Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Будячок

Будячок Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

2. Ksani

Ksani Well-Known Member

от-от. те ж ліжечко, наприклад. опустити дно на найнижчу позицію - і манеж готовий!

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Перш ніж купувати манеж подивіться скільки дитина в ліжечку висидить з іграшками. Моя і 5 хвилин не сиділа. Я її мусіла вюди за собою тягати, а куди не тягнула - сама приповзала.

• Подобається Подобається x 3
  4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Наскільки я знаю, ліжечко має бути ліжечком. Воно для сну а не для гри. Це має зрозуміти дитина. А ще, ліжечко в мене в спальні і маля мене просто не буде бачити взагалі. А з зали видно і кухню і ванну.

Додано через 3 хвилини
    Якось я зробила такий експеримент: малюк прокинувся в ліжечку і не плакав, а тихенько собі лежав і щось бурмотів (я йому поклала декілька м"ких іграшок, щоб радісніше прокидався) так було хвилин 15.

Додано через 6 хвилин
    Мій малюк зараз спить разів 2 на день і то на прогулянці. І на прогулянки можу піти тільки я, бо бабки далеко, а чоловік на роботі. Але я не рахую це проблемою, просто думаю,що манеж трохи мені допоможе. А якщо ні, то придумаю щось інше.

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене самої алергія на котів. симптоми ті самі, насмарк, пчихаю, а при більш тривалому контакті, особливо з рижими тваринами, піднімається температура. і це не тільки на котів. а взагалі на тварин, тобто шерсть.
    скажу з власного досвіду, відчуття жахливі, ніби, в тебе грип. і не має значення, чи береш котика в руки, чи ні. порох від шечсті у повітрі.

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

Треба цих тваринок :suicide: :D :D :D

7. Olenka

Olenka Well-Known Member

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

наскільки я зрозуміла, то ту внутрішню пеленку треба міняти після кожного туалетику. а якщо ви на прогулянці, або малюк спить, то що, прийдеться залишатись мокрим???

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А у нас манеж є величезний, Маркові там дуже подобається, ми називаємо його "царство", він там і повзає і сидить бавиться і хапається за кільця щоб встати

• Подобається Подобається x 4
  10. Ksani

Ksani Well-Known Member

а ванночка - для миття, а не для гри, а горщик - для пісяння і какання, а не для гри, а стільчик для годування - для годування, а не для гри? Бажаю вам успіху у донесенні до дитини цих правил :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Nata

Nata Well-Known Member

манежик - це дуже індивідуально. Є дітки, котрі із задоволенням бавляться і не відчувають жодного дискомфорту, а іншим це не підходить. Тут потрібно пробувати. У мене малий не сидів зовсім, зате ми стелили на підлогу покривало і там товклися, а в кухні ненадовго нас забавляв столик для годування (я туди складала різні ложки-кришки).

12. Ksani

Ksani Well-Known Member

а може не треба ?

13. хельга

Всі ми радимо не враховуючи нюанси які не знаємо. Малюк нервується сам у ліжечку, тому що він мене не бачить, тому що ліжечко в дальньому кутку кімнати і я не можу його використовувати як манеж. Те що ви перелічили в основному так і є, але в ванночці ігри пов"зані з плаванням, за стільчиком для годування з їдою, з горщиком не знаю бо ще не користуємось.

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми раніше теж такий графік мали, то я вже сподіваюся, що з наступними дітьми будемо гуляти без сну, а спати вдома треба вдома, так аби мама могла відпочити від гуляння! :)

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

я - обома руками за те, щоб малеча була якнайбільше часу з мамою. Тому сама ідея манежу мені не подобається. Дитині можна просто розстелити ковдру на підлозі там, де мама (чи там, де дитина буде бачити маму).

16. хельга

В мене так з 4 місяців. Але є моменти коли мені треба вийти в іншу кімнату, чи навіть банально в туалет(куди я з малюком не можу піти), за цей момент малюк може долізти туди куди не бажано (бо він вже швидкий малюк - повзає). Я абсолютно згодна з вами, що дитина має бути з мамою, так воно і є. Тому я не розумію поняття няні. Але всеж моменти є... Ніхто на форумі не має на увазі цілодобове заточення дітей у манеж. Мені потрібен манеж для тих моментів. Я навіть нервуюсь, коли мені доводиться залишити малюка з бабусею. Тому намагаюсь бути завжди поряд з малюком.

Додано через 7 хвилин
    Просто моєму малюкові не цікаво в візочку гуляти, коли він хоче бавитись і рухатись (що в візочку вдягненому не виходить) Тож намагаюсь гуляти в період його сну. Та і я не проти бувати багато на свіжому повітрі. А відсипаюсь з ним коли він після першого кормління зранку спить, годинку півтора.

17. syavych

syavych Well-Known Member

А в нас перший зубчик виліз [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  18. хельга

Вітаю!!!! А в нас вже другий!:D :p

• Подобається Подобається x 7
  19. vanilia

vanilia Miracles are real