До чого доводить недоїдання, голодування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Liliyah Romanova, 18 Березень 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

А я собі вагу купила, яка замість мене вираховує коефіцієнт, відповідно до зросту, ваги та віку. Каже мені моя вага, що я здорова і нема чого до себе придиратися. :D:D:D
    Ще би я до неї прислухалася, було би взагалі ідеально. :crazy:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

МАКСИМАЛІСТКА!!!:p

3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Согласно классической русской диете есть надо один раз в день. Но с утра до вечера!

• Подобається Подобається x 5
  4. Туся

Туся Well-Known Member

Строгі дієти - то стрес для організму, і нічого доброго з того не вийде. Все що пішло - повернеться.
    Інша річ коли змінити своє харчування на здорове і корисніше - відмовитися від жирного, жареного, солодощів, копченостів і консервантів. І побільше фізичних нагрузок - пішки по сходах, гуляти щодня, якісь вправи виконувати. Тоді і кілограми потрохи почнуть таяти, і здоров"я налагодиться. То певно єдиний правильний шлях.
    Моя троюрідна сестра - вона зі Львова, була повна все життя і після того як її кинув наречений, вирішила шо то все через фігуру.
    І розпочала голодування, навіть під керівництвом якогось спеціаліста. Достеменно незнаю що саме сталося, що то за такий метод, що за спеціаліст, та результат страшний - дівчина в свої 22 роки померла. Я толком незнаю що саме спричинило смерть - кажуть що від голоду. Хоча я думаю що на повністю здоровий організм голод б такого результату не дав

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

6. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

некоторые основы правильного питания
    я поняла что ссылки на умные и не грузящие статьи я могу давать до второго пришествия, поэтому придется продолжить стучать навеянные вопросами статьи.
    вопросы кстати задавайте! порой грубо, но отвечаю.

http://vasha-tetya.livejournal.com/54846.html

7. маюнка

маюнка Well-Known Member

я худну, коли не сплю. бо коли не сплю, то потім їсти не хочеться. від усього верне...

таке буває коли закохаєшся

8. Liliyah Romanova

Зважилася сьогодні. Подивилася на себе у дзеркало. І от подумала: чого я до себе прискіпуюся? Ніби ніц не бракує, зайвого мало, а я до себе чіпаюся. Знайомі кажуть, що я занадто самокритична. І мій коханий чоловік мене обожнює такою, як я є. Вирішила себе трохи більше любити. :shy:

• Подобається Подобається x 4
  9. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Класно вам!
    А я так не можу! Постійно думаю мені всього лиш 20,а я вже маю 25 зайвих кілограмів. І хоча мій чоловік мене також обожнює такою яка я є, але це для мене нічого не міняє.Я не хочу ходити по магазинах,бо не люблю,коли мені кажуть що в них немає мого розміру, я ненавиджу купляти нове взуття,бо завжди не можу його защіпнути до кінця,а коли приходить літо це взагалі ЖАХ! Саме найгірше це те шо я не хочу більше народжувати, тому що боюсь стати вдвічі більшою ніж є зараз! Мій чоловік каже шо я дурненька, а я й надалі продовжую не їсти мучного,солодкого і нічого після 18.00. Незнаю можливо через декілька років і я зможу сказати шо я починаю себе трохи більше любити .....

10. Liliyah Romanova

Надійко, ви така файна, а так зле про себе говорите. :sad:
    То просто ті магазини дурнуваті і продавці примітивні, бо не дбають про всіх клієнтів. Ви навпаки думайте, які вони всі погані та нещасні, що не мають честі вас добре обслужити. То просто світ такий дурнуватий сьогодні, що поставив за еталон сушену тюльку. Ви послухайте інтерв"ю тих моделей: у них нездорова шкіра, у них погане волосся, вони не мають ніякої радості в житті і врешті помирають від анорексії. А головне у жінці не сама зовнішність, а що через ту зовнішність світить зісередини!

Головне лише одне: якщо ви будете думати, що ви гарна, і змусите себе спершу, а потім навчитеся завжди почуватися гарною, то ніхто у вас цього не відбере і ви справді такою станете. Зрештою, вам і ставати не треба, бо ви ВЖЕ Є, вам просто треба зуміти це побачити. Побачити, що ви ДУЖЕ І ДУЖЕ ГАРНА!!!

