До чого доводить недоїдання, голодування

Discussion in 'Смачний тарільчик' started by Liliyah Romanova, Mar 18, 2007.

1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Дієти, худнення, недоїдання, голодування

Я, тойво, 2 кг скинула. :dance: Лишилось ше з 10. ;)

• Подобається Подобається x 5
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

А мені ще 5. :)

3. dArt

dArt Well-Known Member

Эхх... мне бы Ваши заботы девушки :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

А у вас які проблеми? :) Левандівка фото відкорегував і "всьо чотко". ;)

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

На 1 кг легша стала за тиждень, де-не-де з'являються обриси м'язів.;)

• Подобається Подобається x 2
  6. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Чотири роки тому важила 85 кг, при рості 174... Чесно? Жити не хотілось, мішало мені моє "добро", купа комплексів, повне незадоволення тим, як я живу і яка я є.
    І мені, моя знайома, фанатка китайської культури порадила повільніше їсти, і дуже ретельно пережовувати їжу. Не повірите, я за пів року скинула 25 кг, зараз маю вагу 56 кг. Чудово себе почуваю, їм майже все, звичайно є деякі обмеження, але дуже незначні.

• Подобається Подобається x 4
  7. syavych

syavych Well-Known Member

Я то думаю чому я худий і батьки завжди тикали що повільно їм. А воно таки пов'язано [​IMG]

8. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Ще й як! Це корисно ще і для шлунку. Діло в тому, що у мене гастрит, а після цієї "методи", я взагалі забула, що таке сезонне загострення і біль в шлунку.

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

Не вірю в спецальні дієти (за групою грові, за місячним календарем, "рисові", "гречані", голодування тощо). Маю експрес-метод. Реально, але важко. Мій приклад: важила 77 кг, якщо постаратися через місяць буде на 10 менше. Повторюю, якщо постаратися.
    Зараз маю 57 при 168 росту.
    Маючи схильність до повноти (як я, наприклад) необхідно усвідомити, що потрібно змінювати спосіб життя. Реально досягнути результату без пігулок, без чудо-засобів. Готові?

10. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Цікавенько...Ділись ;)
    В спеціальні дієти також не вірю, кожна людина індивідуальна і повинна сама найти спосіб, який їй імпонує. Головне правило: НЕ НАШКОДЬ.

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Насправді, все дуже просто. Обмежити себе конретно в харчуванні (без солодкого, без мучного, без смаженого, без соленого, без перченого, без гострого). Дуже традиційно, правда? Але цього треба дотримуватися!!! Ну і, звичайно, + фізичні навантаження (ходьба, шейпінг, фітнес (не буду ізощрятися) тощо.
    Важлим моментом є дотримання правил роздільного харчування (всі чули, всі знають).
    Не хочу виглядати дуже мудрою, бо сама до цього прийшла лише 2 роки тому. Перед тим успішно жерла майонезики і картопельку-фрі. Зараз, чесно, виявляю в себе на животику і на спині такі м"язи, про існування котрих ніколи не здогадувалася.

12. Liliyah Romanova

А мене з малечку повільно їсти привчили. Так і не перевчилася ніколи. Єдиний мінус. Завжди остання їсти закінчую. Але є і плюс: часом до десерту вже не доходжу. :)

13. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я так і харчуюсь, але цю чудо-дієту мені лікар-гастроентеролог назначив.:D :D :D Дійсно, важко, але спочатку, деколи до сліз...Особливо в свята.
    P.S До речі, якщо підключити фантазію і бажання то можна готувати дуже смачні і корисні речі, які не пошкодять формам.

14. Мих

Мих Well-Known Member

Є пояснення тому всьому.
    Справа в тому, що сигнал про те, що "я вже не голодний" приходить трохи повільно і тому якщо їсти швидко, то до вас прийде сигнал "я переївся". Коли ми їмо швидко, то встигаємо переїсти до того, як прийде сигнал "досить". Так ми робимо переїдання. Тому Ліля правильно каже, що коли їсть повільно, то до третього вже й не доходить....

15. Юстина

Юстина Well-Known Member

Цілком з вами погоджуюся! Виразку (2 дірочки розміром 12 мм кожна) 12-перстної пережила 7 років тому... Дієтична їжа також може бути така смачнюща!

16. Liliyah Romanova

Доходить до шлунку 20 хвилин. :)

17. Юстина

Юстина Well-Known Member

Можна їсти швиденько, але встигнути до 18.00.

18. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

А частіше всього ми не жуємо, а ковтаємо. От Ліля пише, що 20 хвилин, а я в свій час за 10 управлялась.

19. Liliyah Romanova

Миху, для мене десерт завжди друге. :) Я їм або першу страву, або другу. Ніколи все по черзі. Ні, брешу. У ресторані все йде по черзі. Але тоді я ні не снідаю, ні не вечеряю.

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

От пояснiть чому при дiєтi не можна їсти гостре? У гострiй стравi бiльше калорiй?
    Я доречi, свиня свинею, вже на 2кг поправилась. Жерла жерла i дожерлась - "щоб молочко жирнiше було".