Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

у вас ще циця є, а у нас її вже давно нема, і спимо ми вже давно вночі не просипаючись, денний режим сну зовсім не змінився, встає тій же годині, обідній сон такий,як завжди, а от ввечері починається якийсь жах...

дівчатка, хотіла вас спитати, що ви робите з дитячим одягом, який вже нічому не підлягає?
    маю цілий мішок Настіних найпершеньких розпашоночок і повзунків, але ні віддати, ні залишити наступним поколінням не можу, бо стан не дуже :)
    викидати не хочу, хотя і не забобонна, палити теж якось дивно, куди його діти....

2. kitka

kitka Well-Known Member

Пилюку витираю ними, або вікна мию:).

• Подобається Подобається x 6
  3. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А я зі старшої такі речі, що вже віддати не годились, палила. Бо з варіантів - викинути у контейнер, віддати на село мишам їсти чи свекрусі на ганчірочки";) , запхнути на антресолі - мені найбільше підійшло спалити, Палила перед Великоднем разом зі своїм клумком колгот, ліфчиків і чоловікових шкарпеток. Таке собі "одіяніє", як в нас кажуть:):):)

• Подобається Подобається x 3
  4. kitka

kitka Well-Known Member

А може то наші діти вже готуються до новорічної ночі, щоб не проспати фейєрверки:radist:???

• Подобається Подобається x 11
  5. Nata

Nata Well-Known Member

Я старий одяг (такий що вже нікуди не годиться) просто викидаю. Ну або справді шматки роблю щоб підлогу мити.
    А в нас лізуть клики. Цього разу без плачу, зате з діареєю. Я вже змучилася штани прати (ми в хаті без підгузника). Вчора взагалі якийсь жах був. Поки помила, пішла за чистими штанами, Петро кричить: мамо біжи, Дмитро покакав :sad:.
    Навіть не знаю чим дитині допомогти.

• Подобається Подобається x 7
  6. Женічка

Женічка Well-Known Member

а у нас зразу чотири клики вилізли - взагалі без проблем, ттт
    я їхнього приходу чекала з острахом, бо наслухалась, як дітки мучаться від них

• Подобається Подобається x 6
  7. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Пощастило неймовірно!!! У старшої клики лізли з та-а-акими проблемами, два тижні дитина не спала зовсім і температура під сорок! Хоч би з меншою не так було! (тук-тук - тук по дереву, щоб не наврочити)

• Подобається Подобається x 4
  8. Ніка

Ніка Well-Known Member

а ми вже більше тижня мучимось, і ніяких результатів...:scare:
    засиноємо з криками на півгодини(в кращому випадку). дуже чомусь тре очі... запихаємо до рота все, що знаходиться поблизу нього, навіть ногу теж до рота сунемо. Дентінокс не помагає...кризунці на 1 хвилину рятують. і то тільки перший лізе - я уявляю, що далі буде...:shutup:

• Подобається Подобається x 4
  9. kitka

kitka Well-Known Member

І в нас було таке на котрісь зуби. Тривало добрий тиждень. Що тільки не давала, і чорниці, і якісь чаї (а може і не треба нічим скріплювати), але поки не перекакалося, то не пройшло.

• Подобається Подобається x 1
  10. ірен

ірен Well-Known Member

і в нас почалися проблеми із спанням,вже десь тиждень товчемось до 12 - 1години.Напевне наші дітки змовились:p:p:p

11. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

А в нас нема проблем зі сном - Олюнька як засинала в 2 ночі, так і засинає:crazy:, а потім 4-та, 6-та, 8-ма....в 10 ранку вже я спати неможу :) так і живем:)
    вчора були на зважуванні - тепера ми 6,800:radist: тіко не знаю як її далі в слінгу носити?:shutup:

