Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Galya

Galya Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А чим не горизонтальне положення? Ше й животик гріється, дитині так дуже подобається і спати так приємніше:) Взагалі кажуть по-моєму пасти коні перед кожною їдою скількись там часу, але от питання: як знати, шо дитина через скажімо 10 хвилин захоче їсти? Коли вже видно шо хоче, то ті коні їй вже явно не сподобаються.

2. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Це точнео - мій коли голодний, то вже нічого не бачить і не хоче - лише їсти.мій синочок теж на мені любить коники попасти - і сміється тоді і говорить, а коли був менший, то так і засинав.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я вже десь про то писала і цитувала,але зроблю ще раз-
    Страх подкрадывается сзади.
    И враг всегда ударяет в спину.
    Ребенок переполнен тревогой по одной простой причине - ничто не держит больше его спину.
    (лебойе,"рождение без насилия").а ще вже своїми словами,дитині комфортно лежати "з відкритою спиною" лише в мами на животику,коли відчуває її дихання і тепло,а так просто на ліжку -поза беззахисності.ми ж коли боїмося,то теж ховаєм спину?а так вона відкрита. дитина перестане боятися спиною тоі,коли навчиться сама з такої позиції перевертатися на живіт,а до того часу-то просто знущання!!!!

4. Velana

Velana Member

у нас вони є, 4 штуки, але подабається лише 1. і то гризе під настрій :girl_smile: деколи забрати не можна.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

і в нас так))))

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Згідна! дякую, що пояснили. А то наша дільнична мене задовбує, що я мало дитину викладаю на животик.

6. Galya

Galya Well-Known Member

Який сенс того викладання на животик? Я маю на увазі з т.з. педіатра. Якщо для того, шоб голову тримати вчитись, то тут можна і на себе і просто носити на руках стоячи - теж тренування. Якшо для того, шоб з животом проблем не було, то тим більше собі на живіт класти є ще краще.

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=6gw9pI-QrrQ
    не дуже то і помітно що дитинка гамає...а ще як блузка на застібки буде, то і поготів.:girl_bye:

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Моє щастя тиждень тому почало казати "меме", іноді виходить "мама".Це звичайно ще не усвідомлене мама, але мені так приємно.

9. olena

olena New Member

А у нас третій день якась катастрофа:вночі малий спить жахливо,сьгодні взагалі серед ночі проснувся і показує,щоб несла у вітальню,прийшлось нести,ледь-ледь його там вложила,під ранок знову в спальню.З циці практично не злазить ,особливо вночі,вдень влаштовує істерики на пустому місці,причому серйозні з виттям по 15-20 хвилин,не заспокоює нічого,намагається добитись свого криком,за комп сісти не можу,бо відразу треба йому,причому так нагло мене зганяє і починає клацати по всіх клавішах,ще й мишкою при цьому водить,вчора стер чловікові пару файлів,сьогодні намагалась не пустити за комп,то знову влаштував істерику,намагаюсь не звертати увагу,але ті крики слухати не можливо,коли хочу відволікти його увагу на щось інше,не ведеться вже він.
    До того всьго ще й какусяти почав часто,ну загалом-повний комплект.

10. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а що ви вже взагалі вмієте? там, перевертаєтесь на животік і тд і тп?

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А раніше у вас як такі ситуації вирішувались?

12. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка, у мене таке дивне питання. А Вас ваші дітки б"ють? У мене зараз це просто якась проблема:8:,полюбляє мій малий мене і чоловіка бити. Чи то вік такий ? Чи я щось пропустила у вихованні? Не пойму:no: Я вже все перепробувала, і робила вигляд ,що плачу, то раніше він мене жалів, а тепер може мене вдарити,я роблю вигляд, що плачу і мені больно, а він підходить і знову замахується руками:sad:. Голос теж робила грозний , не помагає. Мусіла по дупі дати, не помагає.
    Я розумію, що він можливо це переросте, але стає трохи не контролюючий. Ми як виходим на вулицю гуляти, то він якщо не хоче іти в ту сторону де треба, мусить мене вдарити і тікає від мене, то маєм цілі цирки на вулиці. Так є не завжди, але часто:umbrage: А татко наш це 100% оптиміст, ходить з розцарапаним лицем вже другий місяць (малий постарався:girl_emo:), злиться, но терпить, теж ставив його в кут, але малий думає ,що то гра така.
    Хто,що порадить???:girl_in_dreams:

13. olena

olena New Member

А раніше такого не було.Намагаюсь по-доброму пояснювати йому ,що так робити не можна,але насправді нерви вже на межі.ОТ зараз сіли їсти,він забрав у мене ложку і бавиться нею,і їсти не їсть і мені не дає себе погодувати,взяла іншу ложку,він і ту забрав.Мабуть ,піду з ним на вулицю,може після гуляння поїсть нормально.

14. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

Ви тут згадали про гуляння.......Ми сьогодні з доціком вибрались гуляти, погода просто супер!!!!!! Я вдягаю її по погоді, майже так як і себе. Нічого зайвого, пез перегріву.....І от ми гуляли і побачили малявку десь місяців 7 яка була вдягнена в теплий комбез з овчиною, тепла( я таку Софії навіть взимку не вдягяла) шапка і увага........ШАЛИК ЗАВЯЗАНИЙ НА РОТІ!!!!!:suicide: мені мову відняло.... Чи просто я така лояльна щодо одягу......

15. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я зразу згадую Пятачка з мультіка :)

16. Sleeping_Sun

Sleeping_Sun Member

:girl_haha: Мені цікаво як ви вдягаєте своїх діток зараз? ( приблизний вік 5-6 місяців)

17. Анута

Анута Well-Known Member

вік - місяць.
    Вдома ми в футболочці і або голопопим, або підгузник багаторазовий.
    для вулиці + повзуни, флісовий комбінезон (хоча це голосно сказано - більше подібне на флісовий "чЄловЄчІк") і конверт.
    А забула шапочку: простенька + флісова.
    (це варіант візка, в слінгу ще не гуляли - чекаємо на нашу слінгокофтинку)

Останнє редагування: 23 Березень 2010
  18. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Вже коли потеплішало, ми нарешті починаєм гуляти "по-людськи". Майже без криків, але, правда, на руках. У візку хіба коли вимучена під кінець прогулки може трошки полежати ( навіть пару раз і заснула). Тьху-тьху (щоб не врікти :girl_wink:).

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

На животик перевертатися почали в 4 місяці, але зараз це набагато активніше перевертання на животик і назад, Олексійчик майже весь час проводить на животику, повзає, якщо можна так назвати піднімання попи вверх, відштовхується і вперед.А сьогодні в нас нове досягнення нарешті заклав пальці ніг собі до рота, маю тепер трішки спокою, а в малого нова забавка.
    Вчу його зараз тосяти, а він розкладає лише одну ручку, показую картинки з звірятками, розказую про кожну і йому це подобається.

20. Ная

Ная Well-Known Member

А ми вже нині в слінгу гуляли,в неділю ше теж виходили,але тримала мацьопу на руках,бо гуляли хвилин 15,на перший раз було досить,а нині думала вийти на півгодини,а через ту весну пробули на вулиці значно довше,Таісія чемно спала.

Статус теми:
Закрита.