Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А ми вже говоримо цілими реченнями!!! Тільки що було - Мама я буду спав на ізю :) Тато ми вже зараз йдем :) А що витворяємо... Зранку збиралися надвір, я Марка вбрала сама вбираюся, за светер, а він мій светер намочив в біде і тре ним підлогу і примовляє - лога мий-мий чиста...

• Подобається Подобається x 22
  2. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

А в нас теж є гарне речення "Мама Даня буду пипи" і все в такому дусі "Буду їти", "Буду брум-брум"...:) А ще, коли кудись ідемо (неважливо чи на прогулянку, чи в гості, чи посто в магазин) Бере пекет, складає туди свої машинки і нікому той пакет не дає:no:.

• Подобається Подобається x 17
  3. natka75

natka75 Well-Known Member

Мій теж починає говорити реченнями по три-чотири слова:))все повторює... каже: баба пиля(купила) мовоко (молоко), цюцю,каву!питаю його,що дідо п"є - каже: каву, цай кака:))Аналогічно у нас з тим біде - це швидше умивальник дитячий у нас)))....як тільки хтось заходить у ванну - він вже "тут як тут"і вже кричить "каааань" (це кран),відкриває воду і там хлюпається:))

• Подобається Подобається x 13
  4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в нас єдиний користувач біде в хаті - це Марко. Йому зручно бо кран низько. Тільки з тим мий-мий вже нема ради.. Тільки відвернешся вже в біде або пульт або подушка..

• Подобається Подобається x 11
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Моя похресниця коли мала два роки дуже любила все купати в ванній. Мама на то дивилася одним оком, поки мала не кинула в ванну телефон хатній :). Докупили до бази нову трубку, а малу в ванні вже пильнували.

А Дмитро теж починає фразами говорити! Коронна фраза "хотю то". А взагалі ми ходимо по хаті з широко розставленими руками, бо півсвіту нам мало, а цілого забагато :).

• Подобається Подобається x 13
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

При Анюті ніколи не включаю фільмів жахів, бойовиків, триллерів. А вчора по телику "Щасливі разом" йшли. І в один момент Лєна починає бити Женю. Як моя малеча почала кричати і плакати!!! Сльози рікою, серденко калатає. Жах! Переключили і довго заспокоювали пояснюючи що це фільм а не насправді!

• Подобається Подобається x 9
  7. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

От і в нас таке ж, хоч ми ще маленькі. Підвищений голос - сигнал небезпеки. Одного разу, коли їй було 6 місяців, на вулиці ми стали свідками, як одна бабуся сварила і била по попі внучка, а той кричав не своїм голосом, просто дико верещав, істерив. Видно це дуже Соню вразило, бо з того часу - караул! Вчора чоловік голосно розмовляв по телефону, сперечався там щось по роботі, то як почала плакати - не могли заспокоїти. І не поясниш, бо ж маленьке ще...

• Подобається Подобається x 3
  8. Nata

Nata Well-Known Member

В нас малі один за одного заступаються, нема ради, не може мама сварити когось, б другий зразу плаче :).
    А ще ми сьогодні гуляли ножками. Я виявила, що найцікавіше в світі місце - це дорога. І ходимо ми гордо - сам! Руку не признає :sad:. Одним словом прийшли ми додому як свині, бо Дмитро бігав, падав на попу, на коліна, на живіт, вимастився в болоті і почав на руки проситися :8::8::8:.
    Зате тепер спить так солодко!

• Подобається Подобається x 7
  9. kitka

kitka Well-Known Member

От і в нас те саме :)! Не дай боже на Ромчика кричати чи навіть просто дурачитися, що ніби тато його тискає чи на ліжку качуляє - Дануся вже біжить в сльозах і його відтягує:xaxa:. А коли Данусі миємо голову і вона кричить не своїм голосом (бо волосся довге, густе і в'ється, то треба добре під душом прополіскувати), то Ромчик ходить по коридору і місця собі не знаходить. Я вихожу з ванної, а в нього вже майже сльоза тече, і то 9-тирічний хлоп:8:. Ото любов! А йдуть спати, то і цілуються, і обнімаються..., то треба бачити:clapping:!

