Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Для мамусь і татусів

Почитайте про кризи, може тут знайдете відповідь (календар, про кризи - перший, а там по тегу дивіться далі).
    І зараз ніби повний місяць, малеча на то теж може реагувати.

2. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Марко з 2х рокiв знаэ весь алфавiт i рахуэ. Але алфавiт англiйський. А рахуэ коли як, часом англiйською, часом вперемiшку. вивчив алфавiт сам - чоловiк менi на iphonе понаставляв дитячих забавок сотки, Маркусик просто бавився.

3. Alonka

Alonka New Member

4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

І в нас так, хоча малому вже рік.По календарю в нас цей тиждень ще триває криза, може з наступного тижня попустить.

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата..2 ніч маю проблеми з Марком...прокидається кілька разів з плачами..ніц нехоче тільки руки і носити спати...ніби ніц не болить...ну трохи прихрип..що то мо бути..нервова система перевантажена..зуби..горло..."медуза",що дусить,бо інколи деренчить в грудях-залишки хвороби???

6. natorella

natorella Well-Known Member

повний місяць відходить
    криза може у вас - глянь по календарю
    нині була в однієї мами малючка вашого віку - те саме

7. Юстина

Юстина Well-Known Member

В нас було те саме точно в вашому віці (добре пам"ятаю вік, бо ті ночі провела на ходу). Тривало тиждень-два. Кожну ніч 5-6 разів Юстина будилася, плач і на руках з цицею засинала. Клала, 15-20 хв. і знову підйом. Минулося...
    Цієї ночі було щось подібне, на руки не просилася, але цілу ніч вертілася, постійно прикладалася і аж пів четвертої ранку я подумала, що пора вже би мамі поспати. І здорові ніби.

8. пальмочка

пальмочка New Member

В нас таке було і в Дімочки і в Масі,з пів року-до року,а в Макса і досі таке буває, плаче вночі з з закритими оченятками іноді 5 хв,а іноді 15 хв,приписую це прорізуванню зубчиків,і то не впевнена...А взагалі,знаю що в багатьох діток таке буває...

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а на поведінку дітей вдень місяць впливає?
    Домік цілий день хниче, спав 1 раз 40 хв постійно крутячись і під вечір з цицею трошки більше години.......зараз заснув
    щодо ночі то теж бувало, що прокидається з криком і з закритими очима,але плаче не довго.Невропатолог сказала приймати Нервохель і Дормікінд , але без ліків вже ніби минулось....я тепер все на ті періоди-кризи списую...:)

10. Відповідь: Для мамусь і татусів

Мене цікавить, скільки дитина в рік має споживати рідини? Бо наша Настуся, як на мене, багато п'є. За добу вона випиває 1,5 літри. Це нормально?

11. Suzi

І місяць, і погода. Чим менша дитина, тим більший вплив.

12. Анута

Анута Well-Known Member

мої гаврики придумали собі гру:
    Павлусь бере ліхтарик, вимикає все кімнатне світло і світить по підлозі, а Тарасик за тим "зайчиком" швидко повзає, намагається спіймати :) Вчора за ним цілий сходовий проліт проповз (виліз по сходах на 2-ий поверх)

13. Suzi

Класно, коли дітки разом бавляться :)
    На вихідних їздили з знайомими шашлик смажити, в них син, на 2 роки старший за Дениса. Дивилась я на них і мріяла, як за пару років буду за своїми дивитись :)

14. natorella

natorella Well-Known Member

пам*ятаю в нас атке саме було в тому віці
    але мені шо - сашку в слінг і гуляти по хаті. читати, чай пити)
    один раз (то біло літо) на вулицю пішли. вікно відкрите - якби шось, покликала би чоловіка
    то було якраз 5 місяців +10-20 днів. ходили так 2-3 дні (по годині десь), потім, просто клала в слінг і сиділа (наст 2 ночі по 30 хв), потім просто на руках тримала і сиділа спершись на подушку, циця в зуби, погойдувала легенько. а потім повернулись до того шо було.

то є скачки росту, місяці, метеочутливість, криза віку, купа всього - в той час (я для себе вирішила) треба підлаштовуватись під дитину

15. Анута

Анута Well-Known Member

це взагалі у нас рідкість - Тарасик ще занадто малий до спільної гри і всякі сумісні ігри завершуються криком і плачем. Але ця прижилась :)
    Ну і ще одна: повзання наперегонки :) Павлусь показує як "правильно" і кричить "доганяй!" або "тепер повземо сюди"

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Моя дитина сьогодні так розіспалася, що мені аж дивно, до вечора ще так далеко, а він спить вже другий раз та ще й так довго.

17. veronka

veronka зла друзя

а моя на прогулянці, якщо багато дітисьок є і іграшок, на 3 години про мене забуває - навіть цицю не просить, аж ревную:girl_yes:

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні приходила свекруха поняньчити внука, після кількох годин зауважила, що він має характер і до всього проявляє інтерес, а також що капризний і йому бракує дисципліни.
    Тепер сиджу і думаю над поняттям дисципліни для 1 - річної дитини

19. Suzi

А це в чому проявляється?:)

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

подивись мультфільм "38 попугаев.бабушка удава"..там якраз про "воспитание":girl_wink: и свекрусі заодно покажи
    http://www.youtube.com/watch?v=1CaNS1Ko-GY

Статус теми:
Закрита.