Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Я ходила з Марком в Софію, то інструктор на березі, мами в воді, Інструктор показує що робити треба. Там така малявка 1,6 була сама бігла, скакала в воду, пірнала під воду, і сама вилазила з басейну!!! Мама тільки спостерігала! Я до останнього ходила і крім мене там ще 3 вагітні з дітками ходили :)

2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Ходили на день народження до мами, на другий день 2 з присутніх сказали що застужені, я тепер переживаю щоб синочок нічого не підхопив. Вночі прокинулася від того що поряд щось гупає, а це Олексійко перевернувся на животик і головою бється об матрас, напевне йому ще не доходить, що для того щоб спати на животі потрібно голову повернути в сторону.

3. соломійка

соломійка Well-Known Member

А я чомусь уже дві ночі просинаюся щоб погодувати дитину декілька хвилин після Соломійки, відкриваю очі , а вона повзає по ліжку, тобто встигає прокинутися і розрухатись:girl_cray: Погамає цицю, а спати більше не хоче. Такого раніше ніколи не було - я завжди просиналась до того, як доня починала крутити носиком у пошуку грудей. :girl_cray:

4. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

На днях подивилися відео з пологового і хрестин, одразу стільки емоцій, не віриться що з того малесеньго комочка виріс такий вже козак, а плакав він як, аж сердце розривається, зараз як щось не догода то ричить як ведмедик, я й забула що це таке як дитини болить животик, а подивилася і нагадалося, що не завжди все було так солодко.

5. Adelaida

Adelaida Active Member

Скажіть, а ви висипаєтесь? Бо я вже майже 2 місяці сплю по 5-6 годин :sad: Щось не можу спати вдень, і після того, як Аліска прокидається о 6-7 ранку поїсти, також не засинаю. Ну і ввечері тільки біля 12, пів на першу засинаю, коли вже малу заколисаю... Неспокійна вона як раз о 22 стає, коли я її починаю вкладати.

Чи це минеться за пару місяців?

6. Nata

Nata Well-Known Member

Минеться, коли в школі підуть :):):) Я мушу прокидатися зі старшим (в 7-8) а лягати з молодшим (в 23) і вночі прокидаюся, бо малий їсть. Тепер Петро навчився мультики дивитися (а мама не дозволяє) то він зранку дає мені поспати, бо в бабусі мультики дивиться :)

7. Galya

Galya Well-Known Member

Я висипаюсь зараз краще ніж з першою дитиною на початках:) То від дитини залежить, та й звикається якщо чесно. Ще мені здається, що якщо ви не засинаєте після 6 ранку, то не дуже вже і не висипаєтесь, інакше б відрубались мимоволі в любий час хоч на 5 хв.

8. zara

zara Well-Known Member

В мене це минулося тільки тоді, коли взяла обовязкове правило спати з малою вдень, бо інакше- ходиш як зомбі весь день, наша мася зараз встає о 7 ранку!

і таке питання- який приблизно розмір взуття носять дітки в 2 рочки? і до якого віку росте ніжка так само швидко, як перші 2 роки (на пів розміра кожних 3 місяці)?

Останнє редагування: 16 Лютий 2010
  9. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

а я спала краще з 4 місяців-доця сама виробила собі режим (до 4 місяців мала спала по пів години-година і прокидалась, бавилась десь год і знову засинала і так цілодобово, я ходила як зомбі)
    доця тепер теж рано встає (нічний сон приблизно з 12.00 до 6 год ранку) і вдень я не сплю (треба мені швидше лягати спати з малою, ане сидіти на ДП:girl_smile:)

