Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Вам легше,а мій бачить що я йду в іншу кімнату чи кухню то йде за мною і там продовжує свій цирк. Хвилин 40 пофестивалить потім беру на руки(доти не йде) і заспокоюю,пояснюю. але мама мусить бачити всі "здібності" дитини.

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Мій Віктор Вікторович в вашому віці такий самий був. а тепер (за кілька місяців)може трохи подорослішав, та й вже менше вибриків показує. Думаю, ваш теж скоро заспокоїться.

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я думаю залежить від того, наскільки жінка почуває себе щасливою.

4. veronka

veronka зла друзя

і моя ляля вже триночі висить на циці... не пускає ні на мить... сьогодні 2 години вранці ридма ридала, як чоловік пчихнув, то аж заходилася (ніколи такого раніше не було):girl_cray::no:

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

О,це як про нас сказано!Робить або навпаки,або ігнорує те,що я її прошу.Вже і просила,і сварила-ні в яку.Одразу закатує істерики і бігає за мною,щоб я її крики добре чула.Так я тепер теж перестала звертати увагу.Відвожу в іншу кімнату,або сама вихожу і пояснюю,що візьму на руки,коли заспокоїться.Поки що допомагає.

6. Ная

Ная Well-Known Member

Софію теж можу вредною назвати,вона все робить не так як має бути,ходить задом наперед,їсть зупу руками,розмазує пластилін по меблях,малює по килиму і по дивані,як гуляєм,то не по стежках ходить,а по болоті і поміж кущів але з появою другої дитини мене то все стало значно менше нервувати,сама собі дивуюся,переключаюся тоді на меншу,воно таке ангелятко ше чемненьке:girl_in_love:,Софія і собі бачу міняється в кращу сторону,бо на її цирки я не реагую,як вона того очікує:girl_smile:.

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І ми вредні буваєм! Але вся проблема в тому, що моя дитина мене абсолютно не слухає і не боїться, в тому плані що я сварю, погрожую дати по дупі, а йому все-одно.... А от тільки тато голосніше йому зробить зауваження той як шовковий ходить, і ще, коли дитина зі мною то він набагато неслухняніший ніж коли з татом! Його ніхто ніколи не бив, не рахуючи легкого ляпаса в дупцю з якого Ернест сміється і далі за своє! і це почалось зовсім недавно, якась криза 2-го року, чи що?

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

У мене Мартин такий,як тільки треба йти додому,то він відразу втікає в протилежну сторону від будинку.І ніякі там "па-па,я пішла" на нього не діють,він дає мені па-па і чимчикує далі. Я знайшла вихід з положення,щоб не брати його на руки зі страшними криками і плачами,я йому кажу,що він буде відкривати вхідні двері у під"їзд,на яких у нас домофон.Йому так подобається прикладати ключик,від чого двері пищать і відчиняються,що тепер проблем з ходженням додому у нас нема.Спробуйте і Ви щось таке вигадати,щоб Софійку зацікавило.:girl_smile:

9. Nata

Nata Well-Known Member

І в мене таке було, не думайте що мої сидять в куточку і тихо бавляться :) Петро взагалі перестав спати вдень після народження меншого, не могла його вкласти - перестала вкладати, не давав вкладати меншого - були мультики (а що робити? я теж весь день сама з ними :)), спали ми тільки вдома (я мала час хоч їсти зготувати), після сну ішли гуляти, важко було з возиком - брала слінга, Петра годувала однією рукою в другій Дмитра тримала, та всяке бувало, було що сиділа і плакала бо вже не могла витримати, снідала в 7 вчора коли хоч хтось до дітей приходив :) (а безсонні ночі? молодший засинав о 1 ночі а старший прокидався в 7, а ще нічні годування після котрих я не могла заснути) але це все минулося. Почала простіше дивитися на речі і життя налагодилося. І не повірите: за два роки я скучила за всім цим балаганом, думаю це помітно на моїй лінієчці :)

10. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

в ГОРЩИК??? попісяв? Нічого собі!!! Повзе?
    Ну ви даєте... як нам ще далеко до того :sad:((

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В цьому випадку згадується порада д. Комаровського : якщо на майданчику у сі мами розказують, що у них у 5,6,10...місяців дитина сіла, пішла, проситься на горщик..., що вам заважає говорити те саме? А то у ін. мами починають розвиватися
    комплекси.

12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Це вам тільки так здається, не встигнете оглянутися як ваш синочок почне повзати або сідати. А скільки разів на день ваш синочокк зараз лягає спати?

