпевненiсть - це притягує чоловiчий рiд як мух на мед. Це з власного досвiду.

• Подобається Подобається x 3