Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Дівчата то все мине.
    Ми через все те пройшли, і плачі за татом, і бавитися треба з нею , і мама то є все на світі, але єдине, що залишилося то це дитина коли приходить татко стає нечемною, теж проситься на руки в мене таке враження , що дитина регресує.
    Пам"ятаю той час як відкривши очі вона питала , а де тато , а як чула, що нема то була істерика так десь на 10 хв. Щоразу пояснювала де тато , що він там робить і що з тої роботи є доні. Тепер згідна аби татко ходив на роботу бо тато заробляє гроші.
    В тому , що вона сама не бавилася я сама винна бо так навчила , саму не залишала постійно з нею, довго то в нас було, але тепер вже саменька вміє бавитися, в нас це минуло в три роки, навіть трохи раніше.
    Щодо маминих і татових дітей, то тоже мине, я вже писала , що була мамина дитина до 13 років :girl_haha: , а потім минулося.
    Поведінка дитини коли тато вдома мені зрозуміла вона за ним дуже сумує і так проявляє любов , а ще наш тато страшено її балує , ну і звичайно це інші ігри ніж з мамою.

2. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Як на мене ті плачі при татові- то однозначнопрояв любові і того що дитина сумє за ним, а оскільки в такому віці вони не вміють ладнати з емоціями, то радість від зустрічі плюс страх, що тато зараз десь піде знову виливається в істерику. В нас в сімї, де тато їздить на 5-6 днів на тиждень у відрядження, то лікується частим спільним відпочинком, їхні окремі прогулянки, їхнє спільне перебування зранку і ввечері при можливості, а мама тікає на кухню. Думаю з часом то справді мине, лишень би було бажання і любов у всіх сторін.Доречі, спочатку була проблема це пояснити нашому таткові, він ображався на таку поведінку доці :)

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата, в мене малий два дні засмоктує нижню губу і так смокче весь вільний від гамання час. Це нормально?

4. Galya

Galya Well-Known Member

Мої діти десь в такому ж віці теж це проходили. Може не весь час, але часто таке робили. Пройшло за тиждень-два.

5. hrystusja

Я так думаю, може це через свербіння ясен. Бо разом з засмоктуванням губи почав слинитись.

6. Galya

Galya Well-Known Member

А ви спробуйте посмоктати нижню губу пару хвилин - теж слина потече:) Як ясна хвилюють, то дитина пальці гризу, іграшки. Губа в тому не поможе. То просто такий етап дослідження себе і своїх можливостей.

7. hrystusja

Дякую!) то не буду заваджати йому досліджувати себе. А то я йому губцю виймаю, а він сміється і знову засмоктує)))

8. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а в нашої малої якась забастовка до всього, не хоче висаджуватись, викручується, вигинається, кричить, хіба після сну вдається зловити іто не завжди, не хоче спати лягати, хоч очка вже тре і я вже знаю що вона хоче спати, з такими криками засинаємо і тільки на руках, а коли хочу покласти і з нею лягти, то зразу викручується і плаче, вже не знаю, що думати чи щось болить чи то просто характер показує, перевіряє мене...

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хм...Галя, пише , що пройшло через тиждень-два, а мій Ромашка теж нижню губу закусує постійно, я на це якось не так увагу звертала, трактували , що "хоч щось від мами взяв", маю дурну звичку з дитинства -постійно гризу-закусую нижню губу (от вчора знов погризла:girl_blush2:), а тепер і собі задумалась, чи то нормально?..хм
    купив вчора муж малому ходунки:girl_devil: і запевняє мене ,що вони від 6-ти місяців....садить туди синочка, а той довольний ніжками перебирає і трохи ходить,але мені якось страшно то виглядає....кажу,що зарано...ну ж зарано правда?

