Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. карапуз

карапуз Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

В Мартина накінець прорізався 7 зубчик :dance: !
    Останній 6 виліз ще в липні і після того тишина...Я вже почала хвилюватись ,де ж ті зубки :umbrage: ?
    Ура !:clapping:

• Подобається Подобається x 13
  2. Ніка

Ніка Well-Known Member

а ми ту ніч активно плакали!!! заважали дивитись сни нашому татові...:8:
    не знаю, чи то може бути так на зуби? бо після обіду ми переважно на руках і страшенно все кусаємо, що тільки промелькне біля ротика!!!
    а нам всі кажуть, що для зубів ми ще малі...от такі всі мудрі!:ninja:

• Подобається Подобається x 6
  3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

А я своє чудо на Миколая просила сказати "мама" бо мамкає вже давно, але якось хотілося "осмислено"). То збирався з думаками, ротик відкривав і сказав "мама"... я так плакала... але нікому не сказала, бо скажуть, що не вірять... А потім дивимося з чоловіком ввечері кіно, а малий поряд товчетьсяя. Не витримала, сказала чоловіку і прошу малого "скажи мама... мама... мама" і мале видає "ма-ма"... у чоловіка очі квадратні, у мене сльози по щоках. Ось такий подарунок на Миколая мала :) Зараз малий час від часу мамкає, чк мене поряд не бачить, значить не співпадіння :)

• Подобається Подобається x 25
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ми вже третю ніч підряд активно плачемо і постійно товчемся, хоче спати, але довше 3 хв на одному боці не лежить і перевертається, скиглитьі нервується:8::8::8:, на зуби то не подібно, бо хоть би десь то вже прояснялось, найбільше шкода малечу, бо страшно вимучується, а ми з татом практично вже звикли:xaxa::xaxa::xaxa:

А на зуби нічого вам не зарано, наш перший виліз рівно в 5 місяців через тиждень другий, а мучились ми близбко 3 тижнів до того:ninja::no::no::)

• Подобається Подобається x 8
  5. kitka

kitka Well-Known Member

Ніякі не малі:), у моєї Данусі перший зуб прорізався в 3,5 місяці, а через 2 тижні - другий:).

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

а нам всі кажуть, що для зубів ми ще малі...от такі всі мудрі!
    Не малі,нам перший зубчик прорізався в 5 місяців,а до того мучилась близько пів місяця,то потім один за одним почали прорізуватись,то зараз маєм 10 зубчиків.

7. Ніка

Ніка Well-Known Member

ми сьогодні нарешті нормально поспали!!!
    десна спухлі і ніби побіліли. так що будемо чекати наших зубиків!!!
    :)
    такий класний сніжок!!! може то й Новий рік буде зі снігом?

• Подобається Подобається x 7
  8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Нажаль прогнозують НР з болітцем, кажуть що нападає - то 28-29 розтане:sad::sad::sad:, але треба вірити а світле майбутнє:xaxa: -бо хто-хто, а ті хлопці та дівчата помиляються часто:)

• Подобається Подобається x 3
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А до нас вчора хресний приїжджав з 3 річним синочком,мій малий так собі файно з ним бавився,ми їх навіть не чули:погодували,дали питки і на підлогу на 3 год.....і ше,той хлопчик забув свою машинку,то кум нині із самого ранку за нею приїхав,бо в хаті істерика,а мій синочок не віддає......ледве забрали,істерика перебралася до нас..............:xaxa: :xaxa: :xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  10. Megan

Megan Well-Known Member

Я щойно дивилася прогноз погоди, так до нас морози йдуть, :no:, пишуть, що до неділі сильно похолодає.Але якщо буде сніг, то будемо з малечою кататися на санках:clapping:

• Подобається Подобається x 5
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Ми вчора теж весь день гостилися :). Спершу одні куми з сином прийшли. потім другі з донечкою. Петрові були розваги, бо дітки з ним однолітки (дівчинка трошки старша - на 8 місяців :)). А Дмитро від них тікав, певно боявся, що малі слонопотамчики його просто затопчуть :).

І спали ми дуже погано. Вже не знаю чи то зуби чи якась біда на дитину найшла, півночі Дмитро плакав.

• Подобається Подобається x 2
  12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

І ми спали погано,але я то все списала на надлишок емоцій після такого активного дня

• Подобається Подобається x 1
  13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Напевно ті слонопотамчики ще й вночі за Дмитриком ганяли:sad: поспиш тут:no:

14. Натася

Натася Well-Known Member

УРРРРРРРРРРРРРРРРРААААААААААААААА!!!!!!!!!!!
    в нас сьогодні прорізався перший зубік!!!!!!!!
    пальцем вже нащупується щось гостреньке:xaxa:

• Подобається Подобається x 23
  15. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми вже десь два тижні не засинаємо раніше 12 години ночі:8::8::8:
    то просто жах, ну нічк не вдається дитину вкласти:8::8::8:

16. Ная

Ная Well-Known Member

Женічка,дванадцята нам за щастя:) Софійка вчора заснула майже в третій ночі! Зранку ми спали до першої дня. Десь в п"ятій заснула на півгодини і до цього часу бігає по хаті,а вже доходить перша ночі. Мені то все рівно,я з нею зранку довше сплю,чи в обід разом спимо,а от чоловік мусить зранку на роботу йти:8:. То ше добре,якщо вночі спокійно спить,бо часом так крутиться по ліжку,сідає,встає,шо і той короткий час йде не на сон.

• Подобається Подобається x 5
  17. lapocka

lapocka Well-Known Member

Донечці сьогодні ажж 5 місяців:radist::radist:. Сьогодні під час годування глянула на неї, яка вона вже доросла і згадала собі оці 2 полосочки на тесті для вагітності. Пустила слізку, :sad:сентиментальніша стала.
    Класна в нас вийшла доця :dance:

• Подобається Подобається x 18
  18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я теж нещодавно щось подібне відчула! Пригадую, що була тоді, 11 березня, в шоці від тих двох полосочок (одна ще була така бліденька-бліденька), бо планувала собі все по іншому. А тепер лежить поряд зі мною така моя краса! А ще відчула, як біжить час...

• Подобається Подобається x 18
  19. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

супер. в нас то сталось на минулому тижні:) а зараз знову несокійний, напевно другий ріжется

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В нас таке вже тижнів два. Зранку спить до 10-11. В обід добре якщо засне в 16. Бо буває і пів на шосту і спить собі 2год ;). В 9-10 вечора то ніби шило в попі:crazy: В 11, 11.30 ідемо в спальню. Даю цицю, поцямкає, відпускає і ще добру годину, між татком і мамою, в темній кімнаті, починається концерт:radist::crazy::radist:. Потім несподівано відключається. А о 3 вже знову до циці, а потім о 6, о 8...:8:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.