10. СОФІЯ -СОНЯ

Аж заздрісно по доброму! у мене з братом два роки різниці у віці, а найбільш пам"ятаю, що одно билися !:ninja::)
    зараз не б"ємося, чесне слово!:xaxa:

11. kitka

kitka Well-Known Member

Якби мені колись сказали, що ці діти будуть так любитися, то я б не повірила. Бо спочатку Ромчик навіть чути не хотів про братиків-сестричок. Йому треба було лиш одне - кота живого і все. І коли я завагітніла, то кажу йому, кіт не получиться:D. Тоді він погодився, що хай вже буде братик. А тепер вже й сестричка добра:clapping:. І ніколи не було ніяких ревнощів (правда, ми стараємося справедливо і сварити кожного, і хвалити).

12. Nata

Nata Well-Known Member

Мої зранку цілуються, два горобці бузі повідкривають, а потім рукавами витираються :)

• Подобається Подобається x 19
  13. СОФІЯ -СОНЯ

Ото моя Таня в першому класі складала список того, що їй треба. Сестричка була на 11 позиції:xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 19
  14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ми сьогодні перший раз самостійно ходили на вулиці:)ото радості в дитини було,а мамі треба звикати:8:вся в болоті,бички і всяка гадость вже збиралась:8:дома ходила самостійно,а от на вулиці коли було холодно не хотіла дуже важко було бо одягу багато,сьогодні вділа легше і доця пішла:clapping:

• Подобається Подобається x 23
  15. Ніка

Ніка Well-Known Member

сорі за оффтоп, але певно я сліпа, колись десь була гілка про проїзні документи дитини(паспорт...) може хтось кине лінк?

16. СОФІЯ -СОНЯ

• Подобається Подобається x 1
  17. амелі

амелі Well-Known Member

таке запитання: ви коли планували другу вагітність, то якось до цього готували першу дитину? Бо мій синусь категорично кричить проти братиків-сестричок,каже, що вони йому "не друзі".Маємо двоюрідни, але на 4 роки молодших за нас, то йому не цікаво з 6 місячнми бавитись, а тому у нього і уявлення таке про молодших братиків-сестричок. А його друзі- однолітки всі теж одинаки у сім ї.Ну хоч мови і не заводь про другу дитину в сім ї...

• Подобається Подобається x 1
  18. kitka

kitka Well-Known Member

Я саме в попередньому дописі про це писала. Теж нікого не треба було, лише живого кота:xaxa:. В жіночих журналах часто пишеться про цю ситуацію, але я так особливо тим не гризлася. Якийсь інтерес з'явився у Ромчика, коли лялька почала копатися в животику. А далі якось пішло воно все гладко. Але це ще і від тої дитини залежить, яка вона за характером. Бо є такі егоїстичні капризухи, що не можна їм ради дати, ще й спеціально можуть якісь дурниці робити тій меншій дитині. В нас Ромчик не такий, має голову і дуже добродушний і щирий. Він навпаки хвастався перед друзями, яка в нього сестричка:clapping:.

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Я думаю, що тут багато чого залежить від батьків. Пам'ятаю, колись читала в книжці, як мають поводитись батьки, коли привозять з пологового братика/сестричку, то треба постаратися так, щоб "королем" у цій ситуації себе відчув старший малюк. Ну, наприклад, я собі то так уявляю: "Вітаю, юначе/юнко, ви тепер отримали почесне звання брата/сестри! Тепер у тебе буде більше обов'язків, ти допомагтимеш мені доглядати за сестричкою/братиком, ти ж такий гарний (-на) помічник(-ця) у мене!":)

• Подобається Подобається x 11
  20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми з братом такi самi були, i в нас 6 рокiв рiзниця. НАвiть можна сказати утрьой разом з нашим псом. Якщо хтось був наказаний ( в основному я) то песько ходив мене захищати, але самому не щастило. Братiк плакав. А я за брата заступалась якщо що, хоча вiн був малий, i йому майже нiколи не перепадало. Але раз я добряче дiстала за заступки :)

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.