Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Мамусі, ми до Вас уже перемандрували з гілочки для майбутніх мам :connie: Приймаєте ;) ?

• Подобається Подобається x 31
  2. Гелена

Гелена Well-Known Member

...нащо вам той дурачок? ...нащо вам те ліжечко? :shy:
    а ми своє ліжечко кілька днів тому склали і в кладовку... малий там не спить, не сидить, навіть не підходить :confused:

• Подобається Подобається x 3
  3. Улянка

Улянка Well-Known Member

Мене іноді зараз ліжечко починає виручати. Це склад для іграшок у нас і іноді Аня аж проситься туди, а я маю нагоду попрасувати, бо то мале мавпеня постійно хоче стягнути праску за шнур.

Але це буває рідко. А загалом я згодна що манеж чи ліжечко обмежує дитину яґка хоче повзати чи бігати:)

• Подобається Подобається x 4
  4. Гелена

Гелена Well-Known Member

в нас так само був склад іграшок і одягу, але той склад забагато місця займав
    тепер складаю в інші місця та й по всьому
    а малого в ліжечко як покласти відразу крик, так що він там і 2 сек не сидить :confused:

• Подобається Подобається x 2
  5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

О, нас ліжечко здорово виручає! Ми у ньому вчимось вставати, розв"язувати бантики на обв"язці, страшенно любимо викидати звідти іграшки. Оскільки я весь день сама дома,а зробити треба багато чого, то тих 30 хв для мене багато значать.

• Подобається Подобається x 11
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

як про нас написано:xaxa:ми вже опустили ліжечко на найнищий рівень і думаємо що то такий 30хвилинний манежик:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  7. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ну бачу, моя Христя не єдине хто там спати не хоче;), тільки кладу, а вона зразу в крик, то я навіть тепер пробувати перестала, моя мама сміється, що видно ми туди кнопочок наставили:)
    Ми в ліжечко подушки складаєм, коли своє "лежбище котиків застиляєм"

• Подобається Подобається x 5
  8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А вона там колись спала?

• Подобається Подобається x 1
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А ми любимо не тільки в ліжечку спати вдень і трохи вночі, а ще там товктись під мобіль, рачкувати, перекидатись, і викидати забавки щоб татко чи мама піднімали)))
    В суботу, дякуючи одному форумчанину, наша доця мала фотосесію:xaxa:, поводилась як справжня жінка, аж до непристойного:xaxa::xaxa::xaxa:: сміялась, кокетувала, повзала за фотографом, хотіла відібрати фотокамеру - і абсолютно без комплексів, а ми переживали...:ninja:

• Подобається Подобається x 14
  10. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Спала, перші 3 тижні, то я за ніч раз 8 ставала, потім я замучилася і поклала біля себе, від тоді і ставати рідше стала і спить краще;)

• Подобається Подобається x 3
  11. Olenka

Olenka Well-Known Member

А наш малий спить у ліжечку. Ми зняли з одної сторони бильця і присунули до ліжка. Малий засинає з цицею, а потім сонний сам туди переповзає. А за ніч кілька разів туди-сюди переповзає. Я навіть не відчуваю коли. А сьогодні прокидаюся від того, що мені важко дихати і я не можу перевернутися: дивлюся малий спить на мені і смокче цицю :) Він деколи так засинає, особливо, коли щось болить, але щоб сам виліз, то вперше :)

• Подобається Подобається x 10
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А до нас вже почав ходити Миколай :) Я малому ще перед тим розказувала, що буде ходити Миколай і чемним діткам буде носити подарунки. Він так тішився, сміявся. І от ми ходили на Андрія в гості,і нам вже дали першого Миколайчика. ОДразу малому не показали, тому що вже мав спати. ПОказали на наступний день зранку. Я йому кажу "Вчора ти ходив до Назарчика, і йому миколай приніс великий пакуночок, і сказав це віддати Дімі". В нього такі великі очі, і каже "Де?". оченятами водить по всій кімнаті, шукає, а пакуночка немає. Я йому приношу з другої кімнати, як він втішився, почав все витягати. Впершу чергу витягнув паркінг, одразу не зрозумів, що то таке і почав розглядати пакуночок далі. Витягнув светрик і каже "Нетлеба" :)), витягнув мандаринки "Бато далинки" (багато мандаринок), а на цукорки, нарешті, невідреагував.
    Коли ми склали паркінг, то він бавився напевно з години дві. Так він йому сподобався, а я навіть не думала, що буде ним бавитися, а виявляється....
    Сьогодні тільки продер очі і одразу "ляляж" (гараж), навіть про "Тачки" не згадав (в нас стандартно, зранку перегляд мультфільму "Тачки").

