Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. ірен

ірен Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Читаю про ваших діток такі вже всі смішні і хитрі.Мій Дениско також такий хитрюга стає...а говорити як починає.Навчився казати "йдем".Я йому кажу"Йдем",а він встає,бере мене з руку,каже "Адем", дає папа і йде,і тягне мене щоб я йшла з ним.А цьом як гарно дає,так широко ротика розкриває,шо я вся в слині від тих цьомків.....А з горшком в нас такі історії....але то вже в другу гілочку...

• Подобається Подобається x 13
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мій теж, як йому щось треба, підходить, буре за руку і кудись веде, тоді показує що йому треба.
    Ще як зробить щось що не можна, то потім так сварить себе - но-но!!!

• Подобається Подобається x 11
  3. Despina

Despina Well-Known Member

О, і в нас така ж історія з цьомками:haha:). І цьоматись, головне тільки в губи хоче, певно запам'ятала, як тато маму цьомає:)

• Подобається Подобається x 6
  4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

ой,ви як про нашу зайку пишете.але бачу тут багато таких "цьомколюбителів" є.
    мене любить теж в губи цьомати,але якщо натрапить на підборіддя,то вже аж прикусує,-мабуть заодно і ясенка чухає

• Подобається Подобається x 4
  5. Ная

Ная Well-Known Member

Наша дитина вже певно виросла,бо цьомків давти більше не хоче,каже"нє цьом" і втікає.А раніше цьомки роздавала з задоволенням...:girl_in_dreams: Причому всім ,за компанію:girl_smile:

6. Milka

Milka Moderator

Діти ростуть:girl_in_dreams:, я завжди чекала, коли ж то мій хлопець не буде за спідницю триматись, а тепер як пожене бавитись з сусідським хлопчиком, то вже й хочу щоб трохи біля мене покрутився. Ще тішуся що маю маленьку яка постійно біля мене. Коли була вагітна завжди хотіла поносити свого Сявку на руках, та не мона було, а коли народила то з задоволенням деколи запропоную своєму 19-ти кілограмовому понести його на руках від зупинки чи ще щось таке. Це так швидко минеться, не встигнеш і оглянутись:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 10
  7. IraG

IraG Well-Known Member

Мій мацьопа раніше теж за руку водив і показуват - тю, тепер старається сам долізти.
    В нас зарас приколи з мультиками, дивимось Бебі-енштейна, а там 26 серій, раніше дивився тілька пару серій улюблених, і ми їх умовно назвали му, ван..А тепер ці йому надоїли і мені доводиться включати кожну попорядку, а він каже "ні" і махає головою, коли доходимо до тої, яку він би подивився, то забирає мою руку від клавіатури і вже собі дивиться.

8. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А у нас бебі-ейнштейни вже пройшли, тобто ми з них виросли. Зараз дуже любить повнометражні мультики про тварин або щоб тварини там були (Спіріт, Дорога на Ельдорадо, Вольт): так і каже - "про песика", "про коника".
    І трошки на іншу тему. Вчора няня розказувала, що вони гуляли, а поруч жінка постійно шльопала по попі свою меншу донечку (дитині трохи більше року, звичайно ж, непосидюча, а мама хоче, аби та чемно стояла на місці і не бігала, то шльопає), дитина щоразу в сльози...Штефко став і почав за тим спостерігати, стояв мовчки і дуже довго, просто спостерігав за тим всім, няня навіть подумала, що він заснув:) А потім він спокійно до неї повернувся і сказав: "пішли". Мені завжди просто було цікаво, як діти реагують на фізичне покарання, особливо якщо їх ніхто ніколи не бив...

• Подобається Подобається x 1
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я раз не втрималася і хляпнула малого по дупці. То він на мене ТАК подивився ображено, не зрозумів нічого і розплакався. Я більше такого не робитиму!

• Подобається Подобається x 2
  10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я раз так зробила(((((((((((((і реакція така сама була...більше ніколи таке не зроблю...так тулився до мене,плакав...мама,як ти могла???

• Подобається Подобається x 1
  11. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Моя похресниця (півтора року) вже не раз діставала. Спочатку я була обурена - як так сестра могла надавати по дупі? Але дитина дуже не посидюча і збиточна. Не раз в пісочниці старших піском обсипала. І на голову, і в очі. І це за секунду-дві поки сестра відвернеться, бо вже пильнує дуже її. Може дітей попхаити, забавки забрати. На рік старша дівчинка просить сестру "тьотя заберіть її". І жодні повчання, вмовляння, навіть криком на неї якщо і дії, то ду-уже не надовго. Ясно що шкода. Але після після кількох разів по попі на деякий час заспокоюється.

