Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

тримайтесь, лікуйтесь

• Подобається Подобається x 5
  2. odree

odree Well-Known Member

незнаю як ви поставитеся до сказаного мною, але навіть лікарі визнають, що при бешисі (рожисте запалення) найкраще допомагає спалювання. тому якщо маєте до кого звернутися з тим, краще відразу зверніться, а не до лікарні

• Подобається Подобається x 10
  3. natorella

natorella Well-Known Member

ти так сказала ніби ти не лікар-дерматолог:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
  4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Та лікарі дійсно безсилі при рожі...В моєї бабці регулярно була, то ніякі найсильніші антибіотики не помагали, щоразу зверталася до бабок місцевих і за пару днів все проходило...

• Подобається Подобається x 4
  5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А шото за процедура і що таке рожисте запалення?

6. odree

odree Well-Known Member

ну але ж я не якийсь так прохвесор з роками досвіду, тому так і сказала

описати процедуру не можу, бо нігди не робила
    Бешиха
    Бешиха (рожа)

7. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Спалення та інші процедури-то ритуали бабок-цілительок:) Але, як це не парадоксально, чомусь дуже ефективно діють!

• Подобається Подобається x 3
  8. natka75

natka75 Well-Known Member

Зоряночка, тримайтеся!!!!!!!!!!Хай Марко виздоровлює якнайшвидше!!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми вдома, припухлість зійшла, кололи нам антибіотики і прикладали місцево. Випросилися (читати - викупилися) бути вдлома а приїздити на перев"язки і уколи. Про ніч проведену в лікарні ще напишу, але недай Боже нікому. навіть в їх наймоднішій палаті.

• Подобається Подобається x 16
  10. natka75

natka75 Well-Known Member

ВИ БУЛИ НА ОРЛИКА?ТАК ВСЕ ЦЕ ВІД ЗІРВАНОГО НІГТЯ ПІШЛО????

11. Zoryanazirka

Пішло все не від нігтя, а від подряпини. День перед тим ввечері Марко зашпортався за ту ніжку на майданчику. Лишилася маленька подряпина яку я не побачила, а вже на наступний день Марко сам мені показав нозю і сказав - тут буба.
    Щодо нетрадиційної медицини, то я радше скептик. В нас вже все перейшло, набряк спав, ніжка повернулася до попереднього стану.

• Подобається Подобається x 15
  12. Zoryanazirka

Нас вже виписали! Марко тепер всім підряд перев"язує нозю, а я то регулярно ходжу з замотаною :)

• Подобається Подобається x 20
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вітаю, Зорянко, з випискою:)
    Ми тут троха переживали...
    Моїй однокласниці відрізали півпальця, бо та вкололася голкою і пішло зараження.

• Подобається Подобається x 5
  14. Ная

Ная Well-Known Member

Я тепер на прогулянку щоразу міні-аптечку ношу(перекис,зеленка,пластир...) і вже не раз пригодилася,бо моя побігайка під ноги зовсім не дивиться,вже двічі коліна добряче розбивала,а царапин навіть і не порахувати:girl_sad:.

• Подобається Подобається x 9
  15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Бачу і мені треба такий бойкомплект підготувати, бо ми перестали ходити-і почали бігати-літати, на місці ні секунди, під нги не гляне ні разу,
    повний шалтай-болтай :)

• Подобається Подобається x 13
  16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я завжди беру "аптечку" з собою в походи i подорожi, але бачу що й на прогулянки теж треба брати, бо наша панi теж гонют тепер. Це добра iдея.

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Отже, були ми в другої Олесиної бабусі:) Бабуся не тямилась від щастя, що до неї приїхала дорога внученька (ну і невісточка, звісно:xaxa:). А Олеся ще більше, бо там є гарний балкон, на якому вона б днювала і ночувала. Одним словом, тільки ми до хати - Олеся зразу на балкон:xaxa:
    А збитків бабусі наробила:8:. Розбила кілішок, горнятко, півлітрову банку з горошком, пописала синьою ручкою білосніжні стіни, поперевертала вазонки:crazy: Я вже мовчу про обпісяні дивани і килими (щось ніяк в нас з горщиком не в'яжеться, хіба як мама зловить:girl_sad:). але то все дурниці, як сказала наша бабуся, бо вона так тішилась внучкою:girl_in_dreams:
    Мали й неприємність...4 дні дитя не какало, на 4-ий день т-ра 39,5. Думала, що то на зуби, а виявилось, що від животика, бо зробили клізму і наступного дня вже все було ОК. Але як воно, біднятко, тяжко ту клізму перенесло, я б краще дала, щоб мені 10 зробили, ніж воно мацьоспство так репетувало...Але добре, що минулося:)
    Хотіли скупати Олесю в річці, а вона ноги підігнула і не хотіла йти в водичку. Може, захолодна.
    А ще дитя починає щось балакати. Ну "мама", то само собою, а ще "дю-дю" (йду-йду), "па-па" (ну це теж давніше вже), "цсі" (циця і киця) і всілякі звуки, які я поки що не навчилась трактувати:)
    Ось такі пироги:)

• Подобається Подобається x 17
  18. Zoryanazirka

Антибіотик що ми приймали дав нам побічні дії - блювоту, проноси, температуру під 40.. педіатр приписав приймати той антибіотик далі, бо то кишкова інфекція в нас... А насправді це все дала печінка. Тільки припинили всі ліки давати відразу температура спала, дитина ожила. Нам з чоловіком той педіатр відразу не сподобався, шкода не запам"ятала прізвища (на Орлика). Ну як на фоні антибіотика, ще й такого сильного може розвинутися кишкова інфекція, якщо ним її і лікують??? Препарат Фурамаг - Фурамаг має широкий спектр антибактеріальної дії. Препарат активний відносно грамнегативних та грампозитивних мікроорганізмів: стафілакоків, Enterobacter aerogenes, Сitrobacter, Proteus mirabilis, Morganella morganii, а найбільшу активність проявляє щодо E.Coli.

Він ефективний під час тяжких інфекцій, коли застосування інших антибактеріальних засобів не ефективне.

Добре що сестричка подзвонила і сказала що вона думає. Тепер температура спала, не блюємо, будемо дієти притримуватися.

Такі от у нас справи.

• Подобається Подобається x 20
  19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ми починаємо робити свої перші кроки!!!!:radist::radist: яке ж воно миле ,коли ходить:girl_smile:я їй кажу,"давай,доця сама тьопай",а вона пускається тоді того,де тримається і намагається саменька стояти і йти,а потім собі плескає в долоньки,типу"яка я молодець":dance:а я стою і милуюся

• Подобається Подобається x 21
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А мій навчився крутитися навколо всоєї осі і так смішно крутиться, поки голова не закрутиться і не впаде. І не спинити його...
    А ще бере свою пляшечку з водою, наливає в горшочок і показує нам щоб його хвалити, що попісяв. Ну як таке мале може бути таке хитре???
    І як його не любити:)

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.