Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ми вперше полетіли на море в 5 місяців - і відпочили всі добре, Маркчик тоді крім циці нічого не їв. Після того де ми вже тільки не були, по кількості переїздів-перельотів можемо позмагатися з будь-ким. Я вже тут раніше не раз писала про наші подорожі і на моря і в гори на лижі.

• Подобається Подобається x 7
  2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Класно вам відпочити!

• Подобається Подобається x 1
  3. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Ми вже ходимо. Причому зразу на великі відстані - з кімнати через весь коридор (6 метрів) і на кухню. Там Соня стає біля холодильника і лупить по ньому рукою. Мусиш відкрити на секундочку, щоб вона одним оком туди зазирнула. Назад повзе.:) І так по кругу разів зо п"ять -шість, поки не стомиться.:8::8::8:
    Ніц не встигаю...

• Подобається Подобається x 25
  4. Андріана

Андріана Well-Known Member

моє мале шойно знайшло свою тінь, сиджу і хіхікаю в кулачок:xaxa:, стоїть біля стіни,махає руками, ногами, присідає і ниє, не розуміє шо то таке, а тепер навіть цілує стіну:xaxa:

• Подобається Подобається x 17
  5. ірен

ірен Well-Known Member

в нас холодильник, також улюблене місце,але ми до нього повземо,потім товчемо щосили кулаками,щоб мама подала ну хоч би один магнітик:):):)

а ще в нас зараз такі соплі.......:sad::sad::sad:,чекаємо 4 зуб!!!

• Подобається Подобається x 5
  6. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

А ми на 5 чекаємо, теж соплі по коліна...думаю то другий етап і повністю він не вигулькне...
    Мамусі, якщо дитинка сопливить і температурить на зубки - то це ознака ослабленого імунітету?

А ще ми на Говерлі були і Олю до Заросляка доволокли :) рік назад я з нею в пузіку ходила і якраз після того на форум прийшла:) Вже більше року насолоджуюсь своїм материнством: спочатку пузатим, потім горлаючим, а тепер таким цікавим і дослідницьким :)

• Подобається Подобається x 12
  7. Ная

Ная Well-Known Member

Моя дитина нині вперше в сауні побувала.Дуже вже цікаво було їй туди зайти,Ми в басейні були,а там є діюча сауна. Я забирала її звідти з плачами! Так сподобалось,я і не сподівалась. Вона разів двадцять заходила на пару хвилинок,спочатку сідала на полку,а потім здогадалася лягти,я їй нічого не показувала! Побуде,вийде і назад,побуде,вийде... Ото мені коліжанка росте в баню-сауну ходити! Тішуся:).

• Подобається Подобається x 15
  8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Xrestos woskres,mamysi!!!!!:)
    a y nas polislu sybku:8: 2 odrasy swerxy:8: stilku malu planiw...a teper:umbrage: temperatyra 38,4, sopli po kolina ,taka saplakana:sad::sad::sad: pershi sybu nawit ne pomitulu,a ot zi 5 i 6 shosj boljy4i....spasajemsja cucjojy i jably4kom.
    a she tyt y Widni je ykrajinska cerkwa i mu jdemo svjatutu paso4ky,jaky w4ora speklu:)
    ysim harnux swjat i sma4noji paso4ku:):):):)

• Подобається Подобається x 19
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

А в нашої донечки позавчора вночі температура піднялась. І при чому на зуби ніколи температури не було то ми про них і не подумали. Вночі вже було 39,7:sad: Ледве до ранку дочекалась, а зранку побачила що зубчики два підпирають

• Подобається Подобається x 10
  10. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

А в нас 5-й виліз!!! Якраз до пасочки :)

• Подобається Подобається x 9
  11. Олюська

Олюська Well-Known Member

А ми вчора приїхали від другої бабусі - там святкували:) Олеся вже вдруге святила пасочку, перший раз, правда, ще зовсім крихітною. А цього разу мала свій кошичок, пасочку, яєчка:xaxa: Несла кошик і годі було в неї його забрати, йшла, зупинялась і присідала, щоб перепочити (бо ж тяжкий:xaxa:), але нікому не передавала таку почесну місію:xaxa:
    А як тішилася писанками:), стулила дві докупи і давай товкти:xaxa: - улюблене наше заняття (теребити яєчка):)
    Їла пасочку, яйко не хотіла. На сам Ведликдень ходили зраненька до церкви, на 07.00. Так я переживала як дитину буду будити, а воно само проснулось - моя розумниця:)

