До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

не допомагає
    правда, я рідко хочу :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Наталя

Наталя Well-Known Member

Я для себе зробила висновок, що чим більше собі щось забороняти їсти, тим більше хочеться, тому якщо дуже хочеться, то можна :), нащо себе мучити. Бо чим білших зусиль тре докладати до худнення, тим легше зірватися.
    А якщо конче хочеться скинути пару кг, то краще використовувати безболісний метод - менше з'їдати під час трапези. А це зробити просто - перед їдою десь за 20 хв випити склянку соку або теплої води, то добре збиває апетит.
    А по вечорах не їсти, по-моєму, то знущання над собою, особливо хто йде спати не раніше 12-ї, а не їсть від шостої...
    Хоча... з мене радник може і не дуже, бо моя вага коливається максимум певно 2-3 кг туди сюди. А можливо то якраз тому що не мучу себе дієтами і не зіскакую з них ніколи відповідно :)

• Подобається Подобається x 7
  3. Alla

Alla Well-Known Member

а в мене трошки по іншому...я чогось дуже хочу...стараюсь не дивитись на бажане ...і через кілька хвилин забуваю..перехочую...

Додано через 1 хвилину
    в мене теж коливається в але всьо туди (+) ...туди....(+))))

4. Наталя

Наталя Well-Known Member

Просто коли хочеш їсти... то навряд чи голод пройде сам по собі... все одно прийдеться його втамувати, а як доведеш себе до вовчого голоду, то і з'їсиш немало. Хоча, дійсно, якщо щось смачненьке, то може і варто трохи стримуватись. Але все одно я за те щоб не доходити до крайності: ну хочеться тортика - то чом би і ні, можна з'їсти кусочок, а не ковтати слинку і роззадорювати апетит, але не пів торта замість вечері чи обіду.
    От я наприклад якби знала, що в мене в холодильнику (чи перед носом тим більше) є щось ду-у-уже смачне, а я би того собі не позволяла, то за годинку-другу навряд чи перехотіла би, навпаки, певно мені би приспічило не просто їсти а ЖЕРТИ!!!

5. Alla

Alla Well-Known Member

я теж про смачненьке...коли хочеться їсти то голод дійсно нікуди не дінеться... просто в мене така натурка трохи свиняча-якщо не побачу що солодкого вже нема...або не починаю тріщати- НЕ СПИНЮСЬ!!! і по 100гр цукерків купувати не солідно)))) тому береться 200...і тд

• Подобається Подобається x 2
  6. Оксана

Оксана Well-Known Member

Я для себе визначила такі правила:
    1. Максимально ходити пішки, всюди де треба їхати 2-3 зупинки проходити пішки(якщо є час), з дитиною теж гуляти пішки, а не сидіти на лавочках.
    2. Їсти менше випічки і не їсти хліб (це не так вже і важко), можна купувати зернові хлібці - дуже смачно.
    3. Щодня їсти на обід зупу, але варити її без кубиків і приправ, просто побільше цибулі, петрушки, салери, моркви, капусти. Зупа - класна штука, нею наїдаєшся, не поправляєшся і тепле для шлунку теж корисно.
    4. Багато пити - теж втамовує голод.
    5. І не сідати ні на які вимучуючі дієти, бо толку з того мало (як на мене).
    6. Звичайно, спорт. Але я людина не спортивна, тому мало в цьому тямлю, та й зараз дитина забирає весь час.
    Але, намагаюся зранку трошки розминати кісточки.
    Після пологів допомагає скинути вагу грудне вигодовування. Через 4-5 міс після пологів, дотримуючись вижчеописаних правил, важила так, як до вагітності.

• Подобається Подобається x 10
  7. Наталя

Наталя Well-Known Member

А, і ще хочу сказати, що краще більше з'їсти і більше рухатись, ніж мало їсти і мало рухатись (так і позеленіти можна). Тому якщо хтось раптом ввечері з'їв лишнього а потім цілу ніч спати не може, бо совість мучить, то краще спати спокійно, постановивши собі зранку якусь пробіжку наприклад, або інше фізичне навантаження.
    Хоча... сама грішу - люблю посиидіти на лавочках коли гуляю з дитиною. :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Текіла

Текіла Well-Known Member

не обов"язково. це залежить від особливостей організму. сситеми травлення, звичокхарчування і т.д.
    Я ніколи н естаивла собі за мету схуднути, бо і так добре виглядала. Але скинула 10 кг. і такою собі подобаюсь.
    Дієта була радше з лікувальною метою,а не з метою схуднення.
    Проте я зараз харчуюсь абсолютно нормально, і н енабираю вагу.
    Але треба враховувати, що я і фізично займаюсь собою.

