Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А в нас сьогодні перший зуб випав:girl_smile:! Одиничка, на нижній щелепі:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 15
  2. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Всім привіт :)
    Забігла я на часинку...якось Оля весь час забирає, ні форумів тобі, ні вишивання :girl_sad:
    зате росте :)) ми вже їмо всякі всячини, запиваючи їх рідним молочком, плаваєм в аквапарку за м"ячем, 4 дні спимо в ліжечку мирним шляхом, самі злазимо з дивану і повзком добираємся до місця прагнень. вже не кажемо "оля", зале кажемо "кк" коли накакали в памперс, з горшком поки ніяк...
    от такі модні :girl_curtsey:

Черепашко, в нас точнісінько таке ж було з аквапарком. Олі помогли щоденні візити, тільки так вона освоїлась. а до того - обнімала мене за шию двома руками, притулялась і навіть дивитись ні на що не хотіла...

• Подобається Подобається x 11
  3. Nata

Nata Well-Known Member

У нас радість! У нас радість! Ми купалися без сліз!
    Майже рік борюся з тим купанням, Дмитро верещить на цілий світ (зате з радістю таляпається в калабанях). Сьогодні я не витримала. Сказала, що якщо люди не купаються, то їх кусають блошки :) а потім ходила і легенько щипала малого. Десь годину він терпів, а потім сам мене до ванної повів :). Ще скрипів зубами, але вже не плакав.

• Подобається Подобається x 16
  4. Анута

Анута Well-Known Member

Вам у вихвалялки треба ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Дякую, та от не знаю чи дуже хвалится. Гризе мене, що дитину обманювала своїми блошками :). Але він бідний має пітничку, а митися не хоче, треба було щось видумувати :)

• Подобається Подобається x 5
  6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ну:girl_flirt:.. ми руки мити привчались після гулянки теж з грішком:girl_in_dreams:..хто руки немиє в того глистики заводяться:girl_haha:...-то тепер несеться раніше всіх у ванну руки мити))))так шо головне не перестаратись ,а так трішечки прібріхнути можна:girl_curtsey:!

• Подобається Подобається x 3
  7. natka75

natka75 Well-Known Member

То не раз треба задурити дитину - у нас не глистики, а мікроби, малий з реклами це слово запам"ятав, що вони страшні, от ми і кажемо, що треба ручки мити, бо заведуться на ручках мікроби:)

8. Nata

Nata Well-Known Member

Та про мікроби я теж історію проходила. У нас це злі хробаки-бактерії :) Старшому розповідала чому треба мити ручки і не можна пхати до бузі пальчики.
    Казала, що болітиме животик якщо не мити ручки. Але хіба то не правда?
    А менший ще до того видно не доріс. Таляпається в калабані і тільки сусідній бульдог може скласти йому конкуренцію. Більше нічого не боїться :)

• Подобається Подобається x 8
  9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата,скіки разів ваші діти пісяють на день?Мій малий без памперса,то за день разів 10, кажуть то забагато...Хто що скаже???

10. Аня

Аня Well-Known Member

Ми приблизно так само, як коли п"є

11. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

А мені здається, шо мій навіть більше ніж 10 разів:girl_mad: Але то залежить від кількості випитої води та їжі, яку дитинка за день приймає.

12. Андріана

Андріана Well-Known Member

і моя більше,горщик стоїть на виду, то вона часто туди бігає

13. ckorpionsha

А я запанікувала, ще й моча погана, але то напевно від того що пісюн запалений. А свекруха каже,що за годину 3 рази то много

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А в мене питаннячко:як ви привчаєте/привчали діток чистити зубки?В Настюхи на зубах жовтий наліт,переживаю щоб не переросло в карієс.Сама зубки не вміє чистити-я їй показую,а вона бере щіточку і висмоктує з неї воду,або лоскоче собі язик.Мене ж в ротик зі щіткою не пускає.:girl_sad:

• Подобається Подобається x 4
  15. ckorpionsha

Про пісяннаось що найшла:
    http://www.malyavka.ru/table_pispis.html

Мій теж язик чистить і десна. Я беру марлю на палець намотую і так чищу йому

Останнє редагування модератором: 9 Липень 2009
  16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Наліт можна час від часу чистити марлею, вмоченою в розчин соди (розвести як кашку), але дуже обережно, аби не пошкодити емаль. У нас той наліт дуже міцно в"ївся в зуби і почав нищити емаль. Ближчим часом підемо до нашого дантиста, нехай законсервує то, щоб не розвивалося далі.

17. Аня

Аня Well-Known Member

Я даю щіточку малій в руку і тоді її рукою вже керую.Їй подобається

18. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я не заставляла, купила щіточку давно, пасту теж, але завжди беру її з собою коли сама чищу зуби, недавно десь місяць тому підчас свого чищення дала їй щіточку, вона і мітувала, чистила, тепер додаю капельку пасти-ще цікавіше.

• Подобається Подобається x 4
  19. Аня

Аня Well-Known Member

Я теж так роблю,правда то деколи такий цирк, доця і собі чистить і мамі. А якою пастою користуєтесь?

20. Galyna555

Galyna555 Well-Known Member

треба чистити зуби разом з дитиною. Вони ж все копіюють, дати дитинці щіточку з пастою і собі так само, відповідно дитина дивиться як це роблять батьки тай сама повторює і так вчиться.
    В мене малій вже два з половиною і вона також смокче ту щічку, але нічого поганого в тому не бачу, ну трохи посмокче, трохи правильно почистить...... вони ж не можуть все вміти зразу.

Статус теми:
Закрита.