Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

переважно забороняють класти на спинку, щоб дитинка не захлиснулася від молочка...
    А на боки класти чергуючи лівий і правий бік (кажуть для симетрії)

• Подобається Подобається x 1
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

наше так тільки і спало:) вдень в мами на животику,а вночі на бочку.на якому баці їла на томі і засипала:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Viltis, вам будуть радити і тільки на бочок класти, або тільки на спинку, або тільки животик :) Хай дитина сама собі вибирає, як їй зручніше. Єдине, як спить на спині, то голову на бік класти, щоб не захлинувся. Але наш і так сам перевертав на бік, а десь з місяця-півтора клав на той бік, на який йому зручніше було.

• Подобається Подобається x 7
  4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Нині дзвонила знайома та й зайшла мова за дтей-здоров'я. Ну і моя мама розповідає, що Олеся температурила дуже, бо зуби лізли. Вона питається, чим збиваєо т-ру, а мама каже, та не збиваємо, дитина добре переносить. А знайома:"А ми збиваємо вже від 37,5-37,8:eek:, бо о велике навантаження на серце, потім можуть бути з серцем проблеми:no:"
    А ми ніколи до 39,5 не збиваємо. Та й моя мама мені зразу: "А може то так не можна, може треба збивати. Ану запитайся на форумі:xaxa:"
    Я знаю, що якщо т-ра підвищується, то значить, організм так "хоче", але щось не знала, які аргументи навести відносно того, що на серце наватаження. Хто що скаже?

• Подобається Подобається x 2
  5. Натася

Натася Well-Known Member

правильно ви все знаєте;)
    в цій статті є підтвердження цього

6. olenkastar

хі-хі,завжди розуміла,що збивати температуру то недобре(підсвідому причому),а тепер і стаття підтвердила.
    моя знайома,своїй дитині(після щеплення,перед новим роком вони його зробили) давала ,на всякий випадок панадол,щоб "случайно" температура не піднялася і не спортила свято:8: я як то почула від неї,такого прочухана дала,за що і сама постраждала,бо ніц не розумію,а свою дитину я взагалі морожу(бо не натягаю по сто одежин ,купаю в температурі 34-33,і в хаті постійно максимум 21 градус).тепер я їй нічого не говорю...:confused:

• Подобається Подобається x 5
  7. Nata

Nata Well-Known Member

У мене все свекруха би температуру збивала. 37,5 - то вже для неї капець. Я не збиваю до 39 точно, далі - за обставинами. Якщо насувається ніч, а температура далі росте, то починаю щось думати. Інакше не збиваємо.

8. Олюська

Ну в нас минулого разу Олеся мала максимум 39,7, то ми не збивали. Правда, на ніч падала, бо то було на зуби

9. Олюська

Дівчата, маю таке питання. Олеся якось дуже дивно температурить. Т-ра протягом дня коливається від 36,8-37,3. Поняття не маю, від чого. Зуби ніби не лізуть, сопельок нема, але вона іноді така нудна, хникає. Так ось, чи можна гуляти з такою т-рою (зараз 37,2), бо ми вже 3-ій день вдома?

10. Макарена

Макарена Well-Known Member

Гуляти краще не йдіть, не страшно, що не гуляли з дня. На вулиці така погода, що можна ще 3 сидіти вдома. А 37 - це дуже підступна температура. Може краще лікаря викличіть. І, до речі, зуби дають про себе знати навіть за місяць чи ще раніше.

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Я Олюська тільки з температурою не хожу гуляти,навіть якшо трошки кашель,чи сопельки я вихожу,а от температура тим більше зараз,краще дома.І то дійсно може бути на зубки.

12. Олюська

Мені трохи дивно, якщо на зуби, бо недавно тільки вилізли попередні. Хоча була така підозра, бо вона так нудиться деколи... Певно, таки не підемо:)

13. Дана

Дана Well-Known Member

Про температуру. Треба розуміти що температура буває різна і різні джерела її походження, якщо температура від грипу, орз, любої простуди, то ми починаємо боротися після 38-38,3. Якщо температура від горла(тонзиліт і т.п) або її походження невідоме то збиваємо разу. Поясню чому-при простудних захворюваннях організм мусить виробити "ліки" від вірусів і інфекції і саме темпкература є показником що організм бориться, якщо температуру викликає тонзиліт(ангіна), отит, запалення нирок(і т.п) або як у нас з Сонею було стоматит, то організм не тільки не бориться така температура ослаблює його, збиваю до 37,5-37,9. Температура також може бути при отравленнях, або при запальних процесах. І ще температура 37,2-37,5 для мене це не температура, скоріше так замітка, просто уважніше придивлятися чи не піде на гірше але жодних ліків при такій температурі я не даю.

14. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

Привіт всім! нещодавно стала львівянкою,хоч такою ше себе не почуваю.Не знаю що і де. В мене є доця Алінка 11міс-моя радість,по хаті вже ходить саменька,чекаємо 7 і 8 зубчики. Прийміть до гурту!

• Подобається Подобається x 31
  15. olenkastar

забрали гілку про слінги:sad: от і куда зараз написати,що я побачила і як я те хочу..лише сюда( дідімос.такий гарнюній.)

• Подобається Подобається x 4
  16. olenkastar

а я от перед вкладанням спати,робила вечірні процедури Соні і побачила,що верхні ясна такі білі-білі і посередині маленька дірочка(де мав би бути правий верхній зуб:):clapping::clapping::clapping:урааааааааа
    значить ми ше будемо зубки мати...:)
    а то нормально взагалі?шось вони швидко лізуть?я думала між нижніми і верхніми мінімум 2 місяці перериву буде:confused:

• Подобається Подобається x 8
  17. odree

odree Well-Known Member

не обов"язково. це індивідуально

18. Макарена

Макарена Well-Known Member

Звичайно, нормально. В нас навіть не цілий місяць різниці був.

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Оленка в нас взагалі ті зубки як хочуть так вилазять,перерва може бути навіть паро днів,а порядок зовісім не такий як книжка пише,то дійсно індивідуально.

20. Irusya

Irusya Well-Known Member

В нас перший зуб(и) в 8,5 міс прорізались, ще й зверху! Тобто першими були два верхніх різці, а до 9ти повилізали 4 нижні і 2 зверху ще. За пів місяця отак все на купу....

Статус теми:
Закрита.