Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Так вона гризe залюбки :) а от кисло-мол.сир бeз потeртого банана нe iсть. Тому i тру банан i яблуко, роблю такe 'творожноe' пюрe

2. Nata

Nata Well-Known Member

Десь на Привокзальній має бути магазин Карапуз, там є Хумана. Ще є в Антошці.

• Подобається Подобається x 1
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Аналогічно! Я навіть не розумію, як на свого крутька-вертька шарфик намотати :8:

4. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

а в нас ось така штука замість шарфика. дуже зручно, і дитині ні що не заваджає і мама спокійна :) , а коли вдягqаємо через голову , то в "ку-ку" бавимось щоб цей процес в скандал не перетворювався :xaxa:

• Подобається Подобається x 13
  5. Улянка

Улянка Well-Known Member

Я живу в районі привокзальної. Купувала весь час в антошці в центрі. Вони є ще в сільпо скрині але там один два види. А взагалі вони є ще в карапузах всіх але то від привокзальної далекувато

На привокзальній карапузу нема точно! Є на в,великого і на Сихові з тих що знаю. О, і згадала, ще хумана є в всіх Арсенах

Останнє редагування модератором: 12 Січень 2009
  6. natorella

natorella Well-Known Member

де брали??????????????
    нам також така манішка потрібна

7. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Еге ж, мені теж сподобалась. За два вечори зв"яжу, надіюсь...

• Подобається Подобається x 3
  8. RUZHAJA

:confused: я сама випадково побачила іі в магазині серіі H&M . але я думаю для тих хто вміє в"язати не проблема таку ж саму зробити.
    доречі , Hoppediz продає схоже з флісу ,для слінгобатьків.

9. RUZHAJA

в ней з середини на спинці і груді щє і фліс пришитий, через це вона взагалі дуже тепленька і не потрібно светра вдягати . я спеціально зфотографувала так щоб було видно для тих хто захоче щйось подібне зробити. :)

Останнє редагування: 12 Січень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  10. odree

odree Well-Known Member

В Антошці є, але ціни я незнаю

11. Ная

Ная Well-Known Member

А таку манішку бабуся для Софійки зв"язала,через голову дуже легко вдягати,бо та резинка дуже добре розтягується:p
    До сих пір пам"ятаю як мені мама в дитинстві рот і ніс взимку шарфом зав"язувала:bad:,ніколи своїй дитині такого не роблю.
    Недавно на вулиці зустріли Софійчину коліжанку-ровесницю,в неї в ротику пустушка. Знаю,що та дитина вже давно була без неї,а то педіатр їм порадила гуляти з пустушкаю в роті,щоб дитина холодним повітрям через рот не дихала. Згодом прочитала в журналі,що то єдине оправдане застосування пустушки. Цікаво а до якого віку її так застосовувати?:) Чомусь мені то здається неправильним...:confused:

• Подобається Подобається x 10
  12. Улянка

Улянка Well-Known Member

Хай би собі педіатр щось до писка запхала. Щоб дурниць не ляпати. Шкода бачити таких дорослих діток з пустушками. Та й взагалі діток всіх з ними шкода. І взагалі чого б дитина дихала ротом на вулиці крім випадків що в неї насморк? Може я чогось не знаю але ще не помічала свою доню на вулиці з розкритим ротом

• Подобається Подобається x 6
  13. Ная

Ная Well-Known Member

Надворі тільки й чути,як мамусі,а набагато більше бабусі забороняють дітям говорити,співати,сміятися,бігати,щоб часом через рот холодним повітрям не дихнути:8:. І ходять ті бідні діти за ручку мовчки і невесело,не думаю,що вони від того здоровіші будуть:confused:.

• Подобається Подобається x 12
  14. Соня

Соня Well-Known Member

Ви часом не на Алтайських озерах гуляєте, в нас там є такий екземпляр. Кожен раз іду і дивуюся як там та дитина "топиться" :8:

15. zara

zara Well-Known Member

Ми ще до всього вищезазначеного, ходимо по всій хаті , зупиняючись біля всіх предметів, я пояснюю як називається, якої він форми, кольору. Тепер доця може сама знаходити поглядом предмети та показати ручкою на моє прохання (тільки якщо предмети не змінили положення). На компі включаю примітивну прогу "Paint", саджаю доцю на до себе на коліна та разом малюємо фігурки, обовязково називаючи що це таке і якого кольору. Ще любимо так бавитись: записуємо на диктофон слова, чи якісь звуки (наприклад, імітації тварин), чи просто сміх, або кашель:), а потім прослуховуємо з малою, так вона аж верещить, коли впізнає звук! Раніше тільки веселилася, а тепер намагається повторити те, що почула. Ще граємось в "гості" ,накриваючись ковдрою, заходять до нас пити чай всякі зайці-лисиці, перед тим обовязково стукаючи , а я голосно кажу "тук- тук", та "хто там?", називаю хто прийшов, а мася так радіє, і повторює голосом мої інтонації. Ну і не забувайте про банальні "ку-ку", "сороки-воровки", "ніч-день", такі ігри розвивають мовлення, реакцію та приносять діткам купу задоволення!

• Подобається Подобається x 12
  16. klen

klen Well-Known Member

А в моєї малої рот на прогулянці не закриваэться:xaxa: Бо треба обовьязково розказати мені де йде "ава" де "мяф" де "ляля" і "дядя" і "айда" (це качелька або санчата). І ще багато всього цікавого навкруги про що треба розказати чи перепитати як то називається. Але я не думаю що то може якось зашкодити. А затикати дитині рот шарфіком чи тимпаче соскою то я неможу зрозуміти :confused:

• Подобається Подобається x 7
  17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ні:) Але такі екземпляри в кожному районі є:))

18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В нас так само рот не закривається:8:всю дорогу шось собі лепече , кличе вісх кого знає баба, дядя, тьотя,якби я їй рот закрила,о уявляю шоб то було:xaxa:люди часто зауваження роблять особливо коли мороз,чого ви дитині не закриєте ротика,то я їм швидко на словах закриваю,незнаю але чомусь не терплю різних зауважень,зразу огризаюсь:)

• Подобається Подобається x 4
  19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мені чомусь відразу стало стидно:sad::sad::sad::)
    Ви молодець!!!:clapping::clapping::clapping:
    Ми в ку-ку бавимось, віршики читаємо, предмети називаємо, але далеко не так активно і вправно:no:
    БУДЕМО ВИПРАВЛЯТИСЬ!

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

Анічка дуже любить стояти на вікні. Хоче туди видертись і часом доходить до істерик. А я не знаю як себе вести. Чи ставити, може надоїсть і сама не лізтиме. Чи навпаки строго забороняти, але ж заборонений плід солодший......Коли я в кімнаті і тудиїї поставлю то не страшно а якщо я вийду з кімнати? Недавно в знайомої знайомої дитина мало з 9 поверху не випала. Зловили аж на зовнішньому підвіконнику за футболку.

Статус теми:
Закрита.