Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Відповідь: Для мамусь і татусів

Я так бачу всi дiтки зовсiм по рiзному розвиваються, i всi батьки за то переживають.
    Я теж переживаю, бо в нас малий почав розвиватися навпаки дуже стрiмко.
    Нам 4,5 мiс, а в нас вже 3 днi як вилiзли два нижнi зубики, та й на животi ми вже таке робимо... Навчився буквально за тиждень стояти на колiнах, тепер почав на колiнах скакати вперед-назад або вигинатись вставати на кiнчики пальцiв на ногах.
    Й на руках навiть сидiти вже не хоче, одразу ноги пiд себе i вставати на ноги (з пiдтримкою, звичайно), з лежачого положення за пальцi пiднiмаеться майже не тримаючись у сидяче положення (ну але сидiти ми не даемо)
    Не знаю навiть, що робити, бо не дозволяти йому пiднiматись та не брати навiть сидячи на руки, якщо вiн хоче - то теж не вихiд, вiн дуже хоче розвиватись далi, але хiба не зарано?

• Подобається Подобається x 3
  2. natorella

natorella Well-Known Member

женя, саме ігнорувати такі дії - і є виходом. ніяких підтримок. не допомагати підніматись - відволікати, брати на руки, забавляти. взагалі я думаю, що це і через деякий гіпертонус (пам’ятаєш я казала шо в нікіти стопи напружені??).

• Подобається Подобається x 9
  3. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я вперше за останні пів року записала в щоденничок досягнення Тугарушки. Так соромно, адже стільки цікавого забулося і вже не згадати!
    Ось спромоглась на ББ перекатати: кому цікаво - заходьте почитати.

http://www.babyblog.ru/user/mamatu/388846

• Подобається Подобається x 14
  4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ми вчора винайшли щуфлядки...[​IMG]тепер тримайся мама.
    а ще сьогодні,сидячи у люльці такий для немовлят.доця ,опираючись на бортики,встала.....а потім не знала як їй назад сісти,так оченятами дивилася на мене,ніби казала "мамуся,дивися яка я в тебе гімнастка,скільки вже вмію...а от в вихідне положення вернутися-ненаю як".

5. kati

kati Well-Known Member

mamatu ви така молодець! в мене все руки не доходять до записів....а коли тільки зберусь, напишу три речення і все..провал в пам"яті:xaxa::xaxa: Ваш звіт можна використовувати як зразок:xaxa:sad: можна??):)

• Подобається Подобається x 2
  6. mamatu

mamatu Well-Known Member

Не знущайтесь! :xaxa:Мені перед собою так соромно, що раз на пів року щось записую.:ninja:
    Використовуйте, звісно, як хочете. А ще треба завести блокнотик із ручкою та усюди його брати, щоб записувати "перли". Пам"ятаю, що з Маргаринчиком було так: вона щось утне по дорозі або скаже - живіт надірвеш, а додому прийшов - ніц не пам"ятаєш. :confused:

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Моя Катя вчора впала з висоти 3ї сходини, покатулялась до низу i набила величезну гулю на лобi (майже як в мультфiльмах, з пташками i зiрочками). Я її цiлий вечiр обнiмала i тримала на колiнах, весь мiй хитрий задум не таскати її наруках пiшов коту пiд хвiст.
    Боялась подзвонити до лiкаря бо ще будуть мене допитувати чи я її не била, бо тут "впала з сходiв" най липовiша вiдмазка вiд побоїв.

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

:sad:страшно на сходах літати....
    Кізонько, думаю Котя ще не дуже важка, на бедро пробуйте садити, аби рівномірніше навантаження йшло...

• Подобається Подобається x 6
  9. Koza-Dereza

Та не дуже важка, вчора я її пiдняла як пушок пiсля падiння i залетiла на верх до хати як торпеда, адреналiн видно. Але вона вже дупцю наїла на 14-15 кг (точно не знаю), хоч i не виглядає такою. Шкодую що вже не можу носити слiнг чи спецiальну сумку/наплечник, було так легко :sad:

• Подобається Подобається x 5
  10. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ніно, а чому ні? слінг на бедро теж можна було б носити...

11. Koza-Dereza

У мене один такий що треба замотувати довколо тiла, а другий як рюкзак, не думаю що їх можна на бедро. Я довго носити теж не хочу, бо ранiше я на плечi собi її заклала i носилась якщо вона не давала спокiй, а менi горiло щось. Якщо Котю треба пiдняти, то я так на бедрi i тримаю, але не довго. Тепер її довго носити не хочу. Я так i не знаю чи мене все болiло в недiлю бо я перетрудилась на кухнi, чи просто живiт рiс, чи перетаскала вiзок по снiговi. Але менi тепер боязко.

12. olenkastar

мами,а можна в солярій ходити?чи солярій впливає на лактацію ?хотілося би перед літом сходити,та шось боюся,ненаю чи мона?

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я і в солярій ходила і на сонечку засмагала минулого літа, була чорнюща, і годуємося досі

14. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата маю таке запитання: по якій ціні ви б купляли памперси? А то зара бачу знову подорожчали

15. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Всім привіт :)Хвалюсі!!!
    В нас вже тиждень в хаті живе справжнісінький тризуб!!!:naci: :)нарешті виліз багатостраждальний верхній!!! аще Оля по мені вилазить і стає на ніжки, крекче, але лізе - наполеглива :xaxa:

• Подобається Подобається x 17
  16. olenkastar

вчора в рукавичці бачила,стоїть акція- Памперс Джамбо-по 160 гр:eek: за пачку (4-70 шт), Памперс Слееп енд Плей-91 гр (4-52 шт).
    я з Джамбо перешла поступово на оранжеві,аони дешевші майже в половину.:ninja:
    А може хто пробував метровські АРО? вони недорогі,цікаво які вони в носінні,може би і купувала їх на зміну. бо ми користуємся двома видами,вдома, Хаггіси,на вулицю+спати вночі беремо памперси.

• Подобається Подобається x 1
  17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я цікавлюсь тому, бо можливо точно ще не знаю,буду мати можливість їх дістати подешевше. ТО цікавлюсь по якій ціні люди б їх купляли

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Купляю в МЕТРО 265гр.-120 штук,то виходить більше як 2 гр-1шт....звичайно,що хотілось би дешевше:confused:

• Подобається Подобається x 1
  19. natka75

natka75 Well-Known Member

Таня, звичайно що по мінімально можливій:xaxa:останній раз брали 4-ку Sleep&play (оранжеві, там десь коло 70шт, точно не памятаю) - за прибл.130грн в МЕТРО.Ми даємо тільки на ніч і коли надвір йде гуляти:)

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

От і ми вчора купили оту пачку памперсів за 265 грн, штука вийшла 2,20, хагісів не було, а вони дешевші, по 1,87 штука. Я вже починаю мріяти про доцю без підгузника-дешевше, а то тепер такі ціни на все що просто жах!!!!

Статус теми:
Закрита.