Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

вам бороду ...
    а мені моя доця сережку з мого вуха зірвала, тепер дирка великаааааа і кров щось довго не зупинялась

2. Shkatulka

Shkatulka New Member

О, в мене теж був синець від синочка. А подряпин скільки!
    Але то все дурниці, а от коли бавлячись він в око ніжкою вдарив, то я боялася, що осліпну. Око довго боліло :sad:

3. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

ОЙЙЙЙЙОЙ як це боляче.
    Я познімала всі прикраси залишила тільки сережки-цвяшки, які він точно не зніме.А на днях прийшла бабуся то ледь ланцюжок не зірвав.

4. Velana

Velana Member

мій також інколи "хуліганить".... а от вчора взагалі - вкусив мене за коліно... верхні зубчики лізуть....

5. Angel

Angel Well-Known Member

підходить літо,ми плануємо з малою їхати на море відпочивати,і для мене стало актуальним питанням-сонцезахисний засіб. якої фірми,який фактор захисту 50 чи може бути 25 або 30,в якій формі-спрей,крем,лосьйон,олійка і.тд,ще є такі засоби з індикатором кольору,щоб було видно чи намазане все тіло. поділіться досвідом)))))

6. olena

olena New Member

Малій беру сонцезахисну серію "Бюбхен",а малому брала сонцезахисний крем"Чіко",SPF 30,але такий ступінь захисту в цій серії йде для смуглої шкіри,тож якщо у вашої малої бліда шкіра-беріть вищий ступінь захисту,хоча б на перші дні,а потім можна і 30.Особисто мені більше подобаються спреї,але для малого мені радили краще крем.

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Також тим питанням цікавилась, то багато хто радив дитячу серію "Бюбхен".

8. Fast

Fast Well-Known Member

А мені алерголог казала, що бюбхен то "Ге". Я думаю, що малій нічого не зможу підібрати, то будемо в тіньку (в принципі ж можна і обійтись)

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мамусі діток-ровесників мого Ігорчика,коли засинають/прокидаються ваші маленькі чуда,,бо я щойо ледь приспала малого,скільки то часу і нервів йде,щоб переробити його графік,і все намарно,засинає наніч 24-1год,встає 10-11год,на обідній сон в 17год,а хотілося хоча б на годинку раніше,а маю хіба лишню нервотрьопку.зовсім не класти вдень теж не виходить,бо тоді не витримує до ночі......

10. odree

odree Well-Known Member

я б рекомендувала, особливо таким маленьким діткам 50. добрий від авене

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

Наш вже напевно як рік встає 8-9 год ранку, обідній сон в 13:00-15:00 , спить приблизно 2 год, вечером в 22:00 лягає спати. Але бувають такі дні ,що відмовляється вдень поспати, то тоді в 21:00 вже дрихне.

12. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Я свого мабуть місяць трохи "тероризувала", поки перевчила засинати в 21 год., а не в 23 год. Ми біля 21 год йшли в кімнату, закривали двері та "лягали спати". Малий на ліжко, а я біля нього. Кілька днів то була просто мука, бо він пробував йти бавитись в іншу кімнату, а далі з кожним днем все більше звикався, що так має бути і зараз можу сказати, що свого домоглась.

13. Nata

Nata Well-Known Member

Десь читала що від обіднього сну до вечірнього має проходити 5 годин. Якщо хочете ламати графік то варто починати із обіду, а радше із самого ранку. Маю теж совеня вдома, але помітила, що якщо розбудити його зранку (через важливі обставини, просто так не буджу дітей) то і вляжеться швидше. Спробуйте.

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

А з якого віку вартує починати користуватись миючою косметикою(пінка для ванни, шампуні) для малечі?
    Досі ми миємось в воді, деколи в травах, якщо є трішки попрілості біля дупки - то під час купелі намилюю там дитячим милом.
    Питаю, бо ми народились доволі волосатими, але глобально я прихильник мінімалізму в питаннях косметичних засобів.

15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

ми минулого року користувались Бюбхеновським молочком від сонця, з фоктором захисту 30, він добрий тим що не змивається якщо купатись у водичці, ми ціле літо на вулиці в басейні вимокли то дитина не загаряла взагалі, і подразнень ніяких від нього не було...

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

в нас теж один час була схожа ситуація, але перевчила його швидше засинати в обід на вулиці у візочку, так раза три ложила на вулиці а потім дома, починали підготовку до сну десь о 13.00 а засинали до 14, і відповідно вечером швидше лягав і раніше просинався, хоча наш Ернест любить в обід поспати, деколи до 4 годин міг спати, я тоді його на вулицю і ганяли до упаду, дома мились вечеряли і в люлю, відключався за 5 хв.

16. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а хтось в поїзді з маленькими їздив? Як переносять піврічні дітки подорож?

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ще тут почитайте :girl_cool:.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас теж колись так було і то було тяжко трохи. Просто почала скорше будити,замість 10 в 9 один день і так далі.зара в 7 підйом.Якщо встає в 8 чи трохи пізніше то в обід може вже не спати,тоді 20-21.00 вже спить. Спробуй піднімати раніше.

Про поїздку в поїзді:
    ми їхали як було 4.5 м малому. Ми брали все купе.малий бавився,лежав.потів дуже то переодівала постійно,на руках носили,але витримали. От з старшими як мій тепер думаю важко бо мій до Мукачева 5 год ледве висидів-виходив в електричці. На кожній зупинці казав: Всьо,йдем вже"..типу приїхали)

19. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дивлюсь постійно на мамочок на шпильках,які гуляють з дітками. Постійно думаю,як то їм зручно. Ходять такі при параді,що я так на гостину якусь не вдягаюсь. І вже совість загризла бо я вічно в спортивному хожу,і то з малим нове не одягнеш. Бо всюди лажу за ним то на горку, то на качелі,прихожу додому як свиня. А як йдеш кудись то ногами тьопати не хоче постійно.на руки візьмеш то потім штани,спідниці не відіпреш толком від його ніг. І бажання зразу пропадає "прикрашатись". То я тут одна така лінтяйка???Всі при параді гуляють?

Статус теми:
Закрита.