Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оксана

Оксана Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Відносно купання, то американські книжки пишуть, що дитину можна купати лише 2 рази в тиждень. Малесенькі дітки так не брудняться, як дорослі і купання для них швидше розвага і задоволення...В совєцкіх книжках - треба купати кожен день, треба кашою пхати...але зараз вже ж все не так..наша мала також спочатку трохи побоювалась цієї процедури, не плакала, але сиділа тихо і перестрашено, але потім звикла, адаптувалася і тепер любить купатися найбільше в світі! Ми також купали через день, а іноді і 2 дні могли пропустити, якщо вона засинала або була не в настрої..

• Подобається Подобається x 2
  2. Olenka

Olenka Well-Known Member

Я таку купила, але мені не зручно, тільки купу місця займає...

Додано через 12 хвилин
    ми теж хотіли брати на прокат. якщо берете на три місяці, то вигідніше купити. коштує 300 грн.
    Я їхній телефон не памятаю, але якщо це актуально, напишіть мені в приват, як буду гуляти у мене біля хати висить їхнє оголошення...

3. Натуся

Натуся Well-Known Member

Люди,а що робити зі спиною?Радикуліт,напевне,починається...Вчора так прихватило,що поворухнутися не могла,тільки сльози з очей горохом і слова сказати не могла,таке враження було,що розвалююсь на кусочки...Щось в мене післяродовий період затягнувся...

4. Olenka

Olenka Well-Known Member

Мамусі, підкажіть до яких лікарів планово ви ходили і які аналізи здавали і в скільки місяців?
    Я не знаю, а педіатр нічого не каже...
    То я ходжу на абум :)

Додано через 4 хвилини
    Чи люблять ваші діти манеж? Чи варто його купувати? Які за і проти?

5. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Надін, відповіла в темку про горщик. Пробуйте, питайте, на то треба трохи терпіння. :) Ksani молодець, дуже добре відповіла - коротко і влучно.

6. Nadin

Nadin Well-Known Member

Обовязково!

7. Olenka

Olenka Well-Known Member

Вибачте за дотошність. Тобто ви свою куртку не защіпаєте?

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Спробуйте годувати лежачи, або напівлежачи. Так самі трохи відпочинете.

Додано через 5 хвилин
    Ні, бо покищо не було такого холодую. Достатньо, що спереду гріє малюк. Але там є можливість одягнути і на куртку.І ще я писала, що виходжу на недовготривалі прогулянки. В нас прогулянка триває 2.5-3год. Навіт з такою "кенгуру" важко, так що більше гуляємо в візочку. Також маємо слінг. Вчора були в гостях, тож коли погодувала, то спав в слінгу, бо там все ж лежачи.

9. Туся

Туся Well-Known Member

Рятуйте!!!!
    Сьогодні була лікарка і сказала що доця хворенька - горлишко, якісь хрипи від носа... Насмарк трохи є, покашлює. Але чути що від носа покашлює.Температури не було.
    А вона як призначила: Вірбукол - свічки, афлубін, інтерферон, септефріл, діазоліні (не діазолін), мікстурка Звягінцевих і ше якісь порошки замовити і ще якісь каплі..
    І то все нараз приймати - бо інакше антибіотики призначить. Залякала..
    Я в шоці... Доці ше 3 місяці нема...
    Порадьте щось.. Бо як то все дати - то незнаю яка дитина після того оклигає :eek:

10. хельга

Вам треба вірішити чи довіряти лікарці чи ні, ви краще бачите ситуацію. В мого Даника був насморк і кашель в 4м. Дільнична назначила також багато всякого. Я повела до іншого лікаря (то був дитячий реаніматолог) Він Послухав і сказав, що кашель із-за насморка. Я капала "Аква Маріс" і "Салін" а потім витягувала маленькою грушкою (клізмочка).Але в цій ситуації важко радити, бо симптоми можуть бути одинакові, а захворювання різні.

• Подобається Подобається x 1
  11. Женічка

Женічка Well-Known Member

Наші лікарі завжди нас лякають. а ви дивіться по донечці. як вона себе почуватиме. можливо завтра зранку вже буде набагато лекше. але ражду настановилікаря повністю не ігнорувати. Обніміть маленьку, поцілуйте. Мамина присутність, тепло, ласка -найкращі ліки.

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я вже раніше писала, що у нас років до 2 були страшні проблеми зі сном через внутрішньочерепний тиск. У переважній кількості випадків дітки самі його переростають, але краще все-таки до невропатолога сходити, ще можете сходити на діагностику: якраз недалеко від стрийського парку є кабінет, якщо буде треба, адресу уточню, зараз вже добре не пам"ятаю. Спробуйте перевірити - якщо дитина спокійніше спить із припіднятою голівкою чи заспокоюється у вертикальному положенні, швидше за все її та неприємність не минула :sad:

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я ходжу на масажі, зараз проходжу 2й курс по 10 масажів. Перши пройшла на початку літа, спина в мене ні до чого..

14. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я свому хлопчеку не купляла! В нас мало місця, а ще поставити той манеж і взагалі... І я впринципі думаю, що він не потрібний!

Додано через 5 хвилин
    Мені лікарі теж багато зажди всього виписують, але я ніколи всього не даю. В мене мама працює в лікарні і я знаю як то робиться! Не так як дитині виписують, як фірма заохочення дає!

15. хельга

Я, доприкладу, планую придбати манеж.:agree: Але не так щоб на півдня туди малятко.:8: Зараз він почав інтенсивно рухатись, а я вдома одна. Мені хочаб в душ попасти, волосся помити, на кухню побігти - обід зварити, чаю собі заварити...:crazy:

16. vanilia

vanilia Miracles are real

ППКС :) Я теж тому манеж планую купляти

17. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Як кому! Але дома я теж зажди сама. Але я нівякому разі вас не осуджую!!!

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я сьогоднi пiду i куплю отаку штучку.
    http://www.target.com/Baby-Einstein-Discover-Activity-Center/dp/B0002U1SFE/sr=1-3/qid=1195510436/ref=sr_1_3/602-6980677-8399005?ie=UTF8&index=target&rh=k%3Ababy%20walker&page=1
    Наша няня має таку i Ката в нiй скаче - i така довольна як слон, не витягнеш її звiдти. Оце пiду, куплю їй, нехай i дома тiшиться.

• Подобається Подобається x 3
  19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Наша також від неї в захопленні, ну і мамі руки вільні. Хоча читала що такі самі ходульки з колесиками псують стопу. Не знаю, мої всі в тому виходили.

Туся
    Нашій Андріанці 7 буде за кілька днів. Місяців сім. І в неї вже місяць тримається насмарк. Два рази були в лікарки і сказала що на це ліку нема. Тримати добре зволожену дитячу кімнату, інгаляції і припідняти голову під час сну. А так... нема на то ради. Ніякі каплі і грушечки нам не допомагають.

• Подобається Подобається x 1
  20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А я думаю що в моєї дитини можлива алергiя на котiв. Я вчора прийшла з гостей де був котик, я його тримала на руках. Дома руки я дуже ретельно помила i просанiтазувала, але у малої соплi рiкою лились. А зранку не було, i сьогоднi нема. Я думаю що кiт. А моя мама свариться що я застудила дитину!

Статус теми:
Закрита.