Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніка

Ніка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

я недавно теж тут писала, що мій малюк страшенно хоче сідати!
    в 3 місяці в нас це продовжувалось десь півтора тижні, потім трохи заспокоївся. а тепер знову за своє - так тішиться, коли вдається йому добре підтягнутись і сісти!!!:xaxa: і нервується, коли сил вже нема підтягуватись. а тільки побачить, що є похила поверхня, сам намагається відпихатись і сісти!!!:)
    і що тут поробиш? :confused: хай дитинка собі тренується. думаю, якщо вона сама є ініціатором таких вправ - то тільки їй на користь!!!

• Подобається Подобається x 4
  2. Ніка

Ніка Well-Known Member

наш хіт - "У лісі-лісі темному"!!! і по сезону! ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Nata

Nata Well-Known Member

Дівчата, а мені треба двох одягнути! Дмитро вже мовчить, бо поки до нього черга дійде встигає накричатися з Петром за компанію :). А ще й Петро у мене хатня дитина, на вулицю треба медом заманювати:sad:.

• Подобається Подобається x 8
  4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Це в нас також хіт:xaxa::xaxa::xaxa:, правда я ще супроводжую "сурдопереводом":ninja:, але то в нас на кухні відбувається, коли треба щось робити, або мити посуд, то я роблю антракт - і виконую:ninja:
    А вдягатись внас сяк-так, інколи кричить, але в основному скиглить на шапку, і коли вже той комбінезон защіпаєш, в той момент головне підняти і легенько попідскакуувати чи покрутитись - вмить проходить:clapping:

• Подобається Подобається x 3
  5. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

а в нас - "човен хитається серед води" при цьому мама має танцювати вальс:xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хай собі діти сідають як хочуть... Бо ми досі самі не сідаємо з лежачого положення, але добре сидимо самі давно. Я йому давала і допомагала робити все що він хотів, але нічого не заставляла.

• Подобається Подобається x 6
  7. Улянка

Улянка Well-Known Member

В Ані тепер нова звичка. Хапає якусь штуку що я не дозволяю(сірник, сільничка, каку якусь з підлоги) і біжить в кутик між кріслом та ліжком. Ховається там щоб я її не бачила(я тихенько підкрадаюсь). А вона стоїть то тихесенько розглядає зі всіх сторін та пробує на смак:):):)

• Подобається Подобається x 8
  8. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А наша Тетяна малесенькою то все ще й ховала у закуток між тумбочкою і кріслом. Та не просто так, а у коробку з-під цукерок. Пам"ятаю там були фантики, сірники, стрічечки, шнурівочки, надкушене печиво - і все зберігалось як скарб.

• Подобається Подобається x 6
  9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ну я заховане надкушене печиво теж постійно по закутках знаходжу:haha:)Чи то боїться так зголодніти, чи що я годувати перестану, а може мишок прикликати хоче:)))

• Подобається Подобається x 3
  10. Olenka

Olenka Well-Known Member

А у нас "хіт сезону" Марш запорізьких козаків (або його ще весільним називають).
    У свекра на телефоні є. Малий влючає і починає марширувати. Тепер ми йому ще показали гопака, то він ще починає присідати...
    Зі сміху можна вмерти....

• Подобається Подобається x 13
  11. Ная

Ная Well-Known Member

"У лісі,лісі темному " Софійчина улюблена,бо вона вже знає коли буде слово "зайчик" і співає його разом зі мною:).
    А вдягатися ми теж не любимо,втікає,як тільки роздіну до гола,щоб переодіти і бігає голясик по хаті:crazy:,а я з одягом пильную де б її зловити:). Допомагає,якщо включити телевізор на "Мультиманію",буде сидіти,дивитись як зачарована,можна три рази переодягнути,а дитина і не помітить,тільки відпихає,якщо я їй екран заступаю:xaxa:.
    Надвір шапки вдягаємо і я,і Софійка,інакше свою скине. Показує мені пальчиком на голову і каже "шя!"(шапка),мушу слухатись:xaxa:.
    А ще ми сьогодні вперше підстриглись:),зробили мені з дівчинки хлопчика з кульчиками:),вже чекаю поки відросте,бо навіть заколочка не тримається:umbrage:

• Подобається Подобається x 20
  12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Олексійко тре очі тільки якщо хоче спати:) А про вдягання: раніше це був жах! Плач, виверти, крики, а тепер озвучую процес і все йде як по маслу:xaxa: Найгірше вдягнути бодік (бо через голову) То я навчилась робити ку-ку через горловинку, малий усміхається коли бачить маму в дірочку - тоді швиденько вдягаю чере голову, далі - руки:8: Тут приговорюю: вдягаємо праву руцю, вдягаємо ліву руцю, а далі якусь іграшку або упаковку з серветками в руки і порядок:xaxa: тільки розказую що я йому вдягаю і куди))) З шапочкою раніше були проблеми, а тепер маємо шапочку з бомбончиками - коли бачить, тааак радіє і вдягаєм з задоволенням:eek: Коли йдемо на вулицю, то мама повністю екіпірується, а тоді шапочка+комбінезончик і ми вже пішли - так що вередувати він просто не має часу:)

• Подобається Подобається x 16
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Привіт,мамусики і татусики,приймайте новеньку,я маму 8,5 міс. синочка,була пасивною відвідувачкою ЛФ та Посиденьок з 14 тижня вагітності,та,нажаль не мала змоги дописувати,тепер,нарешті приєднуюсьдо Вас і буду рада спілкуваню

• Подобається Подобається x 21
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Вітаємо!!!:)
    Чекаємо фото фашого пупсика!
    (Тут більша половина пасивних читачів ЛФ:ninja::xaxa:)

• Подобається Подобається x 2
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дякую,як тільки розберусь що й до чого обовязково виставлю.....:)

• Подобається Подобається x 1
  16. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Накінець-то сьогодні ми попробували ложку кабачкового пюре!:clapping: По радіо на кухні верещала Маша Распутіна диким голосом:8:, то Соня з того всього і не роздивилась, що то кабачки їй сунуть, а не улюблену гречану кашу.Потім довго на ложку дивилась - що то за халепа була?:xaxa:

• Подобається Подобається x 18
  17. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

В нас такі всі співочі мамусі!:haha:) я в захваті :clapping: видно що україночки:naci:

• Подобається Подобається x 2
  18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Розповім, як моя дитина робить "тосі-тосі". Ніяк не хоче сама, то я їй весь час показую, плескаю в долоні і приспівую, а вона як побачить, повзе до мене, бере мої руки в свої і тосяє моїми руками:lol:

• Подобається Подобається x 11
  19. Андріана

Андріана Well-Known Member

А нашій Юлі сьогодні аж цілий рочок!!!
    Як швидко пролетів час, коли воно встигло вирости, цілий ранок згадувала пологи, як то було давно і як то було недавно...
    Вітаю свою малечу з першим рочком, нехай росте здоровенька і чемненька!

• Подобається Подобається x 28
  20. odree

odree Well-Known Member

Хай росте здоровим твоє немовлятко,
    Хай його охороняють з неба ангелятка,
    Хай Господь зішле дитині добру долю
    Від нині і на всі прийдешні дні!

• Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.