Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

виглядає що він боїться що ви десь дінетесь коли він відлучиться на щось інше. Були у вас якісь ситуації з вашим відлученням? Доводилось останнім часом десь виходити без нього, залишати на когось іншого?

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

я би сильно не задурювала, бо як врешті решт зрозуміє що це неправда, то не буде вам йняти віри навіть коли насправді будете щось по суті говорити. Краще обіцяти щось реальніше ;)
    а не хоче наразі йти - ну то не треба. Ми теж якийсь час вдома сиділи - я не робила з того великої проблеми.
    Чим більше будете наполягати, тим більший спротив будете мати. Поставтесь до того з більшою байдужістю, не наполягайте - подивіться що вийде.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

дв місяці тому була на операції,вже списую,що критичні дні і дитина щось там фіг знає шо відчувє. Більшу не дурю,обіцяю реальне,не помогає...і не наполягаю поки

3. olena

olena New Member

А в мого почався протест до візка,декілька хвилин їде,а тоді в крик і вилазити,приходиться одною рукою вести малого,а одною тягнути візок.Ще би йшов нормально за візком,а то може розвернутися і піти в іншу сторону,ще й у сніг моською завалитись може,добре ще якщо у сніг.Мабуть,треба вже пробувати виходити без візка,скоріше б потепліло,щоб менше лахів тягнути на себе і на малого,йому б так легше було чалапати нозями.

4. In4a

In4a Well-Known Member

А в слінгу пробували?

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Але тут обовязково тре дотриматися обіцяного, бо раз не виконаєте обіцянки- більше не повірить. Мого малого свекруха пробувала задурювати побрехеньками, то я зразу відівчила. Тепер він знає, що слово - закон.
    А небажання гуляти в нас теж було. Перечекали.

6. Ная

Ная Well-Known Member

В мене Софійка так само гуляти не хоче виходити,то мушу кожен раз вигадувати програму гуляння,цілком реальну,бо то все маєм виконати,дитина пам"ятає найменші подробиці.
    З ким іншим піти погуляти без мене чи залишитися без мене вдома,то десь місяць-півтора як стала погоджуватися,до того-ніяк.
    Олена,ви ше довго в візку протрималися, Софійка від візка почала відмовлятися ше місяців в дев"ять,а може і вісім,а ходити почала в рік і два,мусіла її на руках носити і візок волокти,то скоро ми про візок забули. Зато тепер аж пищить від радості як візок беру,так хоче возитися,але тепер я його беру лише за крайньої необхідності:girl_smile:.

7. olena

olena New Member

Та я знаю,що довго протримались,у мене старшенька з візка вилізла теж до року,але вона гарно ходила і головне зажди йшла туди куди треба було,тож з нею я проблем не мала,а малий й де куди йому заманеться,та ще й з поперемінним успіхом проситься на руки,а він у мене добрий кабанчик.

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ернест взагалі любить гуляти, його спочатку не виженеш з хати, завжди ходим в магазин за машинко, бо такими обіцянками виманюю з хати, а потім не загониш, розбавиться, розгуляється і не хоче йти до дому!
    А на рахунок залишити його з кимось, то за милу душу мене відправляє, особливо коли приходить дідо, біжить до вішалки показує на куртку і каже "ди" (йди)!Малий трохи хворів і приходилось відлучатись трохи на закупи!

9. Ная

Ная Well-Known Member

Ооо,то твоя Улянка виняткова дитина:girl_smile: Софійка завжди ходить тільки туди де їй заманеться,раніше як мені тре було в іншу сторону,то могла на руках занести,тепер же мушу шось розказувати,шоб їй було цікаво йти туди,куди мені треба,часом вже фантазії бракує:girl_in_dreams:

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і ми мабуть "неправильні":girl_crazy:гуляєм з задоволенням,чи пішки чи в слінгу.коли бачу,що вона змерзла,кажу "йдем додому нямати?" і вона радо йде нямати(любить вона це діло).не хотіла гуляти,коли морози оті сильні були,казала шо "буба" на щічках,пекло її від вітру і морозу,а зараз файно-погода супер,снігу валом-валяється собі в кучугурах,копає ями:) головне до качельок не йти,бо як причіпиться ,що катати її,то не відговорю .а ті качелі покрити ж льодом і холоднючі.то стараємся качельки оминати всюди
    носіть з собою слінг з кільцями.захоче на руки -в слінг,і легко нести,і він на руках:)