• Подобається Подобається x 20
  12. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

Привіт!!!
    В нашої маленької теж температура... верхні центральні зубчики лізуть, та й ще горло червоне..., а на дворі така погодка..., та й ще купили прогулянковий візочок - так хочеться попробувати його !!!
    Зате все літо впереді, головне щоб дитяточко здорове було, а все інше...то фігня !!!:):):)

• Подобається Подобається x 4
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І в нас певно 9й виліз, бо трохи заспокоївся, а тиждень просто дурів. Я вже ледве дихаю.
    Не можу натішитися ним - постійно кудись біжить, щось тягне, перевертає, говорить, шкодить, миє, танцює, ..... Звідки стільки сили???

• Подобається Подобається x 10
  14. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Не хвилюйтеся,заспокойтеся:sad:як казав наш лікар),діти з тим ростуть.:):):)

• Подобається Подобається x 1
  15. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я теж завчасно спекла маленьку пасочку для доці. А коли витягнула кошики, почула категоричну заяву від дитини: "Ти, мамо, як хочеш то будеш нести маленький кошичок, а я понесу великий":xaxa:
    Жодне з моїх вмовлянь і переконань на неї не подіяло:xaxa: Так дитина мріє бути дорослою:)
    Святили цього року лише один (великий) кошик:xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  16. Улянка

Улянка Well-Known Member

А ми вчора з Карпат повернулись. В перший день в дитини було "отруєння свіжим повітрям":xaxa: Весь день спала. На другий вже менше. Доня була дуже здивована як то ми до дому не йдем спати. Вперше насмілилась погладити кицю(потім почала натягувати на неї свою шапочку). Як проходили мимо собачок, які вже звикли що їх туристи підгодовують, то казала до них "гаф". Одного разу бігло десь 6 собак, Аня до них своє "Гаф" і собаки пішли за нами, так і ходили півгодини зі зграєю псів:8: Ледве відчепились. Їхали до дому в електричці, дитина так міцно заснула що коли я її підняла, вдягнула, посадила в Ерго і принесла до дому то навіть не прокинулась. Навіть коли роздягнули і в ліжко поклали-далі спала. А зранку прокинулась, побачила що ми вдома і почала обціловувати всі свої іграшки:xaxa: :xaxa: :xaxa: Скучила:xaxa:

• Подобається Подобається x 21
  17. Юлія@

Юлія@ Well-Known Member

О, моя Роксоланка тих котиків так обнімає, що їм аж "очка вилазять"...!!!:):):) Любить собачок, як бачить, то аж пищить... коли її вдягаю на двір і вона хоче плакати весь час про песиків говорю, тоді вона починає мені показувати як вона їх кличе і заспокоюється... - ну любить тваринок, як мама !!!:):):)

• Подобається Подобається x 8
  18. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Сьогодні моїй Тані 14 :) і ми з Сонею ходили до школи, носили цукерки, сік, фрукти на їх клясову здибанку. Так от Соня вирішила там і залишитись - бігала по коридорі, пищала, сміялась, безперервно тосяла і хапала всіх за ноги:8::). Старші хлопці шарахались від нас як від ненормальних. А як перерва закінчилась і продзвенів дзвінок, всі йдуть по класах ( то ми, до речі, колись бігли на урок, тепер йдуть ледь переставляючи ноги) то і Соня пішла до класу:). Насилу забрала, додому йшли з плачем. :sad::)

• Подобається Подобається x 17
  19. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Я вчора нарешті побачила,чого моя дитина вже тиждень некерована і вреднюча-в нас теж показався 9 зубчик.Він такий великий!!!,в порівнянні з іншими,що тепер я зрозуміла всі Настюшкині хникання.
    На рахунок тваринок-доцька навчилась нарешті гладити кролика.Причому саме гладити,а не щипати,виколупувати очка і відривати вушка:8: Сяде біля нього,погладить,потім двома руцями обіймає за шию,а голову кладе йому на спинку.От така ідилія:)

• Подобається Подобається x 12
  20. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка в мого малого зараз лізе аж 7 зубів підряд:8::8::8:, це нормально ? Правда веде себе при тому досить нормально:confused:.

Статус теми:
Закрита.