До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Йогурти я ніколи не їм. Може це і корисно. але ж наш менталітет виробникам не дозволяє робити їх такими як мають бути. За дослідженнями 80% навіть з найвідоміших брендів - або не дотримуються рецептури (що становить великий ризик для організму взагалі), або протерміновують їх ставлячи дату заднім числом.. А йогурти піврічного зберігання апріорі не можуть мати в собі нічого корисного.

У нас в холодильнику рідко бувають торти-шоколадки. І нема чого тут пояснювати - тільки по святам, що занадто - то шкідливе і чоловічій статі. Більше в жодних продуктах ми себе не обмежуємо, - і хліб, і м"ясо, і макарони корисні і небхідні організму. Просто шукаємо якісніші продукти та вживаємо їх у невеликих кількостях.

• Подобається Подобається x 5
  2. irushka

irushka Well-Known Member

Насправді багато всього. Хліб мені замінюють млинці, часто їх печу, бо і чоловік любить, та й "канапки" з них набагато смачніші ніж з хліба. Замість м`яса - рибу, масло заміняю олією, ну і ще багато всього.
    А от солодощі - то моя біда, витримую без них хіба день, а тоді така ломка починається....:crazy:

• Подобається Подобається x 1
  3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А я не вмію...:sad:

4. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Як про мене :). Тільки от першого не їм і проблем з шлунком немає ніби. Та був час і солодке їла тільки на вихідних, а от під час вагітності розслабилась, і ніяк не можку знову себе в руки вз"яти, тягне мене на солодке аж нема на то ради.

5. irushka

Напишу вам рецепт у відповідну гілку, якщо захочете;)

6. Nadijka

:) угу!!! але в мене якийсь такий страх, шо вони в мене не получаться:no:

7. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

А я от скільки себе памятаю обмежувала себе в їжі, я вже забула смак деяких продуктів(хліба, картоплі, печива, макаронів і т.д.), а після родів готувати нема часу, то я десь по кухні пробіжуся, шось схоплю, печиво, канапку, кекс. І знаєте в чому парадокс - я не те шо поправляюся..... худну. Певно то такий ритм життя неспокійний, шо ніц то мені не осідає. Раніше пішла в обід пообідала і сиділа собі на роботі, а ті гулянки на роботі постійні, на вечір всі напхалися. Та й додому як з роботи приходила то накидалася на їжу як з голодного краю, зараз цього ніц нема. Колись себе не могла зупинити вечорами( потім цілу ніч себе сварила), а зараз все псується а мені не хочеться, шось там трошки зїм і більше не влізається, а колись лопала але пхала в себе то всьо. От ше хочу на шейпінг піти, тільки не знаю як то відібється на годувані. Кажуть шо молоко пропадає, хоча в мене його і так вже не багато. Може хтось має досвід тренуванб і годувань. Підкажіть.

8. bora

bora Well-Known Member

Це Ви самі придумали? Ну направду, я без жодних емоцій.Просто здивувалась. ЦЕ АБСОЛЮТНО РІЗНІ ПРОДУКТИ. Як їх можна замінити???Їжа потрібна не тільки для того, щоб жувати- вона постачає до організму життєвонеобхідні елементи! На сторінках гілки є перелік продуктів і тих елементів які в них містяться - тільки так їх можна заміняти. Інакше - перелік хворіб і проблем організму можете перечитати там же. Дистрофія здається найменш лякаюча з переліку.

9. Текіла

Текіла Well-Known Member

сніданок - вівсянка з молоком
    обід - суп, гречана каа, риба і салат
    підвечірок йогур, фрукти
    вечеря салат
    і дуже багато п"ю.
    це якщо в ідеалі.......

на такому харчуванні скинула 8 кг за пів року)

• Подобається Подобається x 3
  10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене також, а знаєте чому? Тому що в нас живе така файний грибок на ім*я кандіда. Він/вона ще відомий як грибок молочниці. Це не означає що у вас буде часта молочниця, просто вас (мене не менше) тягне страшно на солодке. Без мучного, там тортика чи пляцочка, не уявляю себе.

Але це можна подолати. І я цим займусь. Почну з очищення організму від цього грибка. Головне витримати 21 день, а там організм вже так сильно не потребує.

Додано через 3 хвилини
    Все правильно. Організму потрібна як риба так і мясо, і масло не таке шкідливе яким його малюють. Але все в міру. Хоча мясо можна замінити великою кількістю бобових, воно даватиме ту саму користь.

Хоча, люди і без того можуть вижити. Це все залежить від стилю життя.

11. Ірена

Ірена Well-Known Member

а яким чином того грибка позбутися?

12. Nadijka

Це ви плануєте не їсти 21 день чи шо?

13. Маруся-мама

Їсти то я буду, але он що я буду їсти це інше питання.

На 3 тижні повністю відмовляюсь від мучного і злаків: хліб, тортик, булочка, макаран, клюсочки і каші.
    Далі зовсім не буду їсти цукру ні фруктози ні меду.

Їстиму лише рибу і овочі. Фрукти хіба зелені яблука.

І з тим всім поїдати очисну систему таблеток яка виводитиме шлаки з організму, включаючи пробіотики. Найкраща для мене система була та яку я собі купила в Канаді, фірми Wild Rose. Там вони дають три тижні строгої дієти і ви як нова людина.

• Подобається Подобається x 4
  14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

На такому харчуваннi 8кг з мене злетить за мiсяць а може i менше. От тiльки як би пристiсти на таке харчування :D

Додано через 2 хвилини
    Марусечко, це така з якою скручує в три погибелi i тримає в туалетi 48 годин пiдряд. :D Ми такi знаєм. Я все проклинала на свiтi. Зато так очистилась шо ну! Потiм моєї мамки знайомi її всi проклинали бо тоже поочищались. I як тiльки Чiкагська каналiзацiя не забилась???