• Подобається Подобається x 2
  12. IraG

IraG Well-Known Member

Свого теж кілька раз шльопала, але видно він подумав, що це гра, хоч я була зла і недобра. Тепер коли кажу, що нечемний, сам собі по попі дає.

13. kitka

kitka Well-Known Member

Сьогодні моє найменше чудо, котре Дануся, вчудило мені :sad:. Пішла у ванну мити руки, я їй дала маленького стільчика, щоб вона собі сама милася, бо любить довго хлюпатися. Я пішла на кухню ще щось дополоскати, бо вже вода закінчувалася :cesored:. Через хвилину йду на Данусю подивитися, а в неї з підборіддя капає кров, вона то рушником розмащує, короче я там трохи не відключилася... Виявляється, вона дістала з полички станок для бриття з двома лезами і вирішила поголитися :8:. Мені руки трусяться ще й досі. Я ледве ту кров зупинила. Вона собі зняла таку тоненьку шкірочку, невелика рана, але все ж , бррр....
    Отакий розум то має. Одного разу застала її, коли вже стояла перед дзеркалом і збиралася брови щипати :girl_in_dreams:. А котрогось дня придивилася до голови, а у волоссі зелені полоси від фломастера: меліровку робила чи що:confused:?
    Не знаю, мені здається, що Ромчик у такому віці ще так не "соображав"....

• Подобається Подобається x 23
  14. Анута

Анута Well-Known Member

думаю що теж чудив, але по своєму. вже забулось ;)

Тримайтесь! все загоїться і будете згадувати як анекдот.

мій теж любить в ванні почудити, потім мені завжди доводиться там підлогу мити )))))) раз застала як він ставав на таборичок, набирав ковшик, злазив і поливав себе з ковшика (одітого) посеред ванної кімнати :) як тільки пущу до ванни без суворого нагляду - однозначно плаваємо по кісточки.

• Подобається Подобається x 15
  15. kitka

kitka Well-Known Member

Ромчик робив більше збитків таких, типу, розбивання банок, чайничків порцелянових, фужерів :girl_haha:. А Дануся часом аж занадто самостійна як на три роки, бо зараз робить таке, що Ромчик навчився робити десь в 5 років.

• Подобається Подобається x 5
  16. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Моя Яринка в такому віці теж пробувала поголитися "як тато" :)

• Подобається Подобається x 9
  17. katarzynka

katarzynka Well-Known Member

А мій Павлусик, певно кухарем буде , як і його старший брат. Павлик сідає їсти. Ість самостійно, без допомоги. Наїдається , просить попити, п"є, а потім переливає пиття з горня до тарілки, посміхається та пробує свіжо зроблену баланду...:girl_claping::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 12
  18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми раз Катюху зловили з бритвочкою по дорозi до її рота, вчасно перехопили. Тепер я все ховаю високо на полички.
    Вчора вона щось плакала крiзь сон, i прийшла до нас спати. Менi її стало шкода i я вже залишила її з собою. Може голодна була. Бо на вечерю панi вiдмовлялись їсти, ну то й пошурували спати з 60г. молока. I будь мудрим... А може щось наснилось.

• Подобається Подобається x 12
  19. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Мій Артемко як бачить пінцет, то теж брови хоче собі скубати, а деколи ще й мені. І лаками для нігтів хоче мастити пальчики, мус йому хоч крапочку поставити на нігтику, бо не відчепиться. А як витягне з косметички помаду, то в ній вже всі губи, підборіддя і ніс. Я йому кажу що то тільки для дівчат, а він: "Атем - діцинка" :) Але скоро стає хлопчиком, як жене машинками гратись :)

• Подобається Подобається x 11
  20. zara

zara Well-Known Member

Поможіть розпізнати признаки укачування в машині! Наша мася ще адекватно пояснити це не може сама, тільки в авто їде нормально 15 хвилин, а потім її різко кидає в піт, стає вередлива, викручується та істерить, навіть від циці відмовляється (що нехарактерно для неї) :sad:. До блювання ще не доходило, але довше 20 хв в машині- це жах :sad:. Що робити з тим? якісь таблетки давати перед дорогою? може, в когось подібні проблеми, підкажіть щось. Хочемо машиною їхати в карпати , 4 години, а після останньої поїздки в таксі щось я засумнівалася, чи ми витримаємо .

Статус теми:
Закрита.