Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Для мамусь і татусів

То вам треба режим внормовувати, а не придумувати проблеми там де їх нема.

2. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Наталю. я реально сьогодні налякалась.. в нас малий теж перевертається вночі. прокинешся а його нема, дивишся в боці голова, в тата в боці ніжки..
    та і бувало всяке, чи за голову схоплюсь, чи накриємось з головою.. але отак щоб я на нього лягла...

над режимом ми працюємо.. засинаємо вже до 2..
    вважаю що проблеми я не роздуваю. поділилалсь тим що вразило. І нам зараз не 1 рік, а 3 місяці.

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Не сприймайте це як образу :) тут досвідом діляться, часом дуже помагає зрозуміти, що не тільки в тебе є такі проблеми, почути, що то насправді не так страшно, як ти собі уявляєш.

4. Nata

Nata Well-Known Member

А мої хлопці он побилися :sad: Петро якимось чином Дмитрові роздряпав півдолоні, кров тече, малий верещить :girl_mad: довелося накласти марлеву пов"язку - чудозасіб, вже нічого не болить :):):)

5. Ная

Ная Well-Known Member

А я на протязі ночі тільки і чую:"накрий ковдра,накрий ковдра:girl_cray:",не може моя дитина розкрита спати:girl_smile:. Вдень теж собі лягає на подушку,просить її накрити і так може або книжку гортати,або мультики дивиться. В нас те накривання після перенесеного мононуклеозу почалося,вона тоді тиждень відлежала з високою температурою,а накривання,видно,сподобалося. Часом ше й перебирає чим я її маю накрити,не кожна ковдра їй підходить,вчора мали ввечері плачі,бо я постіль поміняла,Софії підодіяльник не сподобався:girl_smile:. В хаті в нас не жарко,але і не холодно. Ше любить після купання замотаною в рушник довго лежати,без плачу годі дитину вбрати,так їй в тому замотанні добре:girl_smile: А,і ше зранку як на горщику сидить,то теж просить її рушником накривати- то я ше можу зрозуміти,бо зранку в нас інколи буває трохи прохолодно.

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у нас теж були танці до 12-1,а потім ранком спав до пів 10-10...але я то почала змінювати. Тепер бужу біля 8 ранку,от в обід спати лягає 14-15 год.,тоді 10-11 в люлю. Якщо встане в 7 ранку то засинає в 12-1 в обід. і вечером 8-пів 9 вже спить. А буває що взагалі по пару днів в обід не спить.

7. natorella

natorella Well-Known Member

а ми ростем. перші труси вже малі стали))))

8. ckorpionsha

а не замалий відрив істи-спати? я стараюсь дотримуватись хоч пів годинни після їди.а потім в люлю,це без циці,ми вже не на ГВ

9. natorella

natorella Well-Known Member

ну якшо на циці? поссав пару хв - і заснув. нормально

10. ckorpionsha

на циці то так,а для звичайної їжі замало вроді.
    Дівчата,у малого трохи суха шкіра ззаді на ногах,не знаю від чого і чим би то помазати??
    а трусики перші нам вже давно замалі)))
    ще у нас почався період Я САМ і то просто капец....криза другого року...НІ і Я САМ

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

В мого Артема з'явилась шкідлива звичка - все бере до рота: іграшки, пальці, постіль, папір... Всі молочні зубки вже виросли давно. Шо то за напасть? Я і прошу, і сварю, і пояснюю,- марно. І взагалі став дуже неслухняний. Чи то може криза 3 років?

12. mazyr

mazyr Well-Known Member

А Софійка вже сама нині прочитала кілька складів. А найголовніше, що мене тішить, що вона нарешті сама почала хотіти вчитись читати.

13. Натуля

Натуля Well-Known Member

А мій чоловік вчора знайшов у сина тім"ячко!!!! Гладив його по голові і раптом ТАК здивовано каже "ой, а в нього тут ямка!!!" Я так сміялась. Довелось провести лікбез татусеві.

14. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Нам педіатр виписував крем Dexeryl: він якраз від сухості шкіри допомагає. Я його мазала малій і за якийсь час все налагоджувалося і я переставала ним мазати. Думаю, що в українських аптеках він теж вже є.

15. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ну, по-перше, Настя майже не була на ГВ. І 10 хвилин їй давалося на те, щоб висмоктати свою бутилочку:girl_smile:. А коли підросла і тепер, то вечеряємо всією сім"єю десь біля 19.00, але перед сном все рівно випиває свою баночку молочка:girl_haha:.

16. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні, коли поверталися з прогулянки, зламався ліфт, прийшлося нести малого на 8 поверх на руках.А коли почав працювати мусила лишити дитину на кілька хвилин і їхати за візочком, ті кілька хвилин без дитини мені здалися вічністю.

18. ckorpionsha

Дівчата,виручайте,допоможіть. Малий не хоче йти гуляти,я вдіваю істерика до посиніння,збилась вже з того,сидимо 4 день дома. Не хворіє,бавиться,все нормально. Може у нього щось не так в голові???я вже переживаю...вивела на лєстнічну площадку без верхньої одежі,показую у вікно он дітки йдемо..ні,не хоче втікає назад до хати....що робити????
    От від мене нінакрок не відходить і не відпускає мене від себе,робити я нічо не можу в хаті,просто сидіти біля нього навіть якщо він собі бавиться: у туалет зіі мною,все зі мною..з цим щось робити я теж не знаю що..сама теж нікуди не вихожу бо не залишається нізким

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

А задурити обіцянкою купити іграшку, чи щочь смачненьке пробували?

20. ckorpionsha

що вже не пробували:позавчор видурила,щ сказала що дядя чекає внизу на машині возитись будем,другий раз,що киця голодна в підхзді..зараз навіть не йде якщо вертоліт за ним в квартиру прийде

Статус теми:
Закрита.