11. Зорянівонька

Точно так само:) Вдягатися не люблять:)

12. olenkastar

птаннячко.де ви скаладаєте іграшки для купання?(можна навіть фотографії:)) у мене на краях ванни вже не поміщаються,бо тягне в ванну і ляльку купати,і качки,і свою посудку і пляшки з-під йогурта:girl_crazy: в моєї сестри така собі сітка висить на гапличках на стіні над ванною,і там всі іграшки малого купальні лежать,з тої сітки вода так файно скапує в ванну.а у нас такого ще не бачила.може не знаю де дивитися??підкажіть-порадьте?що таке можна придумати?

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Це точно:)
    Ми гуляємо без візка вже з вересня, а в січні як взяли на море то вона навіть в ньому їла, і мусіли за собою його всюди тарабанити, бо мав бути і все:) а раніше як згадаю-"мама дарагая:)"

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Ми їх тримаємо в пластмасовій мисці біля ванни, складає інколи сама після купання, а в основному тато:)

14. Зорянівонька

В відрі біля ванни. Перед купанням сам в ванну закидає, а перед тим як вилазити - виливає воду і кидає в відро:)

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми отруїлися... Вертали 4 рази дообіду, пронос... Нічого не їсть, просить тільки цицю і то все молоко вертає :sad: Була педіатр, каже не вірусне, харчове Але ми нічого не їли!!! Все свіже, готуємо на день і самі їмо те саме. тільки нині няня почала дуже підозріло виправдовуватися - ми як вчора зі школи їхали то купили булочку з капустою, але вона недобра була і ми Маркові не давали. Щось мені це не подобається.. Маркусик сам заліз в ліжечко і бідосько виснажений заснув..

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

В нас така сама, купували в Mothercare в Києві. Сітка чіпляється до двох качиних дзьобиків на присосках :)

16. olenkastar

ага...але до Києва далеко їхати:)
    знайомо...мали схоже восени.помогло вугілля.стало легше,коли покакала,спала температура і дитина стала жвавішою.

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Нехай Марко побуде у ліжку, поки слабий, хвороби уві сні проходять швидше:) Дайте вугілля, якщо немає алергії на ромашку-то дати попити відвар ромашки, їжі ніякої не давати поки шо, ввечері сухарик або рису трошки.

18. Ная

Ная Well-Known Member

Софійка навчилася ше з літа кататися стоячи на ногах,часом сідає але ненадовго,та й вбираю її в теплющі колготи і утеплені штани,спеціально на випадок качель,бо майданчик в нас під під"їздом,обійти неможливо. Бачу,часом іншим дітям носять з собою шось шоб підстелити на зимну качелю(навіть той же слінг:girl_smile:)
    Нині катаю Софію на качелі,а вона просить посильніше,а тоді руки розставила і на всю вулицю:"Свобоооодаааа!!!":girl_haha: Де вона таке чула,не знаю,але прехожі тішилися.

На рахунок отравлень,то недавно моя дитина трохи полизала чупа-чупс,такого розладу травлення в неї ше не було:girl_sad:.Точно знаю,шо від того цукрка,бо сама їй готую і сама годую,все було свіже і якісне.

19. Nata

Nata Well-Known Member

О-о-о-о, ми після того чупсу півроку цукерки не їли :)

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ну нічого собі! А моя Настя так просить цю заразу...

В моїх обох дівчат є нові досягення : Настя нарешті навчилася виговорювати букву "Р", то тепер така горда з того ходить:girl_cool:, а Єва вже вміє перевертатися на бочок:girl_claping:.
    Ех, яка я щаслива мама! Дітки кожен день чимось новим радують!

Останнє редагування: 5 Лютий 2010
Статус теми:
Закрита.