Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Для мамусь і татусів

Нашій малявочці здається як вашій 6 з лишком (ми 8.05.2007)

• Подобається Подобається x 1
  2. vanilia

vanilia Miracles are real

Ясненько :)
    А ми так капризувати стали

Додано через 58 секунд

молодці :)

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

До вчорашнього дня ми крім циці нічого не пили ні з чого - ні з фляшки ні з поїлки. З ложечки їмо з задоволенням а от з питтям ну ніяк не йшло. Тепер ми п"ємо, але з чого!!! Татко вчора нас навчив пити з пивного кухля - скляний, прозорий. Сидів пив пиво, малий як завжди з нами при столі тягне руці, він дав, я сваритися - зараз ше пива нап"ється, вирішили проблему - взяли ше один кухоль і налили туди його чайочку і Марко пив!!! Сьогодні пробувала з чашки - ніяк, а от з кухля знов пив :)

• Подобається Подобається x 18
  4. Женічка

Женічка Well-Known Member

а у нас аж 2 зубчика, нам 10 місяців:crazy:

• Подобається Подобається x 5
  5. хельга

Ми капризували саме в ті дні коли зубчики лізли.:beee: Вночі погано спали.:sad: А зараз коли прорізались ніби все добре.:crazy: Бавиться собі Даник на підлозі, повзає туди сюди і туди куди не треба. Вчимось казати "мама", грати в "ладушки":clapping:

6. Женічка

наші довгоочікувані 2 зубчики вилізли без проблем, чекаєм наступних з нетерпінням. а як ви доглядаєте за посмішками своїх маляток???
    як думаєте, коли варто починати займатись якоюсь мінімальною гігієною з використанням зубної щіточки???:p

7. хельга

Ой, навіть ще не задумувалась над цим. Ще тільки звикаю з фактом двох білих полосочок, які цьокають в ложечку:D

• Подобається Подобається x 3
  8. Женічка

я читала, що чим раніше почнеш доглядати за зубками, тим краще.
    правда з моїх знайомих молодих мамочок ще ніхто цим не займається.:p

9. Zoryanazirka

У Марка є аж 4 зубні щітки, 2 його власні, інші 2 колись були тата і мами, але вони йому ну дуже були потрібні, аж до плачу то довелося помити і віддати. Зубні щітки ми гризем всіма 6ма зубами і зі всіх сторін. Причому можем одночасно їсти і гризти причому з обох боків.

• Подобається Подобається x 5
  10. klen

klen Well-Known Member

У нас все так як ви кажете. Ми майже постійно носимо іі на руках стовпчиком, або у кенгуру. Іі засинає вона тілька стовпчиком. І спить дуже погано:sad: Ми сьогодні були у невропатолога. Рефлекси нормальні. Але по тому, що ми роззказали дала направлення на нейросонографію. підозрює тиск внутрічерепний:sad: сказала що можно зробити на дністровській але там черга на пару тижнів:sad: Якщо ви знаєте де ще можно ту нейросонографію зробити скоріше то була би дуже вдячна за адресу.
    Поки що порадила робити ванни з валерьянкою. Ще би вона в тій ванні сидіти захтіла.

11. Olenka

Olenka Well-Known Member

:radist::radist::radist::radist:фото в студію

нейросонографія, то то саме УЗД. Просто якщо вам потрібно лікара, який це робюить на Дністерській Жельов В.І., то він ще приймає в Біокурсі, але там дорого.

12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Коли в нас прорізалися зубки, і ми були дуже капризні, я дала Дімлчці зубну щітку, просто як іграшку. Вона йому дуже сподобалася! Десь напевно тижні 3 він з нею не розлучався. Потім я йому перестала її давати. Дала знову коли він навчився ходити. І тепер кожного ранку ми просинаємося, йдемо в ванну, я беру свою зубну щітку, а він рученятка тягне до гори і показує на горнятко де стоять всі зубні щітки. Я йому дістаю його (я йому купила Chicco), і він старанно починає чистити зубки!!!

