Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

а в нас цього року дві ялинки.Одна маленька збірна натуральна в кімнаті синульки,а в велику кімнату купили штучну:radist:...завтра планую з малим прикрашати

• Подобається Подобається x 7
  2. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

а ми вчора прикрашали ялинку. Міську вогники сподобались, дуже тішився, коли дали пальчиком потрогати іграшки:). а кицька таки одну кульки збила з гілки. добре, що основна маса іграшок пінопластові (в арсені купували): вигляд нічого, не так скоро потовчутся, а на наступний рік буду з синочком разом вішати (і не страшно, що дитина впустить і поріжеться)

• Подобається Подобається x 10
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

ckorpionsha, в нас подібна ситуація. Теж вдень шило-шилом. І спить з цицею в роті, присипляється важко, гуляє тільки на руках.
    Але він ну такий класний - такий позитивний, емоційний, оптимістичний.

• Подобається Подобається x 16
  4. карапуз

карапуз Well-Known Member

В Мартина на щічках з"явилась якась висипка .Одне з трьох:
    -мандаринка,
    -перепилине яєчко,
    -м"яско з домашньої гуски.
    Більше нічого нового він не їв.У нас таке вперше :umbrage:.
    А ще мене цікавить чи купуєте ви діткам фруктові баночні пюре.Крім бананів зараз нічим дитятко дуже і не почастуєш.А так хочеться щось смачне дати.Чи не варто ?..;)

5. kati

kati Well-Known Member

а можливо алергійка на мороз?
    Я купувала баночні пюре,не часто,бо малий їх недуже то хотів...були пару любимих,от їх і брали...і то до року десь,а потім вже перестала.

6. klen

klen Well-Known Member

А ми ось тільки пару днів як самі почали на вулиці ходити. До того тільки за ручку. І то хвилин 10-15 і до мене в рюкзак. А з бабцею може 40 хвилин гуляти і ножками весь час ходить і на руки не проситься. Навіть дивно чому так. Мені то неважко її носити, навіть зручно, можно скоренько де треба дойти а за ручку то би дооовго йшли

• Подобається Подобається x 4
  7. kitka

kitka Well-Known Member

Не знаю, все це таке спірне. Я теж купляла рідко, бо не дуже їлося. Може перекантуйте зиму на тому, що є на базарі (ябка, банани, апельсини), нічого не станеться;).

8. klen

klen Well-Known Member

О і у Насті сьогодні щічка почервоніла, як висипка. Явже незнала з чого б то, бо нічого нового вона не їла. Але до вечора вже все пройшло. То я також думаю що то на мороз.

9. kati

kati Well-Known Member

і в нас теж після прогулянки щічки червоні були.....

10. kati

kati Well-Known Member

В нас минулого року така сама ситуація була....зі мною гуляти або в калясці або ж на руки просився,а як з бабою то вигулювали по 2 години ногами! Хитрюги....

• Подобається Подобається x 2
  11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Виключено,бо з"явилась ще до морозів ;).

12. Улянка

Улянка Well-Known Member

Напевно бо до мами приємно притулитись:) От і Аня в мене на руках більше любить бути ніж в когось.
    З тими вередульками не знаю що і робити. Минулого тижня йшли з центру, Аня раптом в плач. Невідомо чого. Ерго не хоче, каляски не хоче. Гуляли досить довго і з центру до дому ніжками йти далеченько було. Я її на руки і додому бігла. Чоловік холодного повітря з тим біганням надихався-вже тиждень хворий вдома лежить. Сьогодні вийшли-знову ні з того ні з сього в крик. З ерго вивертається, з рук вивертається, ногами йти не хоче. І не хочу щоб плакала на морозі бо і слізки мерзнуть на щоках і повітря морозне хапає як всхлипує.

• Подобається Подобається x 3
  13. Улянка

Улянка Well-Known Member

В мене дитина взагалі алергії не мала ні на що. Лише два рази: перший на перепелинні яйця але на білок. Жовток нормально а білок алергенний. А другий на мандарини на миколая-трошки пішла висипка по щічкам. Але то видно мандарини чимось оброблені були, бо і в чоловіка(в якого нема і не було алергії на цитрусові)коли він поїв мандаринок пішла висипка якась. Хоча загалом доні давала і мандарини чи лимон майже щодня і висипки ніколи небуло

• Подобається Подобається x 3
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми чемно гуляємо, правда в візку, бо слінг в нас лляний, тобіж літній, ерго не купували((((, тепер чекаю знайти час купити шарф, проте доні подобається гуляти, вона сидить ,ве довкола бачить, гудить до вісх перехожих, а як бачить більших діток - то сміється аж заходиться:radist:
    Правда чим старша тим більше має шило в попі - повзає, все перевертає, не сидить на місці ні хвилини:crazy:
    А з баночок, то купує сливове та персикове пюре, пеше -без нього погано какаємо, а друге масяня дуууже любить, то час віж часу даю, а так в сновному яблука.

• Подобається Подобається x 6
  15. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:):):):):)Нам сьогодні сім місяців. Ми повзаємо, бігаємо в ходунках, вміємо відкривати шухляди, все, що потрапить у руки носимо у сміттєве відро ( там вже побували всі пульти, кілька ложок, Танін пенал і ще багато чого), маємо два зуби, зовсім не маєм волоссячка, дуже любимо яблука і гречану кашу і терпіти не можем овочі. І страшенно не любимо одягати зимовий комбінезон. Ось такі ми Соні-патисоні:):):):):)

• Подобається Подобається x 22
  16. natorella

natorella Well-Known Member

треба треміново до вас їхати

• Подобається Подобається x 1
  17. Nata

Nata Well-Known Member

У нас таке саме. Гуляємо тільки біля хати, бо постійно чимось незадоволений :sad:. Транспорту жодного не хоче, ходить тільки за руку, а коли стомлюється починає падати на сніг.

18. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

А я виявила, що в нас алергія на гречку. А спочатку грішили на все інше, а я посилено їла каші і дитину ще більше зсипало. А тепер їмо цукерки і доці нічого...

19. molcha

molcha Well-Known Member

У нас зате зараз конкретна проблема. Називається - словесні війни. Орест доводить усіх своїми запереченнями, повторами останніх слів і закриванням вух. Як достукатися до дитини? Критика, навіть спокійним голосом, одразу сприймається в штики і все закінчується тим, що Орко закриває вуха і голосно співає. Варто Софійці щось сказати, як Орко каже "Ні, це не так", їх фактично неможливо зараз лишити разом, бо все закінчується слізьми малої, бо вона, звичайно, Ореста не переговорить. Це триває лише близько тижня, але вже вимордувало нас із чоловіком, а попереду ж свята, садка не буде, як би ж то з глузду не з"їхати... Чи мав хтось подібну проблему і як виходили з неї?

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас виявилась алергія на мандаринки. Спочатку висипку звалювала на холод, але коли перестала давати мандаринки - висипка пройшла.

А п"юрешки даю, коли хоче поїсти на прогулянці, або йдемо в гості, де не знаю чи буде підходяща їжа для малятка.

Статус теми:
Закрита.