До чого доводить недоїдання, голодування

Discussion in 'Смачний тарільчик' started by Liliyah Romanova, Mar 18, 2007.

1. Svitlyk

Svitlyk Загублений

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Супер! :) Готовий афоризм, точніше, мабуть, не скажеш :)

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Далеко не треба ходити. Я маю родичку, дуже гарну, високу - всі задатки є для фото чи просто моделі. Любить дуже солодке тому легко набирає вагу.
    Але от її мама на кожному кроці контролює - скільки їсть її доця. Іноді через сварку доця може не їсти взагалі.
    І ніхто не може зрозуміти, що заміж вона вийде не завдяки своїм кг...

• Подобається Подобається x 1
  3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я завжди їла все зо хотіла і коли хотіла, дієта для мене було щось нереальне. А у період вагітності то взагалі смаколики полюбляла :)

• Тупо! Тупо! x 1
  4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та це ж біда страшна, особливо, коли підлітки дівчатка починають голодувати, надивившись на модельок і акторок. І їсти їх не заставиш, а як заставиш, то потім все в туалет виблюють. :sad: Таким людям завжди здається, що вони загрубі, навіть якщо в них стан коли шкіра кості обтяягує і їх сильніший вітер здуває. :sad: До психолога треба йти, він в голові повинен допомогти все поскладати.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

В інтерв'ю одна моделька сказала, що пам'ятає лише як її постійно переслідували думки про їжу і постійне відчуття внутрішньої спустошености.

6. Оля

Оля Well-Known Member

Я, як починаю скаржитися, що я повна, то старші люди аж нервуються. :sad: Яка, - кажуть, - повна? Жінка така має бути, а не шкіра і кості! :) То тільки теперішнє покоління захоплюється "тонкими, звонкими і прозрачними"! :)

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я розумію таких людей, сама така була.....Добре, що тепер все добре. Я вчасно зупинилась і тепер нормально харчуюсь. Я солодкоїжка, тому контролювати вагу було досить складно, але тепер я знайшла "золоту серединку". Їм абсолютно все крім сала (я його ніколи не любила) і страв жарених на маслі чи жирі. на олії можна :). Лишні кілограми помаленьку за рік самі зійшли....Краще повільніше, зате надійніше. Я перепробувала колись массу дієт, спортивні навантаження, в результаті схудла на 8 кг, але....через пів-року кілограми підступно повернулись назад, ще й зір значно погіршився...:sad:
    Повторюсь, зараз все нормально. Потрібно переосмислити ставлення до себе

8. Тетянка

Одна знайома вже перейшла межу, їй все здається, шо вона загруба - при зрості 164 см., вона важить 41 кг - шкіра й кості. Вона крім йогурту і деколи (!!!!) вареного яйця нічого не їсть. Чай, кава - без цукру, оскільки це лишні калорії. Мені її шкода, розумію її, але це вже занадто...Їй важко знайти речі - для таких "тощеньких" речі хіба дитячі підійдуть....
    Я в принципі теж люблю без цукру, але з інших причин - так смак чути краще. Зате я обов'язково заїдаю чимось смачненьким - шоколадкою, печеням, тортиком....

9. Ума

Ума Super Moderator

Швидше за все проблема дійсно в голові. Візьміть для прикладу "старі" топ моделі - Клаву і Сінді - то вони абсолютно не виглядають обтягненими скелетами :):):) Навряд чи вони ЩЕ вписуються в заявлені габарити 90-60-90, але виглядають здорово, ніц їм не бракує (кому що бракувало - хірурги підправили ;))

10. Росинка

Росинка Well-Known Member

Взагалі є щось неприроднє,коли людина підганяє себе під якісь стандарти. Я балдію з нашої Руслани Писанки:D Оце жінка :і зголовою все добре і з зовнішністю. вона сама по собі,така,яка є.І дуже мало людей,яким би вона не подобалася

• Подобається Подобається x 4
  11. Ума

Ума Super Moderator

Мене завжди в таких обговорюваннях неподобалось те, що багато з Вас не розуміють, що інколи у людини буває проблема не похудати, а поправитись!!!! Саме так! Я можу їсти що завгодно і скільки завгодно, але НЕ можу поправитись :sad: От навіть вагітність моя - мене ніде, окрім живота, непоправила... тому я десь тішуся, що зараз є така "мода" на худорлявих (не треба думати, що я така худа - як шкіра і кості), бо я навіть не переймаюся своєю зовнішністю, а от в школі трохи переймалася

12. Drimka

Drimka Well-Known Member

Я теж дотримуюсь цього принципу. Колись на перших курсах теж сушила собі голову фігурою, але в межах розумного. То пробувала вранці пластівці, то післдя 6-ї нічого не їсти, а далі мені тітка порадила просто чай без цукру. Спочатку було незвично, а потім самій сподобалось - смак дійсно кращий.
    Не знаю, чи то чай допоміг, чи навчання і сесії, але поступила я на І курс з 58 кг, а з ІІ і до V курсу важила 53 в середньому (ріст 170). Так що розумове навантаження діє не гірше, ніж фізичне!

