Для мамусь і татусів

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Zoryanazirka, 11 Травень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Улянка

Улянка Well-Known Member

Відповідь: Для мамусь і татусів

Ага, недавно в газеті читала "Продам поводок дитячий":xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 11
  2. амелі

амелі Well-Known Member

направду легше-ремінці вдіваються під пашки і за спинку виводяться.

3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Але питання: чи легше так дитині? Вона ж постійно у напівзігнутому-напівпідвішеному стані...

• Подобається Подобається x 3
  4. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:clapping:Є!!! Є зразу два зуби!!! Недарма ми чорно-невидно мучились два тижні. Тільки що грається ложечкою - чую, щось брязкає! А там зразу два!:clapping::clapping:
    Може, цієї ночі я нарешті посплю?:ninja::ninja::ninja:

• Подобається Подобається x 19
  5. Loyal

Loyal Well-Known Member

А мені бабця одна казала, що і вони в свій час діток вчили ходити обв"язували хусткою попід пашки :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Улянка

Улянка Well-Known Member

Думаю що все залежить від стану спини мами, бо деякі аж ніяк без такої штуки не обійдуться. Я купувала для дому, думала що буде зручно. Дитинка справді вихиляється вперед і повисає. Зараз би було нормально як для страхування перед падінням, але на вулицю я з таким не вийду:) і капішон набагато зручніше. Водила б збільшим задоволенням за ручку але купила такий не зручний комбінезон(хоч і теплий) що при піднятті руки Аня перевалюється на інший бік:xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  7. Nata

Nata Well-Known Member

Я теж колись ще для Петра купила такий "повідок" (чомусь відразу асоціюється з гав-гав :)), але жодного разу не використовувала. Дуже мені хвалили "досвідченіші" мамочки, а на практиці виявилося для малого не зручно. Віддала родичці, вона таке хотіла, але теж потім не використовувала :).
    А куртки зимові - то якась напасть. Дмитро ходить як сніговик. На нове гроші зажала, бо має купу з Петра, а так хочеться LENNE:umbrage:, особливо як на Петра подивлюся, йому так зручно!

• Подобається Подобається x 4
  8. Ольга

Ольга Well-Known Member

у нас хоч і LENNE але ми теж як сніговик :sad: щось не оправдав надію LENNE

• Подобається Подобається x 1
  9. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене теж для малого є повідки. вдягала пару раз, коли мала проблеми зі спиною.
    Нічого у пашки не тисне і малий не зігнутий. Це як страховка. Він собі йде, тільки коли зашпортується - підтримую....
    А ще зручно, коли дитина хоче "я сам", але ще погано ходить.
    У мене знайомі вчили з повідками малу на лижах возитися....
    Так як і будь-які речі без фанатизму шкоди не приносять

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Моє мале тоже почало за руці водитися і ті повідки не дуже нам зручні.
    Лізуть нам верхні зуби, 4 зразу...
    Хотіла запитати - чого діти труть очі дуже сильно? Деколи так, що руку не можу забрати...
    А ще ну дуже не любить одягатися. Зразу кричить, плаче і втікає. Що з тим зробити?

11. zara

zara Well-Known Member

ой, Зоряно, як про нас написано!Але ще від себе додам- коли тре очі, то думала, можливо, алергія, чи на сон, але помітила, що ні висипки ніякої нема, і не обовязково на сон тре очі (. А от щодо одягу..це був жах від самого початку, а тепер я спасаюся тим, що може відволікти звуками з мобілки, тоді швидко одягаю і вперед . Думала, може це в неї така реакція на незручний одяг, вишукую та купую такі вже речі, щоб ніде не тиснуло-всі шви назовні-мінімум одягу-максимум тепла..не діє, все одно, навіть якщо вдягну за півхвилини, коли зрозуміє, що в комбінезоні, вигинається на мостік..В когось є щось подібне? що робите?

12. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дівчата у нас лізуть 6 зубів, з них 4 різці і 2 кутніх :8:
    малий плаче, навіть вночі. Можуть під час дня текти сльози. Крім того він лізе в аптечку бере саме Бебі-дент, несе до нас і показує на зубки :sad:
    Я не знаю, як йому допомогти...

• Подобається Подобається x 9
  13. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

Бідненькі, тримайтеся! все минає :)

14. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Зорянівонька мені вдягнути дитину то просто жах,так верещить ,викручується,плаче,деколи вдається відволікти,деколи зі сльозами так і вдягаємось,нічо не поробиш,пройде.А моя коли спати хоче то тре очі і ніс.

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

Рахую дні до весни:no: Точно таке саме і в нас. А ще мене вже тошнить від трейлеру до Мадагаскару2, бо заспокоїти можна тільки ним

• Подобається Подобається x 8
  16. мамочка

мамочка Well-Known Member

Я при одяганні дитини завжди стараюсь її чимось відволікти. Книжку даю в руки, ключі, або якусь іграшку...
    Але дитина чим страша, тим з нею легше. Скоро буде вам шапку і рукавички в 7 год ранку приносисти і проситису йти гуляти. От тоді будете згадувати теперішні дні "нехотіння " з усмішкою...

17. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Мені вже аватарку треба міняти на таку. Так тріскає малеча кашу, що ні на які овочі -фрукти і не дивиться.А ще ложечка об зуби брязкає - тішиться!!!

• Подобається Подобається x 9
  18. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

pampyshka, а у вас зубки вже почали рости? бо мій синуля тільки слиниться і яснами гризе пальці (свої і чужі).

а ще питання ло мам: коли ваші дітки почали сідати? Місько вже намагається і дуже тішиться, коли йому це вдається (тобто мама-тато поможуть), а коли після того кладуть назад - свариться. лікарка каже, що рановато, пропонує просто перевертати на животик, але він не на довго купляється... зате коли сідає - класно зригує повітря. я не проти помогти йому час від часу, але переживаю, чи то не завелике навантаження на хребет

і в нас так само...колись сварився тільки коли вдягяли шапочку, а тепер свариться на комбінезон. я швидко вдягаю, запаковую в слінг і починаю танцювати:dance: - через пару хвилин заспокоюється.

Останнє редагування модератором: 12 Грудень 2008
  19. pampyshka

pampyshka Well-Known Member

нє, Знайомочка, зубів ще нема, але слинка тече рікою...чухає ясна тільки власними кулаками й пальчиками, на чужі пальці, гризайки і призначені для того частини іграшок - протестує страшно:tanksmile:
    моя теж прагне сідати, але думаю то первантаження хребта, ну і для дівчинки то ше бонусна можливість отримати загин матки :sad: я тримаю навстоячки під ручки, до речі вичитала в радянському, ще мому, календарику, що для дитини 3,5 міс. це норма :)
    теж протестує на вдягання шапок і комбінезона, добре хоч бодік поки-шо нормально йде:) відволікаю увагу співанням українських народних і дитячих пісеньок :) хіт у нас - "Ой на горі 2 дубки", особливо подобається слово ОЙ! :xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я не пробувала, але знайома рекомендувала таблетки Бентокінд, казала що допомагають, спочатку, можливо, пошукайте інструкцію в неті, бо я ще до того не дійшла:ninja:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.