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Ніколи б не стала користуватися такою порадою.
    Мами які так роблять мають комплекс меньшовартості.Для мене моя дитина найкраща незалежно від того в скільки він сяде чи піде і як це буде співвідноситися з іншими дітьми мене не цікавить і не хвилює, так як це саме його досягнення

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

Хоч і не нас питали, але можна я відповім? Моя мала з 1,5 місяців і дотепер спить 3 рази вдень. Зараз, до речі, вже виробився якийсь графік снів. Засинає і встає приблизно в один і той самий час.

14. Nata

Nata Well-Known Member

Це точно :) Не звертайте уваги. Всі діти різні. Он мої рідні між собою, а розвивалися зовсім по-різному. Такі розмови дратують (особливо коли явно видно, що мама вихваляється, ще й прибріхує), але це такий тип людей і нічого не поробиш.
    Петрик має братика на півтора місяці старшого, то дотепер (!) його бабуся намагається нав"язати мені комплекси, останній перл: а чого Петрик такий низенький (1,12), он Ромчик вже 1,22 має :). І знаєте що? після годинного спілкування з нею і її внуком у мене закралася підозра, що вона ж сама комплексує з приводу Ромчикової поведінки (дитина занадто розбалувана) і просто намагається знайти чим же її внук кращий за мого сина.

15. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

3-4 рази буває 5, під вечір вздрімне..
    і сам собі уклав такий режим.. намагаюсь його дотримуватись, ну але вихідні вилітають :) бо тато вдома, ну і коли гості чи ще щось..

то само собою.. мене просто почало хвилювати що ми не тримали головку, от думала чи яка то норма в діточок.
    тепер все гуд.

дійсно є таке..
    зустрічала деколи таку бабцю, мама з дитинкою гуляє рідко, постійно бабця, ну і все вони такі розумні і то вміють і так роблять.. так вибачте там дитині вже майже рік.. я до її розмов ровнодушна. різниця велика.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Таню, якщо маєш дитину чи дітей сама, то це дуже важко. І власне не фізично сама, а психологічно. Легко тим, у кого в сім*ї єдність, розуміння й взаємна підтримка. І не так, аби цілковито легко, а просто легше... Мама не є чимось окремим від сім*ї.
    Коли жінка щаслива - уся сім*я щаслива. Коли жінка нещаслива, їй усі обов*язки обтяжливі в надцять разів.

17. Анута

Анута Well-Known Member

прочитала і замислилась...
    жодного графіку чи режиму :)
    коли спиться - спимо, коли їсться - їмо і т.д.

значить в мене повний рай )))))))) я теж стараюсь не заморочуватись, мене лише турбує що замало уваги попадає Павлусю. Ну але тут ніц не зробиш, ще місяць-два і стане легше.
    доречі, порада простіше ставитись дійсно хороша. Мене лише казить (моє слабке місце) на вечірні вкладання - позатовкала б усіх разом із чоловіком )))))))))

18. Galya

Galya Well-Known Member

ППКС! Я так собі думаю, шо з 2 дітьми тому і легше, шо мама інакше все сприймає. Я наприклад була готова, шо буде важко (якось мені було дуже важко з Юльою перші 3 місяці десь), аж тут - приємна несподіванка - набагато легше, дитина спокійна, як поїсть, попісяє, покакає і не хоче спати - то взагалі золота і може якийсь час сама з Юльою говорити, поки я шось роблю. Спить і не будиться від нашого шуму. А як маю носити на руках, то ношу і не думаю весь час "як же то тяжко", а тішуся, шо маю двох таких гарних доцьок:) І нічого більше в тому житті не треба! Ну хіба ше синочка...
    А ми сьогодні до речі вперше перевернулись на живіт! Лишила на хвилину - приходжу, а дитина вже на животі. Я спочатку подумала, може то я її поклала на живіт і забула, але вона нам потім ше багато раз на біс переверталась - тішиться і Леся і ми всі разом:)

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

а наш синок має режим дві години бавимся 1.5-2 спимо.
    Але в останні дні бачу, що напевне вже буде спати лише 2 рази, чи може це його так зубки мучать і він марудиться очі тре. але не може заснути.

20. natka75

natka75 Well-Known Member

а я тішуся, що моє дитя починає виговорювати "р",тепер майже кожне друге слово у нього це"тррреба" або "не трррреба..":girl_claping:

Статус теми:
Закрита.