ми ще маленькі і не можу вам дати відповідь

10. Марічка

Марічка Well-Known Member

А в нас (вже) вчора була дата!!! Гра цифр:
    Синочку 1 рік 11 місяців 11 днів
    Донечці 1 місяць 1 день!!!
    сім одиниць!
    з доцею це не вперше. коли народилася 15.01 зі зростом 51 см, на годиннику було 05.10 ранку... лише вага "підкачала", ну не дотягнули ми до пяти кілограм, лише три чотириста (пишу прописом, щоб не розвіяти магію :) <- жарт)
    щодо засинань і висипання. я невиспана хронічно. :sad: малі засинають пізно. можу трохи попрацювати, лише коли вони вкладуться спати. Мирослав виробив собі звичку замість лягати спати о 21 год. починає вкладатися з 23 до 24 години. сьогодні заснув о 0.30. мала так само, повторює мій режим останніх вагітних місяців, коли я спати по ночам не могла. засинає о 23.00 регулярно. після купання активна кілька годин. зато зранку спить до 10-11 год. потім до обіду трохи неспання і далі в обід і пообіді спить гарно...

zara, щодо розміру взуття, то в нас зараз в 1 рік і 11 міс. розмір 21-й. є дітки, в яких в цьому віці ножка на розмір більша.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я вже за ті два роки еально звикла висипатись швидко, бо лягаю пів на дванадцяту або дванадцята і встаю переважно сьома пів сьомої, і в ночі періодично прокидаюсь бо то таке шило. Вже звикла, то от вирішила ходити зранку на 7 на аквааеробіку.
    Щодо ніжки, то в нас зараз повний 21 розмір, але Заро, зауваж, що взимку ніжа росте трохи помаліше. я їй купила на весну 22 розміру чобітки, але це з розрахунком на теплу шкарпетку.

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

яка дюймовочка твоя Іруся!!! у нас уже 23 розмір:) в принципі має в кого вдатися,в татка нашого 45:girl_crazy:

13. zara

zara Well-Known Member

Так, дійсно такі манюні у вас ніжки! В моєї зараз 22-23, от і думаю, які брати на весну, а 25 виглядають такими кораблями ! то , певно, 24 таки візьму.

14. olena

olena New Member

І у нас нога нівроку-22,та ще й підйом високий,тому важко підбирати взуття,не всяке підходить.

І в нашого теж.Мала точно в нього вдалась вже носить 33-34,і це в першому класі,скоро мене дожене,у мене 36.

15. дашулька

дашулька Well-Known Member

Справді? Їздили купляти чобітки на весну-підходить 21 ідеально. В тому нічого не розуміюсь-це велика ніжка? в принципі є в кого-у тата 45 розмір.

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

бачу тут нас таких багато:girl_crazy: чиї чоловіки 45 розмір мають:girl_crazy:

17. Velana

Velana Member

ой, тяжке питання... як коли, проте не скаржусь - висипаюсь :girl_in_love: проте зараз щось з малим незрозуміле коїться.. вночі щось собі мугикає , місця собі знайти не може (грішу на зуби, бо ще ніц немає) - то він хоче спати в свому ліжечку, то з нами.. мусиш туди сюди перекладати.. який там вже свій сон ....

мій малий коли спить, то свої ноги мусить поставити на якесь підвищення (чи то буде скопана ковдра чи бильце ліжечка - зачіпається за бортик ногами). то нормально?? бо наша педіатр дільнича сказала - як так йому подобається, то хай спить....

ВІТАЮ!!! гарні у вас співпадіння :girl_smile:

18. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

На вулиці так тепло, а ми погуляли лише годинку, ходити по вулицях не можливо, стільки води і талого снігу, я промочила ноги і мусила забрати дитину до хати.

19. Іруня

Іруня Well-Known Member

А ми гуляли аж 2,5 години. Правда, теж ноги промочила, але мамуся героїчно терпіла:girl_cool:.
    Ну так вже весною пахне, аж душа радіє:girl_claping:!

20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Дійсно героїня)))), а мені стало себе шкода, ще й так тяжко тягати того возика.Маршрут який я раніше проходила за 20 хв., сьогодні розтягнувся аж на 1 годину.

Статус теми:
Закрита.