Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

А ми щодня гуляємо, за будь-якої погоди, але недовго, по півгодини, 40хв., коли не дуже сиро, то годину. нині не пішли тільки тому, що Олеся заснула якраз тоді, коли збирались:)А коли вітер надворі, то ястараюся візочок розвертати проти напрямку вітру

• Подобається Подобається x 8
  2. фасолька

фасолька Well-Known Member

Ми свої попередні зубки теж мусіли з ліками чекати. Не могли вони прорізатись ніяк, хоч ясна напухли і аж посиніли. Дитятко вночі крутилося-будилося і хникало. :8:То ми теж вдень їли Дентокінд, перед сном мастили ясна Дентиноксгелем, деколи ввечері навіть пили Нурофен дитячий або свічку Вібуркола ставили. Я вважаю, що нам то все допомагало. Хоч я не люблю дитинку ліками напихати, але деколи є така потреба.:umbrage:
    Але нам тоді вже рочок був, а ви меншенькі

• Подобається Подобається x 5
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в нас напевно 7 зубчик прокльовується,бо малий став неспокійний,все гризе,слинькою заливається....мали місяць часу спокою(бо перед тим прорізалось 4 нараз,з вухо-горло-носом.)....хоч би зараз обійшлося.....

• Подобається Подобається x 1
  4. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Нас сьогодні в центрі сніг застав...лапаааатий:) але то крику було :8: ми ходили в ратушу забирати бейджик екскурсовода, то моїй дитині теж запропонували бейджик "дочки екскурсовода":xaxa:

• Подобається Подобається x 10
  5. ірен

ірен Well-Known Member

А нам сьогодні аж пів року!!!!:):):)
    Мені невіриться як час швидко йде,ще ніби вчора в пологовому положили біля мене такого малюсінького,а тут вже кавалєр!!!!!:)
    Важимо ми 8500,гамаємо цицю,майже сидимо:)зубів ще нема,дуже любимо перекидатись,стояти і пищати(співати) на всю хату.А ще мій Денисик вміє давати здоров(дідя навчив) і коли йому кажу тосі-тосі ,:)то махає руками,але похлопати не може і співає!!!Ось такі ми!!!Ну і тепер для нас офіційний час для прикорму:):):)!!!!!!

• Подобається Подобається x 16
  6. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

а в нас, здається, другий зубчик лізе. і чогось важче чим перший. дитина сьогодні вночі вві сні плакала, аж заходилась, не дуже помагали ні циця, ні на ручки взяти. переставав тільки коли прокидався

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Нас верхні зубчики цілий місяць мордували.Ясна не були припухші,але маська була дуже капризна-щось не так як вона хоче- і зразу в крик.Я не могла зрозуміти що з дитиною.Та на початку грудня прорізались два верхніх кличка,а на Андрія вилізли і два центральних (не знаю як правильно називаються :) ) Так що тепер наша принцесна має цілих 6 зубчиків,і поки що справляємось без ліків,задобрюю дитину цицею :)

• Подобається Подобається x 8
  8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас важко лізли тільки верхні різці. Тиждень була рвота. Тоді Данилкові було 8м., нічого не їв, тільки циця.

А вчора ми прикрашали ялинку. Скільки радості було у мальоти:clapping::clapping::clapping: В минулому році (було 7м.) навіть не дивився в сторону ялинки. А вчора - іграшки подавав, сам вішав, а коли запалили вогники, то стояв зачарований хвилину:rolleyes:, а потім почав плескати в долоні, кружляти, танцювати:radist:... потім закрутилось в голові і впав на ялинку...:crazy: а потім треба було 10 раз ввімкнути світло і вимкнути.... а сьогодні з ранку все почалось спочатку:lol:

• Подобається Подобається x 17
  9. natka75

natka75 Well-Known Member

Як класно!!!ми теж скоро будемо прикрашати ялинку, думаю цього року він вже буде розуміти, що це таке!!!А як ми в дитинстві любили цю. справу, до сих пір забути не можу ці відчуття!!!!!!!!!!!!!:)

• Подобається Подобається x 9
  10. Ная

Ная Well-Known Member

А я вагаюсь чи варто ставити цього року велику ялинку:confused:,бо Софійка все мусить перескладати,поправити,переставити,боюсь,щоб не завалила ту ялинку і собі біди якоїсь не зробила. А ще вона любть всюди вилазити і її ялинка може цікавити як нескорена висота:xaxa: Але зрештою можна ялинку добре закріпити,іграшки почіпати безпечні,то було б без пригод:) Чи все таки цього року поставити маленьку ялинку десь високо,щоб Софійка до неї не діставала.:confused: Мамусі,хто має діток нашого віку,яка у вас буде ялинка?