• Подобається Подобається x 5
  11. Nadijka

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

12. Маруся-мама

Nadijka
    знаєте у мене зайвих кільо більше ніж у вас і я також їх не люблю і з ними помаленько борюсь. Але мені сказав мій коханець, (це було кілька років тому, худшою я тоді не була, може навпаки) НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ ЯК ТИ ВИГЛЯДАЄШ, ГОЛОВНЕ ЯК ТИ СЕБЕ ПОСТАВИШ!!! КОЛИ ТИ ВИХОДИШ З МАШИНИ, казав він мені, ТИ ПОВИННА НЕСТИСЬ ЯК ПАВА А НЕ ОПУСТИТИ ОЧІ І БОЯТИСЬ ЩО ХТОСЬ ЩОСЬ ПРО ТЕБЕ СКАЖЕ. НАПЛЮВАТЬ НА КРОВАТЬ І НА НИХ ВСІХ. ЛЮБИ СЕБЕ ТАКОЮ ЯКА ТИ Є, І ТЕБЕ ДОВКОЛА ВСІ ШАНУВАТИМУТЬ. Мені допомогло це на себе дивитись з іншого боку і чоловік також мені вже не тикає що я маю пузік. :p
    А ті продавці в магазині просто нікчемні і невиховані люди. А одягом можу поділитись :D

• Подобається Подобається x 4
  13. Liliyah Romanova

Я так зрозуміла, що ви вже то відчули, але хочете ще пару компліментів? ;)
    Ви просто НАДЗВИЧАЙНА!!!

• Подобається Подобається x 2
  14. Nadijka

ой, ви такі класні! Зараз і сміюсь і плачу одночасно! ДЯКУЮ!!! Мені вже полегшало!!! Збережу цю сторінку і буду перечитувати, коли знову буду думати шо я грубаска!!!

• Подобається Подобається x 2
  15. Alla

Alla Well-Known Member

я недавно зробила страшне насильство над собою і таки сіла на дієту.....бо як заведено постійно відкладала це діло на понеділок))) але результат не заставив себе довго чекати...)) за тиждень 5 кг..зараз так звана мертва точка..головне перечикати...шо вдається не дуже добре)) але всім хто для себе вирішив ,що хоче змінити зовнішність раджу Кремльовську дієту)) хоча я їм набагато менше ніж там дозволено)) мазохістка)))

16. Маруся-мама

а її принцип який?

17. Liliyah Romanova

Стільки вже про це писали. Не можна стільки за тиждень скидати.
    Швидше за все, ви просто обезводнили свій організм. Ті 5 кг легко повернуться назад тоді. Тому і їсти хочеться. Якщо мудро вживати їжу, то шлунок зменшиться і їсти менше буде хотітися. А так, організм вимагатиме своє, бо голодний.
    У цьому плані чуда не буває. Або над собою працюєш і маєш результат, або голодуєш і маєш купу проблем потім і велику фіґу.

Додано через 2 хвилини
    Швидше за все, правда. На жаль.

• Подобається Подобається x 1
  18. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Білкова дієта, практично дієта Аткінсона.

19. Alla

Alla Well-Known Member

принцип полягає в тому шоб зїдати в день не більше 40 гр вуглеводів .....є спеціальна таблиця де все і розписано...

Додано через 5 хвилин
    чесно кажучи їсти мені не хочеться,якщо не думаю про це....пю багато води....а на рахунок різкого схуднення ...то я просто не можу повільно..повільно....я якщо собі буду дозволяти маленькі слабкості ...дієти в мене не вийде взагалі...тому або їм що бажаю і коли бажаю ...або жорсткий контроль над собою....я дуже рада що змогла взяти себе в руки)) бо я на ту дієту збиралась довго....є ще дуже класна " Дієта Миркина" з першого блюда виключаєм гущу...з другого гарнір ...з третього цукор...але там ціла книжка...там не тільки суто питання дієти...але й книга психологічно готує і підтримує..... по ній скинула 12 кг....але то вже років 2 -3 пройшло....

Додано через 10 хвилин
    чому ж краще...? мужик нинче мелкий пошол)))

20. Liliyah Romanova

Це теж недобре.
    Треба себе контролювати постійно. Нащо над організмом так знущатися?
    Я худла поступово. Не більше 1-1,5 кг на день. Результат тримається без проблем.