Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А можете ще раз написати, куди ви ходили і, якщо знаєте, розклад?

2. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми коли гамали цицю, зі сном в нас пробле не було, тільки нічкою пару разів вставали. А перестали їсти цицю то нам тепер страшенно важко засинати. От вже 1 місяць як мучимося:sad:

3. Michel

Michel Member

Так не можна робити.

4. Panadolka

А де це є? А ціна? Ми теж хочемо ходити в басейн, але от незнаємо в який!:sad:

5. Michel

Michel Member

Щоб діти файно спали требі їм вкупити (або зробити) ліжко з верби (дерево таке, коло води росте, якщо хтось не знає).
    Можна прийняти й інші "міри", досить прості, але діють безвідмовно.

6. Panadolka

А ми взагалі в ліжечку не спимо! :sad::sad: тільки біля мене і то щоб я його обнімала!

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Хто сказав? :)
    Тимпаче, що ванну теж можна з верби, і діти від тої хранцузької верби почнуть спати.

8. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А чому це не можна?

9. levandivka

levandivka З яйцями...

І правильно робите. Навіщо їсти силіконову версію, коли є оригінал? :)

10. Michel

Michel Member

Медицина сказала.
    "Всё вздор чего не знает Митрофанушка". (Фонвизин)

Додано через 1 хвилину
    Лікарів запитайте.
    А якщо подумаєте то й самі зрозумієте.

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В кожного діти індивідуальні. В когось в ліжечку, в когось сам, в когось прокидається вочі, в когось солодко спить. Але всі дітки змінюються і на краще. Мені раніше навіть на прогуляньці доводилось носити на руках, щоб заспав. А тепер гарно засинає сам, ще й співає собі "ААААААААААА".

• Подобається Подобається x 3
  12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

:D :D :D
    Для мене це не авторитет. Я свою дитину найкраще знаю.
    Після перерви в купанні вона почала боятись води, ми кілька днів терпіли крики, а потім так і зробили. Я сідала в ванну, чоловік давав її мені, вона починала кривитись але, відчуваючи, що сидить в мами на руцях, до плачу не доходило. Тоді я по трошки опускала її на спинку в воду, і все, вона, як і до того починала плавати. За пару днів мене вже не треба було.

При чому тут лікарі?

• Подобається Подобається x 3
  13. хельга

Мама має бути повністю здорова - без всяких молочниць, грибків і т.д. Обов"язково перед спільною ванно прийняти душ. А так, я думаю, що можна - ходять же з дітками потім до басейну. Дитя не можна виховувати в повній стерильності, бо так не буде завжди.

14. Michel

Michel Member

Коли Ви, чи дитина хвора, то чому Ви до лікарів звертаєтесь, якщо краще від лікарів знаєте?

15. хельга

Якщоб не хотів спати в ліжечку, то я б не могла його туди покласти і на хвилинку. В нас не з верби, але спить гарненько вночі.

А які то інші "міри"?

16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Мої всі три любили купатися. Але коли носила Орисю, жахливо боліла спина, і купання Дарці перетворювалося для мене на муку, навіть з допомогою чоловіка. То ж ми так і робили - я в вану, а Дарцю на пузо. Орисю так не купали, як чуть підросла, купалася вже з сестричкою. Ну, а Лідуся - вже пірнала зі мною, кілько їй хтілося, від коли пупок зажив. І циця в необмеженій кількості.
    Для мене проблема була лиш у тім, що я люблю гарячу ванну, і троха мерзла в тій, що робили для дітей.
    Але зараз вже купаються всі три разом. Мій клопіт - після того всю воду в ванні і довкола повитирати. Добре, що перший поверх, інакше б регулярно сусідів підтоплювали.

Додано через 3 хвилини
    За довідками і лікарняними

• Подобається Подобається x 6
  17. Michel

Michel Member

О...!!! Бачите що думати корисно.
    Справа ще в тому що мама ходить по магазинах напр., їздить в автобусах/трамваях... і приносить на собі додому купу різної їнфекції. В мами імунітет сильніший, їй то не шкодить, а в дитини тільки з часом виробиться відповідний імунітет, а поки що дитина не імунізована. Імунітет виробиться поступово, з часом і не треба НЕ імунізованіу дитину "накачувати" інфекціями.
    В басейнах вода сильно хлорована, в принципі, ніяка зараза там не повинна вижити, але то не завжди правда.
    В повній стерильності виховувати не треба, але всьо повинно відбуватись поступово, нормально. Якщо вживати тільки стерильну їжу, то імунна система може розвинути не правильну (автоімунну) реакцію і почати боротись з клітинами власного організму. (В такої реакції може бути багато інших причин).
    Дітям багато дечого не можна передчасно. Напр. дітям до 11-12 років не можна їсти гриби, тому що в них не вироблчються відповідні ферменти, щоб перетравлювати гриби. І т.д....

18. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я теж думаю, що не можна. Ванна не басейн, хлоркою не фільтрована....

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Якщо постійний контакт мами з дитиною "шкіра до шкіри", то і спільна ванна їм не зашкодить.

ага, наприклад, мертиолят у вакцинах.

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

Це я і мала на увазі...

Статус теми:
Закрита.