Додано через 1 хвилину

о, це для жінки завжди найкращий стимул)))

9. Linda

Linda Well-Known Member

В більшості людей прблема-схуднути......,а в мене,навпаки-ПОПРАВИТИСЬ!!!! :sad: Я так висохла за зиму,що то жах(зі здоров`ям все норм....фізично) А от морально-я люблю себе "накручувати" по дрібницям,ше сесію пережити для мене,то справжній стрес! От і результат: при зрості 1.65 вага- 46 кеге...:sad: Нормою для мене є 50 кеге! ЯК ЇХ ПОВЕРНУТИ????? Їм все що хочеться і скільки хочеться.....а толку :sad:

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене подруга така. Як тільки стрес - вона на очах худне.
    Тут одна порада: почати бути щасливою і задоволеною життям. Їй допомагає. Відколи вийшла заміж, більше не худне. І не поправляється. Має постійно 50 кг. :)

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

Є така програма „Шлях до здорового життя”, яка допомагає розумно худіти. Часто люди сідають на дієти і недоотримують важливих елементів і вітамінів, як наслідок, випадає волосся, страждають зуби, організм зазнає великого стресу.

Так от, ця програма дозволяє уникнути таких помилок. Її розробили кандидат наук з галузі харчування Клаудія Остеркамп, радник з питань харчування кількох олімпійських спортивних команд та Інститут здоров’я Нутрілайт.
    Можна їсти все, тільки певну кількість. Окремі вживання їжі замінюються спеціальними дієтичними добавками Нутрілайт, які містять потрібні поживні речовини, водночас є низькокалорійними і втамовують голод. Крім цього потрібно вживати мультиклітковину, яка добре очищує кишківник, покращує його роботу, а також Омега-3-комплекс (полі ненасичені жирні кислоти).

Програма передбачає ще фізичні вправи, навіть додається крокомір. Є посібник і диск, на яких програма детально викладена. Можна підписатись на щотижневі мотиваційні бюлетні, які поширюються електронною поштою.

Мені подобається така програма, бо це справді шлях до здорового життя, а не виснаження організму. :)

12. Linda

Linda Well-Known Member

Liliyah Romanova,вдячна за пораду! Наразі, я навіть дуже щаслива,тому що виходжу заміж!!!!!! :radist:
    АЛЕ,водночас.....для мене це купа переживань,біганин,думок,що і як краще...,ну,я думаю більшість дівчат мене розуміє! А так хочеться в цей день бути най-най )))

• Подобається Подобається x 3
  13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Всі дієти тривалого ефекту не дають... Виснажений організм в якійсь момент починає вимагати від його власниці подвійну порцію найкалорійнішої їжі, і вона звичайно невзмозі йому відмовити... Тоді-то процес набирання ваги відбувається прискореними темпами, і добре, якщо до тої відмітки, що була до дієти...а якщо вона зашкалює?....
    Для себе я давно зробила висновок: МЕНШЕ солодкого, мучного, жирного та БІЛЬШЕ рухатись....:)

Додано через 16 хвилин
    І взагалі, чому жінки після того, як виходять заміж, починають набирати вагу...Все просто...
    1. Готоє щось смачненьке чоловікові;
    2. Потім, дивлячись як голодний чоловік з роботи все це наминає, в неї самої починає вироблятися умовний рефлекс попоїсти ...

• Подобається Подобається x 3
  14. Nata

Nata Well-Known Member

Ех, я теж при зрості 1,64 важила 47 кг до весілля, а як двох дітей народила, то на вагу стати срашно. Після першого за три місяці в норму прийшла, а зараз...

15. galka

galka New Member

чому ніхто не згадує про продукти фірми гербелайф чи ніхто не вживавав хочеться почути якісь відгуки

16. Alla

Alla Well-Known Member

я особисто не вживала...моя подруга пила ті всі коктейлі...схуднула ...за 2 місяці на 20 кг..але я думаю при такому обмежені в калорійності можна і без них схуднути..але вона наробила доцю..перестала слідкувати за своїм харчуванням і знову.....зайва вага !!!

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як на мене, шарлатанство.

• Подобається Подобається x 6
  18. Мих

Мих Well-Known Member

Далі хлоп винен....

• Подобається Подобається x 9
  19. Женічка

Женічка Well-Known Member

до вагітності при рості 165 я важила 50-49кг.
    ну а потім перетворилась в свиню, почала їсти жахливо багато...
    тепер пожинаю плоди своєї слабохарактерності.
    трохи вже схудла, не є грубасиком, але не 50кг, а так за ними сумую інколи:)

20. Linda

Linda Well-Known Member

Це швидше необхідність! Обовязок кожної матері....коли вона нею стає- в першу чергу думати про своє немовля, яке потребує маминого молока! І яка це радість,задоволення, коли в жінки його достатньо! )))) В мене молодшому братові 3,5 і як згадую панічний страх моєї мами : щоб часом молоко не пропало, на що вона тільки не йшла (кілограмами печиво Марію їла )навіть спеціальні чаї для лактації пила... Тепер,звісно не дуже задоволена своїми формами,але нічо не вдїєш....така наша жіноча натура! Нема жінки повністю задоволеної своєю фігурою...))

• Подобається Подобається x 4