• Подобається Подобається x 7
  12. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Нарешті я добралась до форуму!!Настюха росте таким шилом,що мамі посидіти спокійно тепер взагалі не вдається.Бігаємо по всій квартирі (саме бігаємо,а не ходимо)Ставлю маську до дивану,щоб трохи сама походила,а вона -ні,давай мама руки і побігли.Хотіла записатись на якийсь спорт,тепер бачу-нема сенсу-всі калоріїї спалюю з дитиною.
    На рахунок ваги (читала пару сторінок тому)-в майже 9 місяців важимо 8600.Причому ні мама,ні тато не мініатюрні-обоє зростом вище середнього.А маська наша така тендітна,личко таке маленьке.
    На рахунок сну-засипаємо ми десь з 3-х місяців в восьмій.Гарно спимо до 12-2,а потім починається...Просинається кожну годину -півтори.В кращому випадку встає на ножки і починає щось розказувати.В гіршому-плаче.В годині шостій ранку дитину починає пучити,і до восьмої ранку вона стогне,крутиться,зривається в крик.Прокидається,пропукується-і вперед-скакати по мамі з татом.І такі веселі нічки в нас з 6 місяців.

• Подобається Подобається x 10
  13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А ще доця вже говорить:мама,баба,ляля,нє,дай.На лампу-ля.Махає ручкою па-па.Але тосяти не вміє і не хоче, горщика боїться.

• Подобається Подобається x 5
  14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Я теж чекала великих проблем. Готувалася до безсонних ночей. А ще з мого розрахунку вини мали прорізуватись на новий рік - от думала, будуть у мене веселі свята, а клики прорізались гарненько:xaxa:, тільки трохи були сопельки.

• Подобається Подобається x 9
  15. Ная

Ная Well-Known Member

Випав сніжок і аж настрій піднявся![​IMG] Правда ми з вікна спостерігаємо,і нам з п"ятого поверху видно тільки красоту:p.
    Мамусі-татусі,а ви гуляєте з дітьми після обіду,коли вже стемніє? Бо я пов"язую оте пізнє засинання з тим,що ми по обіді рідко коли виходимо. А якщо вдається хоч трохи прогулятися,то Софіка в десятій вечора вже спить[​IMG],а не бавиться півночі. Сьогодні ми взагалі на вулицю не виходили,забоялися вітру. Мучить мене совість,що гуляємо мало,а інтуіція каже в погану погоду краще вдома пересидіти. Щоденне питання-йти надвір,чи не йти? Не гуляємо тепер коли вітер сильний,ну і натемно в нас нема де ходити. Не знаю,чи то правильно ми робимо:confused: Бо книжка пише,що з дітьми треба гуляти в будь-яку погоду...

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

Всі кажуть "супер", коли з'являється зубчик. А я от собі думаю: чи треба мені ще ті зубчики в дитини... Він ж певно кусатись почне :scare: :connie:Чи є якісь причини, чому краще, щоб зуби виросли раніше?

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Якщо у Вашому випадку, то чому раніше? У Вашого синочка якраз той вік, коли повинні прорізуватись зубки. Але всі дітки індивідуальні, і всі одинаково розвиватися не можуть. В кого в 4 м. перший зубчик, а в кого і 10м.

Якщо прорізуються зубки, то не обов"язково кусатись. Мене малюк вкусив за весь час може 3-4 рази і то випадково у ві сні.

• Подобається Подобається x 5
  18. lapocka

lapocka Well-Known Member

Ми не гуляємо коли темнішає, Катруся починає хникати, не подобається коли темно.
    А коли вітер в личко дмухне, то відразу починають сльози горохом котиться, як я сьогодні не ховалась від того вітру і боком і задом йшла, нічого не допомагало, а потім коли почало снігом мести нерви доні не витримали і ми потопали додому:xaxa: (40 хв погуляли)

• Подобається Подобається x 2
  19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ми сьогодні теж не гуляли:no: Книжки книжками, але вчора ми трохи по вітрі погуляли, а потім я задумалась - чи не можливо в таку погоду простудити очка:sad: якщо вітер якось не так дмухне? І сьогодні в результаті не ризикнула виходити. А так то ми вже в Ерго гуляєм завдяки IRUSKA*8 - клааасноооо:):):clapping:

20. Ніка

Ніка Well-Known Member

а ми в 4 місяці 7.200 важили - це при тому, що батьки досить невеликі... отак ми гамаємо!!!:)
    купила для зубиків нині таблетки дентокінд, бо малий так мучиться, як починає плакати, то ледь не синіє - і ніц не допомагає - ні циця, ні руки...може хтось пробував ті таблетки?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.