13. Liliyah Romanova

І я, і я! Зелений чай без цукру і чорний гіркий шоколад.

(І через голодування теж проходила. :sad: Страшна річ. До такого краще себе не доводити.)

14. Liliyah Romanova

Маю таких коліжанок. Страшно перемаються, але скільки би калорій не споживали - ніц не міняється. Проблеми з обміном речовин.

Ви дивуєтеся, а уявляєте при зрості 160 важити 75кг. Ясно, що почнеш перейматися, бо у своєму тілі незручно тоді жити. Я мушу постійно мати менше 60, бо тоді чуюся надувною кулькою.

А дівчата завжди найдуть причину, аби поперейматися. От ми колись закупи з коліжанкою робили і я почала жалітися, що мені важко собі верх підібрати (особливо після малого), бо груди завеликі. Не можу купувати сорочки, які би облягали. :sad: А коліжанка мені сказала, що мені би її проблеми, бо у неї замалі. ;) Так що кобіти вже таку природу мають, аби лиш до себе придиратися. :D:D:D

15. Оля

Оля Well-Known Member

Голодувати потрібно. Тільки не так, як голодує дехто до обмороку. За Брегом голодування потрібне для очищення організму. Спершу 12 годин, тоді 18, тоді вже добу. Але то раз на тиждень. Краще вибирати п"ятницю. Як місяць побути на добовому голодуванні, тоді можна переходити на 36 годин, а тоді і на два і три дні. Вірніше так. Щотижня по добі, а раз в квартал - три дні. Повне очищення організму і для схуднення корисно. Тільки треба мати на все це силу волі і організованість. :)

16. Росинка

Росинка Well-Known Member

Ви кажете голодувати,а мені смішно.В нас колись з мамою була норма :пів кіля бульби та 2 сосиски на день,і чай без цукру ,бо на цукор не було.Тепер все добре,але ті хто спеціально голодують здаються мені якимось інопланетними істотами:pНіколи не стану голодувати-це вже точно!

• Подобається Подобається x 2
  17. Тетянка

Я теж дуже люблю зелений чай - п*ю його вже багато років, як попробувала вперше в 9 класі, так дотепер п*ю. він тоді ще був "немодним", мої батьки казали, що це трава. А мені подобався. Це вже згодом я прочитала массу інформації, який він корисний. А з усіх видів шоколаду люблю саме чорний - він якийс ьособливо шоколадний....Та ще й знову ж таки, корисний! Отак мій організм вибирає суто корисні речі! А ще дуже люблю згущене молоко, і варене і не варене....Один час мама переживала, чи нема у мене якихось проблем - я пила багато чаю і "їла" згущонку. Аж поки я не здала всі аналізи, все в нормі, то мама заспокоїлась. Їй все здавалось, що це у мене обезводнення організму :). а це у мене звичка така....пити пару раз на день чай :)

18. Тетянка

щодо голодування....За місяць скинула колись була багатенько кілограм голодуванням....На фоні нерозділеного кохання....Мій обранець вважав, що я товстенька...Отак з'явився в мене комплекс. Мені здавалось, що у мене товсті ноги, великі щоки, підборідок подвійний намічається....Ох, чого тільки не зробиш у 17 років....

19. Liliyah Romanova

Під час останніх місяців вагітности від цієї звички доведеться відмовитися. :sad: Мені довелося...

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я можу додати вiд себе, що це дiйсно психологiчна залежнiсть. Вона переростає у фiзичну також, бо якщо не їж довший час то органiзм звикає до голодування. Але наслiдки поганi. Я завжди думала що я груба. Я в школi важила десь 57кг а зрiст 165см. Коли мої колiжанки при зростi 170-175см важили по 52кг. Ну куда менi, жирному колобковi??? Хоча я була досить популярна людина в школi, нiц менi не бракувало, але свої заскоки всеодно були. Коли я приїхала до Америки я важила 50-52кг, бо у мене фактично за перелiт зi Львова сюди спалилась вся вага - КЛЯНУСЬ! Вийшла з лiтака на 5кг худша! У мене вже так два раза було - у час екстремального стресу трачу вагу просто так, за лiченi години. Ну, до дiла, отже менi подобалось що я така худа була i я була на шаленiй дiєтi, i ще iншi способи мала щоб бути худою. I знаєте коли я зрозумiла що я захуда????? Не повiрите, коли мiй чоловiк (а тодi був ще бойфренд) хотiв мене покинути бо я виглядала як 13-лiтня дитина i вiн не мiг "ЦЕ" зi мною. А я думала що я така класна, бо у мене ребра свiтяться. Правда, є ще нюанси коли людина має тендiтну чи дебеленьку (як я) будову тiла. Я наприклад не мiнiатюрна жiночка. У мене ручки такi нiвроку, i взагалi кiсточки великi, так коли я важу 52 кг це напевно якби тендiтна дiвчина при мому зростi важила 45 чи менше кг. Отакої.
    Але i був час коли я взагалi розжерлась до 63кг, тодi вже точно було забагато. Я себе найбiльше люблю коли я маю 57кг. Тодi i груди є, i дупа :) Є за що вщипнути :D