Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. amurka

amurka New Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

я б розповіла,ви ж небудете пояснювати чужій дитині що добре,а що ні...може мама навіть незнає що її дитина така забишака...

в мене в будинкує така мамочка,яка взагалі дитині каже,о котрій годині приходити,то вона стоїть під дверима і в кожного питає яка година..

2. popelushka

popelushka Well-Known Member

Та в тому то і справа, що вже не я перша йду до неї з такими розмовами... Я розумію, що це дитина, можливо і вік такий, але хлопчик не розуміє і все.

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Прогноз на сьогодні-завтра дощу не обіцяє, тому пропоную зустрітись в парку, на тій галявині, де відбуваються форумівки (вище лебедів, прямо і з лівого боку), на 17 годину. З коциками, гарним настроєм :)

4. natorella

natorella Well-Known Member

завтра?
    пішла писати

5. Suzi

Так, завтра, в середу, 11 серпня, в 17:00 :)

6. Ная

Ная Well-Known Member

Мамусі,а чи обмежуєте видітям час купання у відкритих водоймах?
    Я Софії не обмежую,купається скільки хоче,сама собі вийде з води як змерзне чи надоїсть. Але постійно спостерігаю шо інші мами сварять дітей за довге перебування в воді,Я Таюсю свою в озері чи річці часом довше купаю аніж то дозволяють іншим більшим значно вже діткам. От і з"явилася в мене думка-може то я зле роблю,шо не пильную скільки часу проводить трирічна дитина в воді?.... Але нам жодної шкоди від того не було.

7. Suzi

Наразі мене Денис сам витягує з води. Якщо мама постійно виганяє з води, то дитина буде сидіти до останнього і навряд чи навчиться сама розуміти коли досить. А в таку спеку я не думаю, що є причини переживати.

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Аналогічно,не обмежую,змерзає сама виходить,я до того відношусь спокійно,ніколи не виганяю з озера.

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Може якби його вкусив хто було би по інакшому,тоді мама би зреагували,звичайно жартую,але з таким шось тре робити.

9. Gemmy

Gemmy Member

Мамусі, допоможіть справитися з проблемою! Купатися моя Карінка любить, а от мити голову для нас - це суцільний жах! Причому чим далі, тим гірше дитина на це реагує - плаче, кричить, виривається, намагається по мені виповзти з ванни. Вчора ледве заспокоїла. Так почалося відтоді, як мала почала сидіти під час купання, нахилити її неможливо. Як тільки починаю лити воду на голову, зразу плач. Пробувала вже якось навіть в басейні її мити, майже такий же результат. Та ще й боюся, що як погано шампунь змию, то шкіра свербіти буде.

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В нас також був суцільний жах,мили силоміць,тільки тепер вона вже доросла до того і сама дає мити голову.

11. дашулька

дашулька Well-Known Member

У доні Вашої дуже довге волосся? у нас трошки нижче плечей,то я просто обережно мокрою долоню під час водних процедур проводжу так ,щоб дуже добре намочити й на обличчя їй не попало. Потім трошки шампуня,помасажувала голівку доні,й так само долоню змиваю. Ще ніколи не плакала.

12. Gemmy

Gemmy Member

Не дуже довге, але його досить багато. Треба попробувати, бо я лише поливала зі стаканчика, а рукою майже не пробувала мити/змивати

13. dasha

dasha Well-Known Member

Карінці можливо попадає мило в очки, або навіть водичка і їй це не подобається. Попробуйте миття голівки перевести в гру. Щоб їй не попадало в личко доки миєте і змиваєте голівку попросіть показати де в мами носик, очі, де лампочка і.т.д так щоб їй пришлось задерти голівку. Не знаю скільки їй років. Якщо зовсім малесенька, то хай хтось збоку потарахає калатальцем аналогічно щоб Карінка підняла голівку.

14. Gemmy

Gemmy Member

На жаль, нікого поряд немає. Треба пробувати знову перенести миття голови на неділю, коли чоловік дома.
    Думаю, їй не подобається саме вода, що стікає по личку і попадає в очі.

15. Neverland

Neverland Well-Known Member

Маэмо таку проблему, хоча може це і не проблема, може з часом мине, але зараз воно дуже сильно мены заважає. Малий страшенно не любить ні вдягатися, ні митися, ні витиратися після покаків-попісів. Це все ми робимо з диким криком, вигинаннями-вивертаннями і нічим не заспокоїти. Сьогодні підгузок взагалі вдягнути не могла бо крутився як шило і верещав наче ріжуть. Пробувала і носити і колихати - на пару секунд заспокоїть а далі ще більший вереск. Стараюсь робити все швидко, а то сусіди ще подумають що тут дитину ріжуть. А з миттям то взагалі жах - поки помиємо то можна ще одне дитя родити) Я от не знаю чи то перейде, чи щось робити з цим? Бо робити практично будь-що з дитиною в крику якось мені не дуже приємно. Ми навіть на жиотик викладтися не хочем, зразу верески. Тільки їмо спокійно

16. Ная

Ная Well-Known Member

То перейде з часом. Але саме через таку ж поведінку я так і не користувалася багаторазовими підгузниками(((,бо те переодягання то було шось!.. А на животику не всі діти люблять лежати,не думаю,шо треба заставляти,в мене старша дитина ніяк не хотіла "коні пасти",нічого їй не бракує,виросла здорова),а менша більше лежить на животику аніж на спині,їй так зручніше).І миється-переодягається тепер без плачу.

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

Та ми і стовпчиком носитися не любим, але треба, бо і так мали жахливі проблеми з животиком... Хоч трошки б повітря зригував. Я вже навіть не знаю як до малого підступитися, бо тільки встане і зразу крик, навіть можливості дістати груди мені не дає, треба вже і зразу. Сподіваюсь це перейде скоро, бо я вже холодна від того що його тримати мають 2 людей щоб вдягнути підгузок, та і памперс теж зрештоюнереально натягнути(

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Neverland, все перейде, раніше чи пізніше. Він ще малесенький, а стільки всього нового на нього навалилось:girl_impossible: і не завжди зрозумілого та приємного. Запасіться терпінням:girl_in_dreams: І постарайтесь під час кожної процедури зберігати внутрішній спокій, дітки дуже чутливі, особливо до настрою мами, нехай сусіди що хочуть те й думають;) Старайтесь багато розказувати спокійним голосом що ви зараз робите з малявкою: "зараз ми нашого хлопчика переодягнемо, мама його помиє, повитирає, мама вдягає крошенятку підгузничок, цю ніжку сюди, цю ніжку сюди, і т.д." Принаймні вдень мало би допомогти, хоч і не завжди((

19. Ная

Ная Well-Known Member

Та дітям все треба вже і відразу))),моїй Софії вже три роки,а чекати ше так і не навчилася,хоч пояснюю постійно.
    То точно,насамперед тре заспокоїтись самій,а тоді вже заспокоювати дитину-то я для себе маю за правило).

20. Златка

Златка Well-Known Member

В нас зараз те саме - крики на всю хату :girl_sad:

Статус теми:
Закрита.