• Подобається Подобається x 3
  11. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Ми наполовину :):) менші, але теж ліземо скрізь, дуже швидко гонимось у ходунках, та й досвід із старшою підказує ставити невелику сосонку (із сосни хвоя не сиплеться та і запах нам гарніший, ІМХО) на журнальному столику. Колись старша у рік і вісім місяців успішно звалила ялинку, як ніхто не бачив. Це при тому, що маємо спецпідставку-триногу, яка "не дозволить ялинці впасти". Головне, задатись метою і впасти може все:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  12. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ми ялинку ставити не будемо, бо нас все рівно всі свята вдома не буде, але вогники під стелею повісили. Скільки то було радості, та й досі не дає вимкнути навіть коли спати лягаємо:) Постійно веде туди за руку й повторює: "Ди! Ди!" (дивись!)

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І ми спимо з перемінним успіхом, то плачемо, то крутимось, то гарно сопимо:8:, але лягаємо як завше о 10 і спимо десь до пів восьмої, прокидаємось попоїсти в 2 та 5 ранку:clapping:, тільки ото шо засипаємл тепер хвилин з 20, поки у мами в попереку все не скрутиться:ninja::xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  14. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

ми ялинку хоті ли б поставити, але вагаємся: крім синульки, який їй нічого не зробить, але може і не зацікавитись, є ще домашня тварина, яка точно її завалить і наїстся дощику. от і думаю, чи варто ризикувати?

• Подобається Подобається x 2
  15. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми цього року будемо ставити маленьку ялинку і десь на шафі,бо мала любознайка точно захоче повивчати нову річ та ще й не забуде на смак спробувати.Ще хочу прикрасити всю кімнату (під стелею) вогниками та новорічними іграшками-не вийде помацати,то нехай хоч полюбується -потішиться,відчує дух Нового року і різдва:radist:

16. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

ОЙ, яка гарна ідея!!! Обов"язково скористаюся нею! Буде така собі зоряна стеля:):):)

17. Ная

Ная Well-Known Member

Нам теж минулого Нового року чотири місяці було:),то Софійка з великим інтересом розглядала ялинку! А тварині дощик повище почіпайте,щоб не дістала,а щоб не завалила,ялинку закріпіть. В мене за життя вдома було чотири коти і з різними характерами,жодний ялинки не зіпсув.

18. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ми ставитимемо не велику ялинку на столі бо і так місця немає. Але на майбутнє якщо місце би було то хотілось би велику справжню ялинку. Я все життя пам"ятатиму то щастя на новий рік:) В нас могло бути не супер-пупер поїсти але батьки завжди робили мені свято і купували в дитинстві велику ялинку:) Я навіть пам"ятаю перший новий рік у три роки:) Ялинка а під нею величезний кошик з подарунками. І така класна лялька була:))

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Моє чудо теж не дає мамі за компом посидіти. Повзати не вміє,тіки рачкує задом. Ходимо з підтримкою,зате треба ходити цілий день або кататись на машині Діснеєвській. Про сон: це просто капец якийсь, спить 2-3 рази по 15-30 хв.(навіть,якщо погуляємо на вулиці перед сном),якщо я біля нього то 40 може поспати,але я не можу постійно спати з ним, бо треба щось зробити в хаті. Бо в час бодрствованія я не можу нічого зробити. Тоді приходиться до 3 ночі пахати(((( Лягає коли як: коли в 8,коли в 9-10. Якщо непокупаю,то прокидається їсти кожні 15-30 хв(або просто за цицю потриматись) і так доти,поки я не ляжу біля нього(1-3 ночі). Гуляємо 1-2 рази вдень по годині-півтори на руках, коляски не признає. Далеко не гуляємо бо 10 кг довго не поносиниш.
    Я вже й не знаю,що з тим денним сном робити..от поспав пів години...йду цицю дати

20. Улянка

Улянка Well-Known Member

І ми гуляємо тепер один-два рази по годині півтори. І ні Ерго ні коляски не хоче. Хоче тільки топати. І мушу тримати бо впаде. А вона і руку вириває, не хоче за руку йти. Капішок на голові-холодно. Ось так і мордуємось. І це порівняно з літніми прогулянками по 6-8 годин в день

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.