Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

В нас такий тільки мармуровий - теж краса

• Подобається Подобається x 6
  2. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

звичайно можна. тим більше, що сам повертається:)

я тут дивлюс, у більшості +/- ровесників вже верхні зубки пішли... а ми - так двома і сміємось, хоч верхні ясна давно біліли, гойдаємо попою на колінках і намагаємось ловити кицьку (деколи вдається)

• Подобається Подобається x 4
  3. Despina

Despina Well-Known Member

Ми за вас старші, а вчора тільки перший прорізався :radist:

• Подобається Подобається x 8
  4. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А в нас зуби ідуть як книга пише. В 6м. перші два, в 8м. ще два, на рік було 8 зубів. Тепер 16. Чекаю до 2 років ще 4 зуби.

• Подобається Подобається x 3
  5. Іруня

Іруня Well-Known Member

Читала, що останні 4 зуби ( тобто, другі моляри ) не обов"язково вилазять до 2 років. Нормою є 20-30 місяців.

• Подобається Подобається x 4
  6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ми теж на ті зубки чекаємо!!а в нас ще не слуху ні духу:clapping:

7. kitka

kitka Well-Known Member

У Данусі "останні" повилазили десь 2-3 місяці тому, це при тому, що перший виліз у 3,5 місяці.

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Незнайомко!!!! як приємно,що ти з'явилася!!! уже страшно скучила за тобою.
    розкажи про своє сонечко ше шось....чим ви вже харчуєтеся?де гуляєте?

• Подобається Подобається x 1
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

А ми от все кликів не дочекаємось. Навіть не знала що можуть рости чотири передні верхні і нижні, а потім ззаду зуби. Думала що по черзі передні а потім клики

10. Megan

Megan Well-Known Member

І у нас ще немає останніх 4-ох. Я теж думала, що до 2-ох років мусять бути. Виявляється - не мусять:xaxa:

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мамусі!!!!! ми їдемо в карпати!!!!!! нам татусь подарунок зробив-поїздку на свіже повітря!!!
    може хто порадить,що варта взяти,а чого не треба,бо "я ся кончу"...треба зібрати сумку,а я в розгубленості-шо брати???
    от циця їде-це добре!!!!а далі що?
    РЯТУЙТЕ,бо понабираю купу всього непотрібного

• Подобається Подобається x 11
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми теж їздили в гори на минулі вихідні, ми, що правда, трохи старші але все одно розкажу що брала з собою.
    З одягу: мали 3 косюмчики спортивні і 2 пари колготів (прогодились тільки 2 костюмчики і 1 пара колготів),2 пари теплих носочків, з верхнього одягу мали комбінезон і черевички, ми вже топали ножками, шапку, шарфік і рукавиччки 2 пари. Ну і памперси, вологі серветки, окремо рушник для малого і пару іграшок.
    З їди: циця, пару баночного харчування(малий його не їв, ів з моєї тарілки) і мали ще молочко кипячене і кашку. Мала ще чай і сочок для пиття!
    Ми були три дні в готелі з 2-х разовим харчуванням, там була кухонька де можна було собі самому приготувати!:)
    Взагальному класно відпочили, малий спав на балконі по 3 год, таке свіже повітря, ми в номері майже не сиділи, що правда з нами була моя мама, вона з мальком сиділа поки ми катались на лижах!:)
    Бажаю приємного відпочинку!!!!:)

• Подобається Подобається x 14
  13. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Мартуся, кажи шо за готель :) ми ж в більшості активні мами - хороші відгуки згодяться :)

Похвалюсь, що нам на 8-ме березня подарувала Оля...
    Просинаємось ми зранку, а дитина наша вся така весела і ТОСЯЮЧА!!!! так що ми мали на свято купу аплодисментів :)
    А ще ходили з малою на джазовий концерт, то такого діла не рекомендую, бо було заголосно і я мальоті тримала вуха закритими своїми долонями. Оля тааак на сцену дивилася і ше тосяла інколи з радості :)))

Останнє редагування: 13 Березень 2009
    • Подобається Подобається x 13
  14. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

пару днів хворіла, так що не гуляли (та й зараз ще не зовсім відійшла), а так - в слінгу кругом бігом. свекор поремонтував колесо в возика, може будем по трошки в парк бігати спати. пробували вже яблука, морквичку, гарбуз, картопельку, дитячу кашку (гречану), банани (на признає яблука і банани в пюре, тільки в ручку - свою чи мамину). по-трошки повзає (поки я температурила - свекор з ним працював в тому напрямку). от такі новини.:)

ви мололдці, що в карпати їдете. ми раніше літа навряд чи виберемось...

• Подобається Подобається x 5
  15. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми були тут http://karpaty.nezabarom.ua/slavsko/anastasia/ :)

Наш сонок така забіяка, бється, щіпається а потім бере і швидко жалає що мама не плакала!:8: Чи то в нього такий прояв любові чи то характер.... не знаю... Мама каже що він так свої емоції виражає, не знаю що й вже думати!!!:confused:

16. Олюська

Олюська Well-Known Member

Мамусі, а ви своїх діток стригли в рочок? Бо в нас такі коси виросли і моя мама каже, щоб як не на лисо:sad:, то хоч трохи підстригти, щоб волоссячко було міцніше. То так є?

17. Олька

Олька Well-Known Member

На мою думку, то це забобон. Яке волосся має бути, таке і буде, а ті лисі діти, мені як з інтернату. Я свою не стригла і не жалію!

• Подобається Подобається x 5
  18. odree

odree Well-Known Member

на густину волосся то не впливає :)
    так що рішення лише за вами

19. kati

kati Well-Known Member

Підрівняти кінчики звичайно треба,тоді справді волосячке буде виглядати живішим,густішим....але налисо ніколи б не підстригла,то просто жах

• Подобається Подобається x 6
  20. Olay

Olay Well-Known Member

Мартуся в нас така ж ситуація - характер...Кусає цицю і заглядає прямо в очі ,добре що тільки два зуби ,що буде далі:ninja:

Статус теми:
Закрита.