Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Може моя вiдповiдь вам дуже не додасть впевненостi, але тут я завжди купую пастеризоване органiчне молоко. Коли я поїхала до Львова, то навiть не знала що робити, набрала з собою сумiшей, мала їх не хотiла. Моя баба раз купила молоко вiд жiнки в якої вже його купує 5 рокiв, i довiряє їй, плюс, звичайно прокип'ятила його. А потiм ми купували пастеризоване в пакетах, але всеодно кип'ятили його дома. Моя тiтка казала що здаєься якесь найлiпше має бути "Селянське" чи шо. Я б кип'ятила будь яке, чи вiд жiночок на базарi, чи з пакету.

• Подобається Подобається x 6
  2. Natalka

Natalka Well-Known Member

Про домашнє і магазинне молоко: кип*ячу будь яке молоко (мені так безпечніше), З базару молокопродуктів не вживаю і тим більше не даю дитині тих, які термічно не оброблені, тому: молоко кип*ячене охолодити - отримаєте молоко + зверху з пінкою вершки, якщо молокові дати прокиснути і потім відігріти - свій сир, також можна зробити сметану, чи масло, просто молока треба багато і часу трохи.
    Пи.Си. Мені простіше, бо в якості молока яке я використовую я впевнена (домашнє, "органік").

• Подобається Подобається x 4
  3. Улянка

Улянка Well-Known Member

Але купуючи магазинне теж на дату дивитись бажано. Я раніше тетрапак купувала, потім дійшло шо то ге. Потім купувала звичайне в пакеті селянське, та том теж два тижні термін зберігання. Зараз купую молокію "Казкове". Вся молокія має чотири дні зберігання.
    А що таке молоко збагачене йодованим білком? Бо я випадково мало таке не взяла а потім побачила. Не знаю що воно таке

• Подобається Подобається x 5
  4. Nata

Nata Well-Known Member

Я молоко купую тільки в тетрапаках, бо на все інше в Петра реакція :). А от в садочку їсть невідомо яке молочне, зразу по ньому бачу, що давали молочне.

Мамусі, а як у ваших діток із самостійністю і їжею? Бо я маю проблєми. Дмитро їсть тільки сам. Бере в одну руку вилку, а другої виловлює їжу з тарілки. А, тарілка мусить бути мамина :). Ну добре ще друге, а перше? Я тепер зупу в горнятко наливаю, поки що не навчився горня в мене забирати (але як дати самому в руки то п"є)

• Подобається Подобається x 2
  5. kati

kati Well-Known Member

ми приблизно з вашого віку вже теж їли самостійно....це був жах-запацькані стіни,побитий посуд,через раз розлита нтарілка на себе....правда я не втручалась в його самостійність....і тепер дуже рада....зараз я абсолютно не годую малого,їсть досить акуратно....єдине ніяк не приборкає руки,постйно щось махає і посуд падає на підлогу

• Подобається Подобається x 5
  6. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Ну стосовно того що кипятити треба молоко будь-яке, то я розумiю. Але як бути зi сиром та смeтаною? Магазиннi пeвно з домiшками, а щодо домашнього нeзрозуміло:
    припустимо що бабуська нічого не підмішує в сметану і сир, але якщо першоджерело для них - молоко - містить якусь паличку (не знаю яку, наприклад дизентерія чи ще щось) то чи ота кака попаде в сир і сметану??? ото мене дуже хвилює.

7. Nata

Nata Well-Known Member

Та в мене Петро теж почав скоро їсти сам, але якось це все акуратніше відбувалося, а тут :8: весь день тіки кухню мию від Дмитра.

А щодо молочних продуктів - то повний капець. Страшно дітям давати, намагаємося купувати через знайомих, а нема на то ради.

• Подобається Подобається x 1
  8. Ная

Ная Well-Known Member

Ми домашню купуємо тільки сметану,як готую щось,то даю страві зі сметаною хвильку перекипіти.Інакше сметани дитині не даю,хоча купована вона в перевірених людей. Сир роблю виключно з кип"яченого молока.

9. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Дівчата, ану порадьте мені будь ласка який дитячий шампунь купити. У нас нараз закінчились всі закордонні запаси, а я щось розгубилась перед вибором. Волосся в нас довге і кучеряве. А перед тим вподобали такий що з баночки вже спінений виходить.???

10. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я брала Чікко, бо з самого початку не було алергії на їхню косметику

11. Irusya

Irusya Well-Known Member

Ми користуємось Джонсонс легке розчісування

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

А я вже присала що миємо голову жовтком. Перше-натурально, по-друге-волосся м"яке і блискуче. Тільки якщо у вас довге волоссячко то треба добре відділити від білку. Я з Аніним коротким як білок звернеться ледве з голови дістаю то. Сама б задоволенням мила жовтком та на моє волосся задорого вийде. А в мене так волосся посіклось:sad: Треба кальцій попити, щось ніяк не зберусь

13. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Ми купляємо шампуньчик німецький дитячий фірми Rossman в ДЦ, і вже не перший раз. Задоволені, і ціна хороша і якість (німці поганого не роблять для себе).:xaxa:

14. Megan

Megan Well-Known Member

Ми миємо Bübchen Kinderschampoo. Нам підходить, але в Остапа не довге і кучеряве, а коротке і пацаняче:xaxa:

15. Дана

Дана Well-Known Member

Попаде. Сметану купую в жінки вже певно років пять, але сиру Соні не даю. Так в супчику перекипіти хвилину другу, або мяско потушкувати, сиру ми не їмо. З сиром та сама історія, роблю запіканки сирнички, все що проходить термічну обробку, без термічної обробку дитині даю тільки сир власного виготовлення.

• Подобається Подобається x 7
  16. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

скажіть мамусі, чи накриваються ваші діти вночі? бо я свого що накрию то він одразу розкопається і спить розкритий, та він і піжамку має теплу, але все одно мені здається холодно спати не накритому, тим більше він тепер хворий...

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

2 роки і 9 місяців спимо в спальнику, я вночі не прокидаюся в шоці, що дитина відкрита :)
    і коли був сумісний сон - не треба було зайвих одіялок...

• Подобається Подобається x 3
  18. kati

kati Well-Known Member

в нас сон сумісний,а ковдра всерівно тільки на мені:)
    малийз народження не накривається,але в нас ташкент дома,то я не переживаю

19. Іруня

Іруня Well-Known Member

В нас в хаті 16-17 градусів ( в кращому випадку :) ). Мала спить в человєчку, а зверху человєчєк- спальник ( теж має ручки-ножки, але пошитий з плотної теплої матерїї ), ну і ковдра. Деколи зранку розкопується, але не холодна ніколи, тому думаю, що не замерзає.

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

А ми разом спимо під одною ковдрою. Колись розкривалась тепер ні. Розкривається хіба коли ще не спить бо дратує що щось заважає маханню ногами. Спальника би точно непосидюха не витримала

Статус теми:
Закрита.