Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

2. Velana

Velana Member

natorella, в мене ще мацьопа (7,5 міс.). тому зараз то вдягання відбувається "під настрій", і самій треба встигнути на себе щось накинути. деколи тут біля малого такі "концерти" роблю: співаю і вірші розказую. тут вже своя тактика. якось справляємось.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Хочу сказати, впевненість що буде усьо ок, і настроєність годувати тільки грудьми відіграє чи не головну роль. Ну принаймі в мене так було. Я вже писала в відповідній темі що молоко то мені не прибувало, тому що дитинку мало на початках давали, через ускладнення після пологів, але переконання що годувати я маю тільки грудьми і нічим більше свою роль відіграло, наперекір лікарям і родичам, які переконували на суміші перейти.

---------- Додано в 08:15 ---------- Попередній допис був написаний в 08:12 ----------

ги...:girl_crazy: ми як на двір збираємся, наш татко тут цілі войнушки влаштовує, щоб Романа відволікти.

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:15 ----------

4. Уляночка

напевно, так..але згадаю ті застої, груди, як каменюки, високу температуру і 2-х годиннне Юркове прикладання до моїх грудей, поки я сплю.....він, бідака, такі вже щоки мав:girl_blum: ну то місячне зціджування постійне в пляшечку, бо воно ж мале мудре-попробувало з пипки, що то легше і груди ні-ні....одним словом, зламалася швидко...:girl_mad:але ніц му не бракувало і не бракує зараз,не хворає частіше, ніж діти на ГВ, розвивається нормально,розумничка...... хоча то був великий психологічний удар по моїй нервовій системі:girl_blum:

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ----------

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

весело:)..а у нас все якось сумно:sad: вдяглися,взулися і пішли. як були маленькі,то проблема була лише з вдяганням одежі через голову,то пару раз вдягла,а потім такої уникала,нашо мені того плачу перед виходом?та і їй нашо?

6. Уляночка

та навіть як плаче, то, певно,сприймати як данність та й усе...не заморочуватися...то ж секундна справа....

7. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Мені досі моторошно як згадую ті крики під час вдягання комбінезону....
    І чого в нас тоді слінговставки не було..

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

Та, звичайно, що несерйозно :). Якщо без вітру, то гуляємо кожен день, але не на сон виношу, а просто подихати свіжим воздухом на 20-30 хвилин. А весною, надіюсь, їй більше сподобається гуляти :).

9. olena

olena New Member

У нас все теж настільки просто,єдине,що коли малий вже вдягнений,то я маю теж бути одягнена,бо не любить чекати поки я одягаюсь,тому вдягаюсь паралельно з ним.

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене Марко як маленький був в візочку спав максимум 20 хв - решта - візок в одній руці, Марко в другій. А з Михасиком ми гуляємо щодня 2-3 години, він собі тихенько дрихне, часом ще годину в хаті досипає

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чого сумно? в нас теж так, навпаки вважаю то нормальним. Ще десь до 3 місяців від народження мала не то шоб плакала, але їй вдягатись явно не подобалось...то я їй пісенькі співала, була навіть одна, під яку з нею можна було буквально що хочеш робити))))
    А потім, без вкяких там вмовлянь і концертів, швиденько вдіваємось, вдіваюсь я, потім малу, все що вдіваю озвучую що саме і для чого - їй певно так цікавіше, ніяких капризів з цього приводу вже давно немає. Да і взагалі мала в мене не капризна.

в нас все було з точністю навпаки...вдома від сили хвилин 20 могла поспати, все решта на мені висіла..... зато на вулиці, ще не встигала її знести з 5 поверха, вона вже в підїзді відчувши свіже повітря відрубувалась і на 3-4 години.
    А тепер коли вже велика.... в візочку просто любить їздити, всі знайомі дітки переважно трішки поїздять і вилазити хочуть, а моїй головне щоб возили і не тримали на місці...можна отак 3 години її катати і їй не надоїсть.

Улян, ти будеш себе повидити так як щоб тобі з дитиною було максимально комфортно. Хтось годує на вулиці, а хтось не годує. Я скажімо годуючи малу вже 1,3 , на вулиці годувала.... ну на пальцях можна перелічити ті рази. Зимою чи коли я в куртку вдягнута - ніколи не годувала, а літом - так, було пару разів, і то тому що мала ікати починала. В неї ніколи не бувало такого що от їй в ту секунду приспічило поїсти і край ( хіба в машині годувала скільки хоче...але вікна тоновані - ніяких проблем), да і з часом вона вже не хотіла часто їсти і робила інтервал 3-4 години між їжею...... а я завжди планувала поїздки чи прогулки так, щоб мала була в той час сита і їсти не хотіла. Літом завжди мала з собою компотик, і наше ГВ від того що мала пила компотик з пляшки аж ніяк не постраждало.... Комусь це вважається непотрібним і він так не робить, а я робила, мені так було зручно. Тобто ти сама по ситуації будеш бачити як виходити з положення.