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас постійно так, тому навіть не знаю що порадити... може переростуть?:girl_in_dreams:

11. kvVItKA

відповідаю на дописи в карму-мені того добра не треба, ні тому,що я за чи проти ходунків, а тому,що відчуваю,що нам того не треба, хоч Домік точно належить до гіперактивних діток і за цілий день з ним я іноді офігіваю, але мати вільних 10 хв ціною можливої шкоди для синочка я не хочу.
    в " прозі і врочистості" в суботу писала про :"посварились з мужем" от власне через цю його самостійну покупку,яка аргументувалась :"тобі буде легше". Витратила близько 4-х годин і тему про ходунки вже перечитала;) цитуючи мужу деякі моменти,він пообіцяв ходунки назад в магазин віднести:)
    Ромашка повзає, але виглядає, що тільки для того, щоб за щось вхопись і підтягнутись, щоб встати. Встати ще не може, сідає на коліна, знов підтягується і то так наполегливо ті всі маніпуляції робить...а губа при тому і далі закусана:girl_crazy:

Останнє редагування: 27 Грудень 2010
  12. hrystusja

Тішить, що мій Ромчик не єдний))) От теж зараз засмоктав і зосереджено бавиться))) Витягне губу, кулак запхає!)
    До слова) Сьогодні зранку з чоловіком так насміялись)) Ромчик спить в ліжечку біля нас зразу, правда його ліжечку без одної бокової стінки, щоб маму за ручку тримати, та після першого годування я його до нас забираю. Сьогодні зранку він щось гуздрається, не спить, ми з чоловіком встали. Він розлігся, руки не вверх як завжди, а в сторони розклав і солодко засопів. Називається "нарешті встали!!!". Часом таке враження, що то ми до нього в гості на ліжко прийшли, а не він до нас))) І це йому чотирьох місяців ще нема)) а що далі буде??) Я певно в його ліжко спати піду)))

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата, а скільки разів на ень і скільки часу сплять ваші цьопи?

14. Leila

Leila Well-Known Member

моя в такому віці як ви зараз спала 2 рази по 1,5 години, потім лиш раз, але то ближче до року

15. hrystusja

Так досить міцно і довго Ромчик спить 1-2 рази в день по 1-1,5 годині. В суботу в вечір спав 2,5години і так міцно, що я його роздягнула до трусиків, а він навіть не думав прокидатись!! Прийшлось чекати, поки він сон додивиться)))

16. Lingerie

Lingerie New Member

і у нас те саме:вже вчора аж середина нижньої губи посиніла (так ті зубки прорізуються і чухають...)

а на рахунок сну...щось у нас ще не виробився режим. То буває через кожні 2-3 год. засинає на 10-15хв. ,а бувають дні,коли й на 2 год. 2 рази в день.

17. kvVItKA

2-х годинний сон можу перерахувати дні скільки він разів був:girl_crazy:
    щоб просто спав. не на мені. не в слінгу і не в авто, то в середньому 2-3 рази вдень 20-30 хв, обідній сон 1.30 то стеля
    бувають дні, що може 3 рази по 15-20 хв спати, лягти близько 1-ї ночі і встити 8-ій год, при тому надцять разів вночі прикидатись:girl_crazy: буває, що прокинеться в 9 і засне в 23, а протягом дня кілька разів поспить. Режиму не маємо,тому як пощастить...

18. hrystusja

В нас теж режиму як такого немає. Але любить довго спати. Встає 10 -11 година. Але ввечері не вкладеш!! Були дні , що 1-2 ночі лягав. Зараз ніби в 23 вдається. Одним словом сова!

19. irushka

irushka Well-Known Member

Мамусі, в мене питання про старшу дитину. Катя досі не говорить звук "р", хоча чую що її однолітки вже давно цей звук освоїли. Нам час до логопеда чи ще можна почекати?

20. airy_cat

airy_cat New Member

В нас було, але я це з зубками пов’язувала. В нас співпало, що як тільки вони прорізалися - перестав.
    Аналогічно, але ми вже півтора тижні як навчилися вставати. Відповідно в ліжечку вже самого не лишаю. А повзаємо ми ще не дуже, тому кличемо "мему-маму" і тягнемо ручки, щоб можна було за маму вхопитися і з мамою гуляти-стояти.
    2 рази - від години до двох, але виключно на балконі.

Статус теми:
Закрита.