Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

В мене мужчини також розкритими сплять. А я не можу - некомфортно мені так. Чоловік каже, що вони з малим хлопи, а всі хлопи сплять розкритими :girl_haha:. А малого накрити неможливо, то я вже і лишилася того ровера. Як зимніше, то піжаму одягаю і все.

2. Iryna

Iryna Well-Known Member

І я аналогічно, не вкриваю навіть після купання, просто вдіваю піжамку залежно від погоди і хай спить так))))

3. veronka

veronka зла друзя

ага, а моя тільки у футболці спить тож попка як лід, я часом переживати починаю щоб щось собі не застудила:umbrage:

4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Та моя взагалі голяка спить:) Теж тільки вкрию - за хвилину вже розкрита! Але якщо вона при цьому не будиться від холоду - знач їй так комфортно:)
    Оскільки ми вночі вже спимо сухі і не висаджуємося навіть, то можна вже й піжаму вдівати (бо поки висаджувалися, то знімати з неї вночі якийсь одяг було незручно), коли ніч прохолодна.

5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Прийшла з прогулянки і ніяк заспокоїтись не можу. Шем такого як сьогодні не бачила....
    Пішли з Анею до мами в політех, по дорозі зустріли дівчинку чотирьох років, яка йшла по вулиці в супроводі бабусі та дідуся та верещала на все горло. Коли вона замовкла то бабуся(жінці років біля 50) каже їй: "продовжуй співати". Де там був спів???З того воплю Ааааааааааааааааааааа. Посміхнулась, пішли далі
    Вертались назад зайшли на дит майданчик. А там та сама дівчинка. Сидить вона на гірці, поряд з нею дідусь(баба з іншою жінкою розмовляє). Дівчинка з гірки плює вниз на землю і на дідуся також. Він каже їй "не плюй", вона далі те саме, та ще й сміється. Дід попередив що розповість бабі. А баба сміється на все горло і каже, та хай плюється....Потім чудо-дитина почала діда бити та копати ногами по голові, і то все диким криком, бо він з нею жартував. Бабуля на те насварилась щоб не нервував дід дитини....Далі то ангелятко вподобало собі мою Аню і тут називається "ми попали"....Шарпання, тягання за руки. Але моя ніби тішилась бо то все було ніби з любов"ю, настав час йти з майданчику. Кажу: "Аня, йдемо". Так та красуня починає мене відпихати і бити, хапаючи мою дитину, штурхаючи її та кричачи "не віддам, ТО МОЄ".
    Я просто шокована..... В мене просто слів нема....

6. sweetditya

sweetditya New Member

Є такий вислів педіатрів старої школи: "легко вбраний, тепло вкритий"
    А щодо психологічного підгрунтя, то дитина під ковдрою себе почуває як у матці - тепло та затишно.
    До у грі "я в доміку" також звідти ноги ростуть

7. Nata

Nata Well-Known Member

Видно моєму в матці не надто затишно було :) Від народження спить розкритий, ще як розкопуватися сам не вмів то плакав коли його накривали...

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І моя красуня в животі ,мабуть, пересиділа.Накритою не може спати,як би холодно не було.Вже пробувала і простинкою накривати (думала,одіяльце їй заважке).Розкопується і все,а раніше ще й прокидалася і плакала,від того,що її накрили.От ми всі ковдри і поховали далеко.:)

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Мій Юльчик змерзлюх, такий самий, як я:) Навіть, коли ночі теплі, він все рівно просить, щоб я його накрила, та ще й не просто легким одіяльцем, а його улюбленою ковдрою. Вночі може розкритися, так зразу ж просинається і просить, щоб його накрили.

10. sweetditya

sweetditya New Member

швидше просто гаряче йому
    щодо матки, то там затишно всім

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Повідомлення пропало після аварії, ПП від бажаючих нажаль теж, тому повторюю:
    Дівчата, у зв*язку з тим, що в кінці травня я пройшла навчання і отримала сертифікат сімейного консультанта з природного батьківства, стала членом МОСКЕР, і тим, що метою об*єднання є проведення громадської діяльності, направленої на поширення інформації щодо природнього батьківства, гармонійного розвитку дитини, дорослого, сім*ї, і ще багато цікавого, виникла в мене пропозиція - на дворі літо,коли буде жара, пропоную організувати щотижневу зустріч в Стрийському парку ( на коциках, з канапками, фруктами). Формат зустрічі - я поділюсь своїми знаннями і досвідом, з наступним обговоренням. Оскільки бажаючі були на різні дні, то поки погода не зміниться, запрошую в гості. Зголошуйтесь в ПП або ICQ.

12. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А ми вже більше тижня без соски і якось той процес відлучення пройшов для малого нормально,а от мої груди почали тепер використовуватись частіше і для їди і замість соски))))

13. Олюська

Олюська Well-Known Member

Люди, ніхто не практикував брати дитячі товари напрокат? Мені в ЖК дали рекламку, що можна брати напрокат ваги, автокрісла, кріселка для годування. Мене цікавлять автокріселка, бо не дуже хочемо купувати для малятка від народження ( маємо таке, що від 6 міс.). Що скажете?

14. Fast

Fast Well-Known Member

Я брала ваги на прокат на перший місяць. Як на мене дуже зручно. Тільки вимила і проспиртувала перед використанням :). Прокат це дуже зручно! На рахунок автокрісла не знаю, все залежить від того, як часто будете ним користуватись. Якщо постійто, то вигідніше купити

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Та власне, що не плануємо дуже багато їздити, тому й не хочеться тратитись на кріселко, тим більше, що для старшої треба буде через півроку купувати нове, а теперішнє відійде у спадок молодшій

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мене вже 2й день мучить вчорашній випадок. Можливо я то все собі більше і вигадала, але... Я вже писла що ми часто гуляємо з нянею хлопчика що народжений від сурогатної мами. І мені дуже шкода його, бо видно що хоч і дитина дорого вбрана, але нікому не потрібна. няня з ним днює і ночує з 4 дня від народження. "Батьки" якщо вдома то побавляться 5 хвилин, "тато" приходить змучений і командує "убрать"... Але хлопці переважно спали, а вчора не спали. І той малий сидів в візку і такими очами на мене дивився, ніби просив взяти його, а Михасик відразу почав нервувати, і на руки до мене проситися. Я його взяла, а Михась як ніколи своєю м"якенькою щокою до мене притулився і так дивиться на того малого, а в очах написано " то моя мама". І в цей момент хлопчик починає плакати. Няня ніби зрозуміла малому дурника до писка і побігла... А я вчора з тим засинала

17. Редвумен

Редвумен Active Member

щось не зовсім зрозуміла чим ви перейнялись? чи тим хлопчиком і його недбалими батьками? чи реакцією власної дитини? чи няні?

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Хлопчиком, я взгалі не уявляла що діти так все розуміють

19. Редвумен

Редвумен Active Member

та ну!:girl_wink: у вас ж двоє діток !:girl_smile: ясно, що розуміють! а особливо ті діти, що їм бракує батьківської уваги. їхні емоції більш "виразні"

20. Sahibi

Sahibi New Member

Мені аж сльози виступили...
    Як же шкода дитинку,яка не має маминої ласки(

Статус теми:
Закрита.