Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

В моєї малої теж почав кровоточити пупок, на другий день, ще була пуповина. Я спочатку думала, що то від памперсу, залишала без, знову кровоточить.:sad: Поспостерігала до вечора, і не знайшла причини. Дзвоню до дом. акушерки, вона так спокійно каже: "а, це, мабуть, заблизько зажим поставили і він не дає втягуватись, зніміть, і все буде добре". Ми давай знімати :crazy: :8: :babruysk: , а попробуй! Він такий міцний... Що ми пережили за ту хвилину, я їй грудь дала, бо інакше рухається, а чоловік ножицями розжимав... Після того не кровило.

Купали в звичайній воді зразу, обробляли пупок - перекись і спиртова настойка прополісу до і після купання, і зранку. Пуповина відпала на 6 день.

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

А не навпаки?..

3. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Гуцулянко ну ви й молодці з чоловіком!

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

А хто може записати цю програму?

5. Nata

Nata Well-Known Member

Nadin, нас неонатолог попередила не зловживати перекиссю, бо саме вона може стати причиною того, що пупочок кровоточитиме. Я крапала каплю перекисю, промакала і тоді краплю зеленки, а педіатр наша казала капати тільки спиртом.

Додано через 3 хвилини
    Мамусі, дякую всім за підтримку. Нам сьогодні вже легше. Хоча останні дві ночі я сплю по три години, решта часу ми їмо. Сьогодні вночі вже була думка кинути то все, купити суміш і не мучити ні себе ні дитину. Але на ранок вже стало легше. Малий почав довше їсти і довше спати. Ура! Ми переборемо кризу і їстимемо тільки маму :).

• Подобається Подобається x 6
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Фіґа з маком воно допомагає (це любя) :D

В мого малого також через затвердження виліз пупок і ми прикладали не те що 5 копійок а цілий міліканський мідний доллар. А ніц з того:crazy: . Тоді пішли до хірурга а він сказав, що поки пупок не твердне просто ставити його на місце і юш. Заліпляти дитину лейкопластирами не варто. Ми так і зробили. До кількох місяців пупок сховався.

Доречі коліки не гарантують пупкової грижі просто часами діти мають слабенькі мязи і в них таке стається. Ми врятувались тим що пильнували аби не було затверджень і дитина щодня какала. Рятувались свічками.

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А в нас пупок вiдпадав довго, майже 2 недiлi. То ми обтирали шматочкою лялю. А коли пупок вiдпав то маман моя настояла щоб ми капнула перекiсь туди. Я капнула коли мама була, а бiльше нiчого не капала. Воно все добре зажило. Лiкарка казала пильнувати за почервонiнням i неприємним запахом.

Додано через 3 години 53 хвилини
    Саме головне переборюйте ту кризу завжди, бо я так збиралась кидати мало не кожного дня аж до 4х мiсяцiв. Та й зовсiм недавно на вихiдних (4 днi)мала застої кожен день, то теж вже "кидала". Зараз знов заспокоїлась. (малiй буде 6 мiс через 8 днiв)

• Подобається Подобається x 6
  8. Маруся-мама

9. Koza-Dereza

http://www.beautyhabit.com/canus.html
    Дякую, Маруся-Мама.
    Якщо в малої запрiвша дупа то я таким кремом ще мажу саму дупу. А так то просто вазелiном. Взагалi у Катi навiть нiжки потiють завжди. Тiло я нiчим не мажу. Тiльки дупу.
    http://www.beautyhabit.com/canus.html

Додано через 10 хвилин
    Ага i голову один раз... намазала... мачуха...:sad: бiдна моя ляля :sad:

• Подобається Подобається x 2
  10. levandivka

levandivka З яйцями...

А не хочете "на себе приміряти" всі "поради". Спробуйте, намастіть... :)

І не дивуйтеся, що зіпріють навіть вуха.

11. Koza-Dereza

Та я думаю на мою стару задницю що хоч намажеш нiчо не буде. :D А ви кажете не мазати нiчим якщо запрiвша попа?

Додано через 1 хвилину
    Ви знаєте ... от вiзьму i намажу сьогоднi!!! Завтра скажу що було!!! :D:D:D:D:D

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Я кажу: не пріє суха і чиста шкіра. Холодна підкранова водичка - луччє любого вазеліну. :)

• Подобається Подобається x 1
  13. Маруся-мама

Мать єхидна, одним словом. Замазала дитину на всі заставки:D

Дякую за лінк, подивлюсь що то за продукт.

14. levandivka

levandivka З яйцями...

Шо і памперс..?:8:
    Добре, я на завтра "бєруші" у вуха прихоплю... :)

15. Koza-Dereza

Я теж впринцiпi за немазання попи, але коли бачу червоне то так боюсь щоб не повискакували якiсь ранки, як в нас було коли вона мала 2 тижнi. Я тодi правда спаслась iншими памперсами бiльшого розмiру щоб попа "дихала". Може як буде ходити на горшок i не буде в памперсах то взагалi попа не буде прiти.

Додано через 2 хвилини
    Памперс :) Ну нi :) Але навiть якщо вдiну то вiн же сухий буде, я то вмiю стримуватись, так що еффект не такий буде. А мазьки можна спробувати, для гострих вiдчуттiв! :D

Що таке "бєруші"?

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно-точно! Я чув версію: "не буде ж до замужжя в памперсі ходити..." :)

17. Koza-Dereza

Я надiюсь що ви без сарказму. Бо я збираюсь почати вчити на горшок ходити як тiльки вона буде добре сидiти сама. Тобто за якихось кiлька недiль, може мiсяць. Он Гуцулянка свою навчила так скоро, i я навчу. Мама моя взагалi каже що мене баба навчила теж до 4х мiсяцiв проситись. :o Я, звичайно, не можу пiдтвердити :) Але вiрю.

• Подобається Подобається x 3
  18. Туся

Туся Well-Known Member

Людоньки, опишіть будь ласка які признаки прорізування зубів?
    Вітусі 3 місяці, 2 тижні мали сопельки, тепер постійно ниє, або спить або ниє. Якщо забавити - то усміхається, щось агукає, лише залишиш на хвилинку саму - ниє, свариться..
    Течуть слюньки постійно..
    Пхає все до рота і намагається "гризти"
    В ротик я заглядала, нічого такого особливо нового не побачила... Кажуть що мають ясна бути підпухші. Наскільки підпухші? Можливо вони ще підпухнуть?
    Чи це не зубки?

19. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

В нас такі симптоми були три місяці, а потім як повалили зубки...

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас симптоми почалися десь за два місяці до прорізування. Прорізалися після 6-ти. Гриз все що міг - іграшки, прорізувачі, пальці, закусував губу, тягяв вуха, але особливо не капризував. Коли прорізався перший - погано спав ніч, через тиждень прорізувався другий - теж погано спав ніч. Потім не давав намацати зуба. Як до цього гриз мої руки, так тепер близько до рота піднести не можу.

Статус теми:
Закрита.