Додано через 5 хвилин
    Вклала малюка спати і вирішила поділитися своєю радістю. В мене Дімочка практично ще нічого не говоре. А сьогодні в нас було перше маленьке речення!!!:D :radist: :radist: :radist: :radist: :crazy: :crazy: :radist: :radist: Я мила посуд і мені полетіла тарілка, розбилася. І тут я дивлюся на мого маленького, а він... стоїть такий зосереджений, дивиться то на мене то на залишки тарілки і каже : "Мама но-но". Я щеб трошки і розбила ще одну тарілку!!!!!!

• Подобається Подобається x 10
  13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Мої також нарешті позасипали!

О вітаю! Це напевно було прекрасно!!!

В нас як тільки прорізався зубчик, то ми одразу пішли вибирати зубну щіточку.Вони є спеціальні для різного віку! В нас чистка зубів неодмінний атрибут кожного дня!!!Раджу і вам спробувати! Діткам це дуже подобається!

• Подобається Подобається x 2
  14. Оксана

Оксана Well-Known Member

Щодо зубів, то ми рекордсмени, я думаю...Перші 2 вилізли за тиждень до 3-х місяців..За два дні до 6-ти міс виліз 6-й. А зараз нам майже 6.5 і лізе 7-й.Це в нас спадковість (в мене в 3 міс було вже 4).
    Щіточку ми маємо спеціальну, яка вдягається на палець мами, зроблена із силікону і має делікатну таку саму селіконову щетинку. Дуже зручно щистити і малечі дуже подобається, можна нею і наступні зуби прочухувати! У нас вона від фірми Canpol baby (польська, здається), також маємо декілька таких селіконових ложечок, з яких дуже любимо їсти.

15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Котiн дiдо (мiй тато) подарував внучечцi манюню срiбну ложечку, з якої я її i годую. Отака у мене принцесса :)

• Подобається Подобається x 7
  16. Оксана

Оксана Well-Known Member

У нас вже є аж 3, але поки, що анничка їх ще не оцінила...;)

17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Не те слово!!! Моїй радості не було меж!!!

18. Zoryanazirka

А нам таку бабця подарувала на хрестини з вигравіруваним іменем і датою народження!

Додано через 1 хвилину
    Ми робили в Інтерсоно

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

у нас ще крутіше :D на нашій ложечці ще є циферблат годинника, на якому гравер позначив стрілочки - годину синочкового народження ! :D

• Подобається Подобається x 11
  20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Наскільки я пам"ятаю, ми ходили на діагностику в цей центр:
    ІНВА, 79005 м. Львів, Коцюбинського 28
    Телефон: (032) 2720571
    Але то було три роки тому, так що я можу і помилятись. Ми записались за телефоном, прийом був у межах тижня.
    У таких випадках діткам призначають сечогінне, нейростимулятор чи як їх там називають (в кращому випадку - танакан, в гіршому - церебролізин), та масаж. Признаюсь чесно - прочитавши побічну дію цих засобів, ми обійшлись тим, що давали дитині кефір та яблучний сік, і - найголовніше - припідняли узголів"я ліжечка. Заспокійливі ванни нам взагалі нічого не дали: наша дитина після ванни взагалі нормально спати не могла. На жаль, ми дізнались про внутрішньочерепний тиск, коли малій було вже 9 місяців - до того часу наш невропатолог був десь на стажуванні, а педіатри нічого підозрілого не бачили. Що ми за той час пережили - словами не передати... За всі 9 місяців у нас було максимум 5 ночей, коли ми могли хоч трошки поспати! А через якийсь час Настя сама все переросла, зараз нічого їй не бракує, хіба що перед сном бзіки можуть найти або дуже вже багато говорити починає... Раніше нас у такі незабутні моменти рятувала соска з тепленькою водичкою і крапелькою меду, головне тільки, щоб дірочка в сосці була мікроскопічною... А зараз вже несолідно якось - чотири роки все-таки :)

Статус теми:
Закрита.