• Подобається Подобається x 13
  13. Ная

Ная Well-Known Member

Софійка своє ліжечко сприймає як гойдалку,або розхитує ,стоячи біля нього,або проситься в ліжко і там розгойдується стоячи щосили:crazy:,пильную,щоб не вилетіла:). А як нагойдається,все,забирайте мене звідси! Спати в ліжечку я її перекладаю тільки звечора,до першого годування,можу за той час поспати в довільному зручному положенні,бо ліжко в нас вузьке,трьом тіснувато.
    Я вже надумала крісло для годування розібрати,бо Софійка вилазить на нього навіть коли підняте в найвище положення,стає вгорі на ноги,потім сідає і на дупі з"їжджає вниз.:) Переживаю,що якийсь раз не впильную і вона звідти може впасти,бо ловила вже не раз. Але те крісло в складеному стані ненабагато менше стає:8:,тому наразі закладаю сидіння столиком і дозволяю лазити тільки під наглядом. А ще ми там малюємо,бо потім крісло добре відмивається,а от їсти ніяк там дитина не буде,хоче сидіти там де всі.

Останнє редагування: 15 Грудень 2008
    • Подобається Подобається x 6
  14. natka75

natka75 Well-Known Member

А ми на вихідних знайшли костюм для Миколая, правда з червоного матеріалу..., з мішком дял подарунків, шапкою з зірочками, що мигають....і хочемо переодягти когось з наших знайомих, щоб прийшов "Миколаєм" до нашого Ігорчика:xaxa:Цікаво, чи буде він розуміти що то буде відбуватися, чи хтось таке практикував вже зі своїми дітками в такому віці?

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Минулого року мій малий плакав коли побачив Діда Мороза, але йому було 1,3

16. Nata

Nata Well-Known Member

До нас приходять Святий Миколай щороку. На перше свято Петрикові було... 7 місяців :). Може він і не розумів що то було, але дуже зацікавлено за всім спотрерігав, тішився. А нам скільки радості було!

17. irushka

irushka Well-Known Member

Ми підемо дивитися на Миколая до церкви, от тільки не знаю що робити як малій дадуть пакунок з цукерками, як зрозуміє що там, то плачі будуть страшні. Люди, що ви робите з тими цукерками, їх же на свята без міри дітям дають, як я маю свою алергічну дитину від них вберегти?

18. Златка

Златка Well-Known Member

Та то як символ :xaxa: ліжечко ми ще навіть не купували, та й гострої потреби в ньому не маємо - маляточко спунькає зі мною - і їй так добре, і я висипаюсь, коли вона біля мене :)

• Подобається Подобається x 10
  19. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Ви знаєте, так робили мої батьки. Тато переодягався за Миколая, я того не знала десь до років 8. Мені таке не подобалося, я страшенно того боялася. Я і досі це згадую з жахом. Тато говорив таким строгим і поважним голосом, а коли заходив в хату то ще й голосно, що мені хотілося залізти кудись під диван і невилазити, поки він не піде. Своїм дітям я навіть про таке не думаю. В нас є легенда, за якою святий Миколай приходить тільки тоді коли дітки сплять, він посипає двері золотим пісочком і двері самі відкриваються (це на запитання "А як Миколай попаде до нас в хату?").

20. natka75

natka75 Well-Known Member

та власне, моя свекруха каже, що він ще маленький і не зрозуміє...:confused:а до нас з сестрою Миколай "живий" не приходив, тому я би хотіла це красиво організувати (напевно втілити свою дитячу мрію:xaxa:)я думаю, що тут справді треба бути дуже лагідним, добрим, щоб не настрашити дитину з першого разу:)

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.