Останнє редагування: 12 Березень 2010
  12. Уляночка

---------- Додано в 12:26 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

а ми ще повихвалятися хочемо - ми вчимося писати, бо нинька тіко вундеркіндів до школи беруть....усі букви знаємо з 2 рочків, з цифрами тільки недавно подружились і то не на всі 100%....а от писати по дошці крейдою і дивуватися, як з О виходить Ю, чи з Л - А ..прикольно....

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну нехай :girl_smile:..... я ж не закликаю всіх робити як я, я поділилась своїм досвідом, вважаю що наше ГВ від цього не постраждало...молока наразі стільки що напевно ще одну дитину вигодувала б.....
    Комусь нормально годувати при людях- нехай годує, якщо є потреба...... Я розумію що це природньо але я відчуваю внутрушній сильний дискомфорт від такого годування, мене аж всередині від того всю крутить, тому в нас в спеку був компотик. Кожен вибирає оптимальний варіант, має право.

14. Ная

Ная Well-Known Member

Мені шось в Ерго Софійку погодувати не дуже получалося,бо дитина вище від грудей,шоб була на рівні,тре пояс в рюкзаку донизу спускати,незручно трохи ну і груди всі на виду. В слінгу певно ліпше і зимою,і літом.
    Шодо вітру,то ми все робили показові виступи перед дитиною,шо вітер,то приємно і весело,вона так вітер і сприймає,тішиться,ше й личко підставляє. А як маленька була,то я її вдома присипляла напіводіту,тоді обережно вбирала все решту і сплячою виносила надвір,ми зимою гуляли щодня по кілька годин.
    А тепер теж надвір вбиратися не хоче зовсім,вигадую шо раз шось інше.Ну а потім з двору додому,то не менша проблема,можем по 5 годин гуляти,поки Софію додому заманю.

15. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Ура-а-а-а! В на сьогодні правий нижній зубчик прорізався.:girl_curtsey: Температури, слава Богу, нема, правда "капарали" десь 2 тижні, але все було терпимо.Напевно, скоро і другий проріжеться, бо вже на підході. Дівчата, а ваші діти гризачками користуються, а то я всоєму малюку купила, а він або пальчики або кулачок гризе (іноді ще мамине підборіддя:))? Ніяк його від тої звички не відівчу - гризачок кидає на підлогу і знову за своє:girl_sad:

---------- Додано в 13:51 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

А я думала, що це специфіка моєї дитини - він на вітрі взагалі плаче - виношу на двір вже в візочку. буду пробувати ваш спосіб:girl_smile:

16. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Христя не любила гризачків, тільки раз прогризла і воду вихлюпувала, то тішилася.:)
    Ще ми недавно прогризли мамину зарядку від телефона, а я й не помітила, коли і як.
    а на рахунок годування на вулиці, коли було тепло, то їли де хотіли, і скільки хотіли, тепер дитина не просить, то навіть і не думала щоб робила. Але довго ми не гуляєм, бо Христьо не визнає візочка, слінга і тд, тільки ногами і в мами на руках. Як є діти, то бавимся, але щось зараз діток мало гуляє, то бавитися особливо нема з ким:sad:.

Останнє редагування: 12 Березень 2010
  17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А я про коні :girl_flag_of_truce: Скільки часу на день дитина має їх пасти? Бо моїй та процедура не дуже то і подобається. Хвилину полежить, голівку потримає і в плач. А як лежить на мені, то нормально, але ж то не зовсім в горизонтальному положенні.

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дитина нікому нічого не "має" :) не подобається то й не мучте її.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

20. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

мій синочок пасе, коли хоче - пробую перекидати - не плаче, значить добре. Та він тепер і сам частенько перекидається. До речі, я через день увечері, коли його купаю, то на коники ставлю на довше - так ми зачісуємось і спинку мастимо олійкою:girl_wink: До речі, при цьому він вже якось "поскрипує" - ліниться, мабуть.

Статус теми:
Закрита.