Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оксана

Оксана Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

У Вашому випадку прийом антибіотика виправданий. Я знаю багатьох дітей, яким після народження відразу давали антибіотики ... і нічого страшного.Краще, звичайно, без них, але гірше, коли дають просто так без причини. Не переживайте, якщо жінка годує,то все має бути ОК.:) і не забувайте про позитивні емоції...

• Подобається Подобається x 1
  2. Morryson

Morryson Well-Known Member

:agree: тільки позитивні!

3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Обов'язково поговоріть!!! А дружину заспокойте! Після всіляких істерик в роддомі і переживань в мене не було молочка, тому донечка мусіла їсти Нутрілон, такшо нехай береже себе! А я за вас буду переживати, тримайте нас в курсі! Всього найкращого!!! І доречі вітаю вас з народженням сина!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас також була кефалогематома. Кололи вікасол. Але на 4 день витягували набряк, бо не розсмоктувався, великий був 16 кубиків.

5. Morryson

Morryson Well-Known Member

ДЯКУЄМО!
    Як виявилося, дружина трохи наплутала, трохи перебільшила ("призначили 12 уколів антибіотиків :crazy: ") - то і я в нерви впав.
    А насправді все ж в нормі ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Nadijka

Ну і слава Богу!

7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Мій теж погано спав прокинувся о 4, погодувала і колихала майже до 6. :scare: Якась ніч така була, бо бачу не в мене одної так.[/QUOTE]

Та не кажіть! Прочитала все, і майже в кожної дитина спала погано! Дай Бог щоб ця ніч була спокійна!

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

запрошую всіх в Броди... мої спали супер, і на диво в 22 вже спали обоє(такого ще небуло), і вдень спали разом, навіть я поспала трошки!:p Правда гуляли:suicide: запакувались в зимове, вийшли, а Влад через 10 хв сів у болото:crazy: , бо йому ходити лінь... прийшлось вертатись додому... Шукаю коляску на двох:D

• Подобається Подобається x 3
  9. Nadijka

Весело вам !!!

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

А може Олежку - у слінг?:)
    а Владіку візочок

• Подобається Подобається x 1
  11. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

я над цим думала, і не раз... маю кілька страхів
    1. гололід
    2. слабка спина
    3. і як його зимою вдягати ? під куртку не хочеться, а на куртку буде зручно?

12. vanilia

vanilia Miracles are real

А м ив комбінезоні вже не влазимо в слінг :)

13. Ksani

Ksani Well-Known Member

а як під час вагітності ? - правильно, на дупу :)
    я мала після пологів болі в хребті, почала користуватися слінгом - минули :) поки дитинка ще маленька, то навантаження на одне плече нормально переноситься. якщо ні- можна шарф пробувати , він на два плеча.
    я носила під куртку, а куртку не застібала, зима була тепла. А на куртку не носила, щоб був доступ до циці в разі чого. Так малого з одного боку гріла я, а з іншого- моя куртка:) А комбінезон ми вдягали, але тонший. То треба спробувати і вирішити для себе, як Вам краще.

Додано через 2 хвилини
    а який у вас слінг і розмір ?

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Дiвчатка, моя мама теж те саме каже, про годування що "мама сама їсть а тобi не дає" тiльки добре що у мене маська ще замаленька то я вiдшиваю маман тим. Але просто я навчилась iгнорувати це. I розумiти що мама не зi зла i не на шкоду то каже, просто так тодi давали такi рекомендацiї. Правильно, ми виросли i нам нiчого не бракує. Менi наприклад взагалi першi три мiсяцi воду вночi давали... но комент! I нiц менi не є Баба грiм виросла! Ковбасу за двi щоки наминаю, мiзками шурупаю що треба !!!

Vanilia, Нам теж 5 мiсяцiв i 1 тиждень! :) Привiт :) Уминому масiку теж здається 5.1 чи 5.2 мiс.

Додано через 12 хвилин
    Клен, почитай ПП.

• Подобається Подобається x 5
  15. vanilia

у нас слінг з 2-ма кільцями. Розмір, помоєму, L. Вдома все гаразд, а от в комбезі мала вже не влазить, незручно їй.

Додано через 3 хвилини
    о, то в нас дітки одинаково "дорослі" :)
    В мене, правда, срок родити був на 5 червня, але в другій половині вагітності тиск піднявся, так що я місяць пролежала в лікарні і після другого скачка до 200 прокесарили. Тому чуть раніше родила :)

Лікар не хотів кесарити, але тиск вже нижче 170 не падав, а сама не розроджувалась. В аналізах почали з.являтись сліди білка...

16. Nata

Nata Well-Known Member

А мої бабусі не тільки порадами "допомагають" я залишила малого в 9 місяців свекрусі, то вона за годину моєї відсутності умудрилася тишком-нишком нагодувати його коровячим молоком нерозведеним (бо мама бідному не давала!). Це вже потім вияснилося, коли в дитини проблеми почалися :sad:.

17. vanilia

тому я зі свекрухою стараюся не залишати малу

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

в нас була кефалогематома, але здається нам нічого не кололи, тільки саму гематому проколювали :sad:
    а хто Ваш неонатолог?

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

З мого досвіду (зі спиною дуже серйозні проблеми) слінг з опорою на два плеча - то порятунок. Я малу 15 кг без проблем ношу. а от з кільцями - не знаю... То як наплечник і сумка на плече.

Якщо одне в слінг, а друге в візочку, то візочок відіграватиме роль опори.

20. vanilia

Ну не як сумка на плече, але коли довго носити маля в слінгу, то таки в одну сторону клонить і трохи незручно.

Статус теми:
Закрита.