Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Якщо це коліки то тоді дайте вже Ріабал. В мене малий раз так кричав, і після ліків відсипався 4 години!

2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Якшо ви ше годуєте грудьми то не варто все так близько до серця сприймати,бо молочко може пропасти. Більше терпіння, важко тільки перший рік потім буде легше...

3. vanilia

vanilia Miracles are real

Ото і моя свекруха так, тому я з нею дитину лишати боюся,краще маму свою попрошу.

Додано через 3 хвилини
    Моя свекруха в неділю висказала своє фе не тільки що я не даю малій мясо і прикорми всякі, а ще й що вона з нами спить і ще:% "Як так, дитині 6 місяців, а вона ще на горшок не сідає!!!" Я пояснюю, що дитина ще не сидить сама, а вона мені: "Не обов.язково, тримай над горшком. Ти все неправильно робиш"

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

:D :D :D
    Зорянко, співчуваю... В мене свекруха любить подібні розмови вести... приїде раз на 2 місяці і починає мене повчати, що я Владіку мало повторяю слова, через це він говорити лінується:8: Для мене і так то болюча тема, а ще капають:suicide: Раніше він був надто спокійним для неї (в порівнянні з дітками дочки), надто часто їв грудь (бо в дочки витримував 3 год. перерву, чого ж в тебе їсть так часто) і т.д.
    Мій материнський егоїзм не витримує, коли приходять до моїх діток і замість того щоб погратись чи книжку почитати розказують про інших.

• Подобається Подобається x 1
  5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

може він захоче після року зразу з дорослого горнятка;)

Та я не роблю великої проблеми:agree: , запити даю цицю. А горнятко-непроливайку даю, щоб побавився, звик, до рота тяне і дивується, що туди щось тече :p

6. Nadijka

А нам Ріабал також суперово допомагав!!!

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я теж даю, але по тому малого треба переодягати :)

Додано через 1 хвилину
    15 хв і малого вже нічого не мучало.. Я теж спочатку боялася дати, але так само немогла дивитися як дитинка мучиться..

8. vanilia

наша мала теж поїлку любить :) Хоч нв інструкції написано аж з року давати.

9. Nadijka

В нас була аналогічна ситуація...

10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

То точно - я переодягу після кожного докорму, :crazy: Зранку трохи пюре, після обіду каша, ввечері трохи творожку. А ще й практично купати треба - каша всюди - на голові, в вухах, в носі...:D

11. Morryson

Morryson Well-Known Member

Вітання всім старожилам! Дозвольте приєднатися :)
    І зразу питання: нашому хлопчику тільки 3 дні, але ще не виписують з пологового. Призначили укольчики: вікасол, діцинон, цефотаксин.Останній мене найбільше непокоїть: бо то є антибіотик. Хтось знає наскільки то безпечно для малого?

12. Ksani

Ksani Well-Known Member

а на яких підставах, що кажуть ? ??

Додано через 49 секунд
    від поїлки може почати кусати цицю. може почекайте до року?

Додано через 9 хвилин
    klen, я вже не знаю що і думати. А в невропатолога ви давно були?

13. Morryson

важко зрозуміти, бо то я вже чую від жінки. Як я зрозумів, лікарі кажуть що дитинка велика, і то треба. Якщо перше ніби синтетичний вітамін, друге також щось чи то очки промивати, чи від синців, то от про цей "цефотаксин" інфи дуже мало.

14. Ksani

Ksani Well-Known Member

може б ви підїхали туди і потримали того лікаря за барки? велика вага - то не причина для антибіотика

15. vanilia

ну тоді ми з ложечки будем :) як і раніше
    я й не знала що таке може бути

16. Оксана

Оксана Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  17. Nadijka

А жінка нормально розпитатись не може? Будьте більш наполегливі і обовязково все питайте, якшо потрібно то і по 100 разів! В нас недавно мого чоловіка сестра народжувала, то понавиписували море всякого "гімна". Пішли в аптеку, а там сказали шо то дитині взагалі не можна давати, а один укольчик біля 100 грн. Пішов її чоловік до лікарки все нормально взнав - виявляється укольчиків малому робити не треба,вона шось трошки напутала!!! Ось такі лікарі...(це було в Тернопільській обл.)

18. Morryson

Щиро вдячний за пояснення! Ви 100 відсотково описали нашу ситуацію. В нашого малого синенька голівка від народження.
    В мене упереджене ставлення до антибіотиків. Наскільки він може зашкодити малому?

19. Оксана

Оксана Well-Known Member

Таке буває..У Вас напевне прояви легкої післяродової депресії, це все гормончики...Постарайтесь побільше відпочивати, попросіть, щоб хтось Вам допомагав, головне, знайте, що це явище скороминуче...Якщо це триває вже довго і дитина зовсім неспокійна, то зверніться до лікаря..але, я думаю, що дитина відчуває Ваше роздратування і сама нервується..та і молока, справді, може поменшати..

20. Morryson

На жаль, не може.:no:
    Можливо, лікарі їй щось і говорять, але вона відразу в сльози і мені переповідає тільки як вона боїться за малого. З лікарем спробую сьогодні переговорити, бо раніше не міг його застати.

Статус теми:
Закрита.