Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: Для мамусь і татусів

Моя знайома психолог розказувала подібну історію. Привели до неї такого хлопчика, здається років п"яти. Після курсу бесід хлопчик перестав пісятися. Психолог дала настанови батькам, але вони того не виконували і почалось все спочатку. Тобто я веду до того, що можливо варто хлопчика повести до психолога - це ж можуть бути банальні страхи і т.п.

• Подобається Подобається x 5
  2. Xomka

Xomka Well-Known Member

Черепашка, десь читала що не треба потакати капризам в цьому випадку, бо довго ще буде мовчанки грати, раз її й так прекрасно розуміють.

Олюська, в моїх знайомих така ситуація була в дівчинки 5 років. Ніякі лікування теж не допомагали, не знаю як зараз в них, бо давно не бачились, але думаю що причина в поганій психологічній обстановці навколо дитини. В них ще є хлопчик 2 роки, то мама постійно біля нього, а малу футболила до тата або до родичів а ті її назад до мами, і то в присутності дитини говорилось, ти:8:пу мама каже татові: "бери Марянку з собою", а він каже "я її не хочу брати", а мама татові "я теж":8: Це в них розборки були між собою, але 5-ти річна дитина який висновок з цього робить? Вона не потрібна ні мамі ні татові. Не знаю що у ваших найомих, але може теж є несприятлива обстанівка в сімї?

• Подобається Подобається x 11
  3. Златка

Златка Well-Known Member

Lesunya, але то ж приємне очікування :girl_smile: А я всім розказувала, що зубчиків ще не чекаємо, бо і в мене, і в чоловіка були пізно. А одного дня вона мене так за палець вкусила якось по-особливому, я до неї - а там уже зубчик на всю ширину прорізався :girl_haha: А ото вчора вже почав прорізатись другий, ше чуть-чуть і ми будем двозубики :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
  4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Та ні, я б не сказала. Навпаки, йому більше ваги приділяли завжди, бо він після народження переніс операцію на серці. Уролог взагалі-то казав, що та операція якраз так зараз дається взнаки на тому пісянні

• Подобається Подобається x 1
  5. Златка

Златка Well-Known Member

Мамусі, а в кого з діток очка почали закисати не з народження? Я пригадую, читала тут на гілочці про масаж, але зараз не можу знайти :girl_sad: Бо ми от були в окуліста і я кажу, що в нас очі закисають, а вона мені "то ви певно не бачили, у вас таке від народження, то забитий канал, може треба буде прочищати..." - і то мені говорить та, яка в півроку перший раз бачить мою дитину і "точно знає, що то з народження", так ніби я на другій планеті живу, а не разом з малям :girl_devil:
    Ми тепер промиваємо ромашкою, але особливого покращення нема :girl_cray:. А що ще можна робити?

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

у мене очі закисають зараз від алергії, тАпАліний пух, жара......
    то не означає,що у вашої малечі алергія,але цілком можливо.

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Златко, попробуйте покрапати очка малюку сульфацилом натрію 20% кілька днів, мав би допомогти. І проконсультуйтесь ще в якогось окуліста. А в промиванні слізного каналу нічого страшного нема. В мене співробітниця робила це своєму сину в 2 місяці в дит. очній клініці в Брюховичах, бо масажі не допомагали. Казала що процедура не складна, дитині одразу стало краще, а вона зітхнула з полегшенням. )))

8. molcha

molcha Well-Known Member

В нашої Софійки був забитий слізний канал, нам радили Брюховичі, але спершу ми пробували крапати сульфацил і робили масаж. І знаєте, помогло. Паралельно крапали левоміцетинові краплі, але їх тре не менше 5 днів, бо то антибіотик, краще з лікарем проконсультуватися. В Чорнобильській хороший окуліст, але забула, як називається, то давно було.

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Не зрозуміла,в промиванні чи в пробиванні?Незнаю свою дитину не дала би на пробивання,це жах просто,забирають дитину,вдягають сорочку,тримають її,дитина плаче,деколи по 2 рази їздять,це жахливо як на мою думку,ми з тим боролись до 8 місяців,але я сказала шо не дам так знущатись з нас,навіть мій окуліст,тішилася з того шо в нас прошло закисання шо не їздили пробивати.

10. ірен

ірен Well-Known Member

Хомко,трохи з запізненням,але вітаємо вас з рочком!!!!Ви написали про свого Олексійка ніби про мого Дениска,бо ми також усе так робимо як ви!!!от тільки на диван не вміємо залазити,а злазити задом з нього це в нас також зараз улюблена забавка!!!!:girl_claping:

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчатка, а у ваших діток поведінка не змінилась останні 2-3 дні? бо за свого не знаю,що вже думати,чи погода чи шо йому є,але вчора пів дня проревіла від безсилля і нервів...

• Подобається Подобається x 4
  12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Таня,в мене малий впринципі не подарунок, але кілька останніх днів - просто рура! Я вже на погоду списую - мобурі якісь? Дуже нервовий чомусь... Ви вже здорові?

• Подобається Подобається x 4
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дівчата,і в нас таке,а сьогодні вночі,то була остання крапля:girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
  14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я помітила, що мій Данилко погано засинає в обід на повний місяць.В основному засинає в 15-15.30, але коли повний місяць, до добре якщо до 18 засне. Спати хоче, але не сидиться йому. З того всього капризує. А вночі просто скоріше проситься до мене в ліжко. Замість 7-8 ранку, в 3-4. І так днів 3.

• Подобається Подобається x 8
  15. Златка

Златка Well-Known Member

molcha, а як саме робили масаж?

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я не molcha, але дозволю собі відповісти :girl_smile:
    У мене мама працює в очному відділенні, тому я трошки знаю, та й малому також робила масаж такий.
    Коли годувала грудьми, він чемненько лежить біля мене, а я йому масувала в кутику очка, тобто паралень носові. Круговими обертами. Нам також допомогло, але окрім того я ще промивала господарським милом. Ніяких крапель не капали :girl_smile:

17. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А ми за цей місяць наїли аж 100грам:), але виросли на 4см, ми важем 8100, і маєм ріст 68см, і в поліклініці нам ніхто не казав, що ми мало набрали. А так спокійно, то ви вже певно вчитеся ходити:). Правда були здивовані, що ще досі їмо груди, але за це нас похвалили.

• Подобається Подобається x 9
  18. Котя

Котя Оптимістка :-)

І в мене малий останніх 3 дні сам не свій:girl_cray:, теж відмовляється дньом спати. :crazy:
    Дівчатка, я вже не знаю як боротися з тим кусанням? Зуби вже всі повилазили, а він як вдень 100 раз мене не вкусить ,то спати не піде:girl_cray:. Я і сварю його, і вже кусаю легенько його у відповідь, а йому побарабану:confused:.

19. Улянка

Улянка Well-Known Member

В мене спрацьовує коли роблю вигляд що плачу і кажу що мені боляче. Аня мене тоді цьомає, жаліє і більше не кусає

20. Holly

Holly Moderator

Може не тут питаю... але
    1. Мене цікавить яку зубну пасту для діток ви купуєте? Моя мала з року до 1,9 чистила зуби без пасти. А тепер купила дитячу Лакалут. Але вона ковтає ту пасту. На коробці написано, що безпечна при ковтанні. Що ви про це думаєте?
    2. Які шампунні/геллі для душу/мила ви використовуєте для дітей? Плюси і мінуси.

Статус теми:
Закрита.