• Подобається Подобається x 7
  15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Читала дописи і так всім перейнялась, що витягла із шухляди плитку чеколяди і тойво…короче…нема її більше…:shutup:
    Ми з чоловіком дивимось регулярно передачу «Звана вечеря», цього тижня зібрались дієтологи і я почула гарну фразу, мене вона підбадьорила: «Худая корова еще не газель.» :) До чого це я…А! У котромусь із дописів фраза була написана, що діло не в кількості кг, а тому як себе почуваєш і як лежить на тобі одяг. Тут головне самопочуття. Є такі милі пухкенькі жіночки і дівчата, їх люблять, кохають і обожнюють чоловіки, а це свідчить, що не всі мусять мати 90х60х90. Щасливим можна бути і з іншими параметрами. Головне бути здоровими і любити себе.
    Я була надзвичайно худенька(еееех…були часи….), кожен новий кг + приносив мені радість, бо я дорослішала і хотілося набути більш жіночних форм, а де їх взяти при вазі 45 кг? Ну, з віком прийшло пару кіля – вже на першому курсі я важила 49 кг, потім 52 і так рік за роком…завагітніла з вагою 57 кг. Легко вернулась після пологів у попередню форму. Але після других мені це вже не вдалось. Спочатку зайвої ваги було лише 5 кг, але за короткий час вони перетворились на 7…я зрозуміла, якщо так піде і далі, то я перетворюсь на колобок на ножках. :scare:
    За прикладом моїх подруг-мамочок я почала ходити у спортзал. І за допомогою грамотної п. інструктор і правильно підібраної програми + поміркований підхід до дієти (жорстко дотримуватись дієти я просто не можу, ну от не виходить сидіти на одній воді і салатних листках) я почала досить швидко робити успіхи. Нажаль після того, як я перестала займатись через брак часу вага трималася на одному рівні тільки 6 міс. , а потім просто почались свята і затяжний період святкувань похитнув мої здобутки, от тепер знову збираюсь трошки підтягнутись перед літом, а то наїла за зиму «спасатєльний круг» - соромно буде роздягнутись.
    Моя думка така – якщо правильно відноситись до їжі (не переїдати і нічим не зловживати) + фізичне навантаження, то цілком реально утримувати вагу і бути завжди у формі.

• Подобається Подобається x 8
  16. Маруся-мама

Та власне що я ту що в Канаді купила так мене сильно не ганяла і корчі не хапали. А просто регулярно 3 рази на день опорожнямшись.

А мені колись моя сестра запропонувала власне таку штуку що і живіт і каналізація і ще одне місце терплять. А плюс там треба було шклянку зеленого такого противнючого желе-подібного випивати зранку. О ні... Я таке кинула після першого тижня. Таке худання нам не падходіт...

17. Текіла

Текіла Well-Known Member

8 кг за місяць це шкідливо для здоров"я + будуть швидше за все розтяжки і потім проблеми з травленням.

Найцікавіше, що зараз я ак вже не харчуюсь...їм що хочу і коли хочу.
    і не поправилась ні на грам!

18. irushka

Згідна з вами, але я не мала на увазі, що замінюю ці продукти як рівносильні в харчовій цінності, я так харчуюсь, бо інші продукти не сприймаю, не можу їсти, чи просто не люблю. У кожного ж є якийсь продукт, який би ви нізащо не їли, бо не любите, а в мене такий список трохи більший. Я не кажу що це правильно, але не можу я їсти макаронів і бульби, то що пхати в себе насильно, до речі в дитинстві в мене таки пхали....
    Можливо я зміню свої смаки з часом, бо до вагітності я їла ще менш різноманітну їжу, а вагітною то навіть і м`яска хотілося.
    Але скажіть невже без макаронів не можна повноцінно жити?

19. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Шоб поправитись треба ще додати "скiльки хочу" :) I лишнi кг гарантовано.
    Про розтяжки - дуже спiрно. Я, дiвчата, сама не знаю як втратила щось близько 7кг за день чи два. Хочте вiрте хочте нi. Я як летiла сюди то я прилетiла ну просто глистою зеленою. За нiч до вiдльоту ще була файна дiвка хоч куди а прилетiла до Чiкаго тiнню! Я не знаю що то було. Я думаю що коли у мене страшний викид адреналiну то щось зi мною дiється. Я коли здавала екзамени в школi то схудла буквально за тиждень на 5кг! Я не перебiльшую!!! ДО чого це я? А! Ну i тодi розтяжок у мене не було. У мене тiльки з'явились на животi внизу вiд пупка i на грудях пiд час вагiтностi. Я колись казала мамочкам вагiтним що на мою думку розтяжки це дуже i дуже iндивiдуально ( а не [майже] поголовно як целюлiт) У мене є одна подружка яка нi рожала, нi не поправлялась а розтяжки на бедрах якогось милого має.
    Не можу заперечити :) Просто така дiєта мене б зменшила. Але немає сили волi :)
    Впринципi стимул є - недавно побачила фото своєї однокласницi в купальнику. Менi щелепа вiдвалилась. Просто супермодель! Я тоже так хочу. Правда вона висока, а менi вже не вирости :sad:
    Ех, ситий голодного не зрозумiє :)

• Подобається Подобається x 5
  20. Маруся-мама

Точно не розуміє... А я взагалі курдупель, метр двайці з капелюхом :sad: