Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іруня

Іруня Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Займається-займається. Моя Настя сама бере мою щітку і шурує сабі по яснах:8: !

• Подобається Подобається x 1
  2. Женічка

Женічка Well-Known Member

дуже дякую всім, хто поділився своїм досвідом зубкочищення!!!!
    сьогодні ж побіжу шукати щіточку для мого сонечка!!!
    або татка пошлемо на пошук:dance:

Додано через 1 хвилину
    щось ви ніколи цим не хвалились!!!!
    ми щойно прийшли від невропатолога, такщо сьогодні знову не побачимся:crazy:

3. Іруня

Іруня Well-Known Member

А чого ви ходили? Що він вам сказав7

4. Женічка

планове обстеження у 10 місяців :D
    нічого не сказав, сказав, що ми здорові, і щоб пришли в рік.

5. Іруня

Іруня Well-Known Member

:sad: :sad: :sad:

6. Будячок

Будячок Well-Known Member

Вітаю:)
    Добре Вам - перший. У Солі останні лізуть. Таке враження що то мені "дємбельский акорд", як відплата за попередні 16 практично безпроблемних зубів:) Все на купу і температура ( вперше!!!) і хникання, і капризи. Хіт місяця: " Мама, зюби - вава, мама, зюба цьом-цьом!":) Спасає - півдня садочок ( який доця,ттт, любить і веде себе там нормально, навіть їсть там, бо вдома постійно пхенькає і плаче і нічого не їсть) а ввечері санки:).

у нас для початку була Канполівська силіконова зубна щітка на палець, дужее зручна, тепер купили звичайну дитячу плюс пасту дитячу, яку безпечно ковтати, бо поки ніяк не можемо навчити доцю нормально полоскати зуби.
    Плюс до того дуже добре давати дитині яблучка і тверді овочі-фрукти гризти:) Це і зубну емаль чистить і для ясен корисно.

Про ложечки - силіконові ложечки - ВИНАХІД СТОЛІТТЯ:))) Донечка дуже погано починала їсти і кормління такою ложкою був найлегший спосіб нормально її покормити ( я не боялась:) ). Срібна, подарован хресною мирно лежить в шафі).

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

і наша також в шафі, а силіконові ложки були і для їди і для гризіння :)
    потім купили ще ложечки, які при надто високій температурі змінювали колір...

Сьогодні вночі у малої піднялася температура, десь 38t було. Вранці трохи ослаблена була, зараз бігає. Ніби виліз зубчик.
    Але іноді вона злегка підкашлює.
    У нас ще дитина не кашляла за ці 1,5 роки тому розкажіть ЯК ЛІКУЄТЕ ДИТЯЧИЙ КАШЕЛЬ? Щоб я знала до чого готуватися мені...

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Якшо виліз зубчик, то це кашель може бути від нього. В моєї взагалі всі ознаки простуди, коли зуби лізуть :насмар,кашель,вуха чухає,ну і температура. Я спочатку лікувала,давала Афлубін і капала носика Аква морісом,а одного разу навіть швидку викликала(температура була 39). А тепер нічим її не травлю, тому що тільки зуб вилазить, то зразу за 2 дня ніякою простудою і не пахне!

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

у нас вдень теж 39 було, я нічим не збивала, але побачила що вона мучиться то дала парацетамол.

як я знаю то сопельки і тд - не від зубів, а від того що організм ослаблений і легко піддається інфекціям...

10. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Але в неї таке тільки тоді коли зуби лізуть!!!:8:

11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Катька вчора нiц не спала. Верещати почала десь бiля 11 вечора, це пiсля того як вона заснула близько 9ї вечора. I все, пiсля того я її ЛЕДВЕ ЛЕДВЕ заколисала стовпчиком! Цицю не хотiла, лежачи колисатись теж не хотiла, я вже мовчу про перекласти її у лiжко. Баба думала що то вуха i тестувала її, але виявилось що не вуха. Я думала що зуби. Але зранку зубiв не було - значить то були соплi. Бо вона засипаючи так хропiла тими соплями, видно вони їй добряче заважали. Вона аж заходилась! Отак ми i проспали на диванi, я сидячи а вона в мене на руках. Час вiд часу зривалась i плакала, i я само собою теж зривалась i її колисала. Цицю не завжди брала :sad: Аж над ранок зголоднiла видно i присмокталась.
    А зранку, хитруля мала, встала як нiчого i не було. Посварилась трошки як я її переодягала, а далi бавилась своїми iграшками спiвала Happy Birthday своїй бабi, i взагалi чудова дитина була, навiть не верещала як я одягала їй шапку i комбiнезон. Хто б мiг подумати.
    Ось такi у нас пригоди були вночi :) Це доречi перший раз так, не рахуючи того часу коли ми разом не спали.

12. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

13. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

в нас більша половина зубів прорізувалась з такими ознаками... він міг пів дня мати Т, соплі і кашляти, а від обіду вже бути здоровісіньким, ані натяку на сопельки... не вірю що інфекція так швидко може проходити... На останні зуби взагалі мав Т40 на кожен! кутній зуб!!! Що я вже напереживалась...

в нас в на початок 8 міс. було 8 зубів, і потім 4 міс. затишшя... золотий час був скажу я вам, ідеально спокійна дитина!

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

парацетамол не дуже допоміг, дала капельку нурофену десь 2 години тому. Дитина дуріє, бігає, товчеться - все як завжди.
    Напевне ще вночі буде температурка... Зубчик один вже проколовся. А температура від нього чи від того, який тільки от пролазить?

15. Женічка

я вже зі страхом чекаю, коли у нас будуть лізти наступні зубки. перші два вилізли без проблем. цікаво, коли будуть наступні. нам вже майже 11 місяців.

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас от тепер виліз вже другий. Теж практично без проблем. (тю-тю-тю) Тільки коли ліз перший, то погано спав ніч, і так само коли другий ліз, через тиждень. Я спочатку думала, що просто капризує, аж от тільки відчула ложечкою. Надіюсь, просто вірю, що наступні так само переживем

17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В мого малого завжди соплі коли лізуть зубки! І це зовсім не застуда!

18. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

від того що пролазить... в нас як тільки зубчик прокльовувався (або хоч дирка в десні появлялась) зразу всі симптоми проходили.

Високу Т ми збивали НАЙЗом, а якщо Т 38 з хвостиком але дитинка неспокійна від зубного болю можна ставити гомеопатичні свічки ВІБУРКОЛ, які дуууже легесенько збивають Т і обезболюють.

• Подобається Подобається x 2
  19. Natalka

Natalka Well-Known Member

А ми вчора були змушені викликати педіатра, тому що два дні (Позавчора ввечері та вчора зранку) була температура. Спочатку я списала на зуби (мав би прорізатись сьомий) але перестрахувалася, Так от зараз почався період ГРЗ (як сказала педіатр - дуже багато викликів до діток яким ще немає 1 року). У нас виявили дещо почервоніле горлечко ( і звідки воно взялося на ГВ ??????) Прописали вірбукол...
    Тому мамусі будьте уважні - дітки то найкраще що ми маємо. (чоловіки - закрийте вуха!)

20. Оксана

Оксана Well-Known Member

Ми теж 2 тижні слабували недавно.Нам було 5.5 місяців. Теж їли виключно цицю. Нас всіх 3-х перекачало.Віруси пішли злобні, а імунітет все гірше і гірше.. Сказала мені одна знайома інфекціоніст, що дитина до 6-ти років в середньму хворіє 12 разів. Будем надіятися, що наших дітей це спостереження не стосується.

Статус теми:
Закрита.